Belépés
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről- fejtette ki.
A most indult nemzeti konzultációban ugyanis olyan a kérdésekben kérik a magyar emberek állásfoglalását, hogy hogyan kezeljék a járvány okozta gazdasági károkat.
"Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá ha...
2020-07-29 14:42:44
Nemzeti konzultáció - Már 725 ezren töltötték ki a kérdőívet
... keddi sajtótájékoztatóján.Az államtitkár elmondta: még három hét van az augusztus 15-i feladási határidőig, de már most is egyértelmű, hogy a mostani nemzeti konzultációban - a korábbiakhoz hasonlóan - rengetegen vesznek részt, ami erős támaszt adhat a jövőbeni kormányzati döntésekhez.
Hozzátette: a korábbi konzultációkhoz képest valamivel magasabb...
2020-07-22 07:31:01
Koronavírus - Dömötör: már 396 ezren kitöltötték a nemzeti konzultációs kérdőívet
... Emlékeztetett, hogy a kabinet emiatt beutazási korlátozásokról döntött, és három, vörös, sárga és zöld kategóriába sorolja az országokat.
Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a nemzeti konzultációban világos képet ad majd arról, hogy melyek a magyarok által leginkább támogatott intézkedések.
Dömötör Csaba kijelentette, hogy az ellenzék azonban újra és újra "torpedózza a kon...
2020-07-13 16:51:57
Koronavírus - Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése
... visszatekintő Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) kereste meg a kormányt azzal, tegyék lehetővé, hogy a több mint 80 ezer vak és gyengén látó is részt tudjon venni a konzultációban.
Nagy Sándor, az MVGYOSZ elnöke elmondta, a vak és gyengén látó emberek is figyelemmel kísérik a társadalmi eseményeket, ezért kérték a kabinet segítségét abban, hogy akadály...
2020-07-11 09:41:11
Illegális bevándorlás - Bakondi: fontos érdek a konzekvens magyar álláspont
... ér...
2020-06-29 22:03:45
Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
... együttműködésére is - hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.
Hozzátette: azt látták, hogy az emberek hajlamosabbak betartani azokat az intézkedéseket, amelyekkel...
2020-06-25 19:52:24
Fidesz: Brüsszel továbbra is nyomást akar gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára
... Magyarország ellen". Hozzátette: így akarják elérni, hogy Magyarország engedje be és telepítse be a migránsokat.
Hollik István ezért nagyon fon...
2020-06-25 17:12:00
Orbán: Magyarország fair uniós újraindítási csomagot akar
... problémáit 2021-ben kell megoldani, és a magyar gazdaság sikere azon múlik, hogy a kormány mennyire jó gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi politikát csinál. Ezért indokolt, hogy a konzultációban gazdasági kérdéseket is feltegyenek - vélte.
Hangsúlyozta: "biztatást és megerősítést" vár a konzultáció eredményeként.
Orbán Viktor megjegyezte: "jó volt újra barátokkal találko...
2020-06-11 17:02:30
Nemzeti konzultáció - Mráz Ágoston Sámuel: akik részt vesznek, érezhetik a demokráciát a mindennapokban
... diktatúrában, szocializmusban nem volt erre példa, sokszor érezték a választók, hogy ki vannak zárva a döntéshozatalból.
Számos olyan kérdés kapcsán mondhatja el, aki részt vesz a konzultációban, hogy ez nem a feje fölött született döntés, hanem vele egyetértésben, az ő közreműködésével - mondta.
Mráz Ágoston Sámuel emlékeztetett: a nemzeti konzultáció 2010-től vált a ko...
2020-06-08 18:02:55
Nézőpont: a nemzeti konzultációval általános felhatalmazását konkretizálja a kormány
... választóknak egy-egy konkrét témába is beleszólásuk legyen, ne csak négyévente nyíljon lehetőségük a véleménynyilvánításra.
Témától függően egy-két millió aláírás érkezik be egy nemzeti konzultációban - mondta, megjegyezve, hogy ennyi támogató egy országgyűlési választáson már a kényelmes győzelemhez is elég.
A visszaküldött levelek túlnyomó része a kormánnyal azonos né...
2020-06-08 11:11:26
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Mráz Ágoston Sámuel, Soros György, Dömötör Csaba, Magyar Vakok, Gyengénlátók Országos Szövetsége, Nagy Sándor, Szentkirályi Alexandra, Hollik István, Orbán Viktor, emberek elmondják, nemzeti konzultációs, nemzeti konzultáció, konzekvens magyar, kormány több, augusztus 20-ai, nemzeti konzultációval, járvány elleni, most indult, kérdésekben kérik, magyar emberek, járvány okozta, államtitkár elmondta, augusztus 15-i, mostani nemzeti, korábbiakhoz hasonlóan, jövőbeni kormányzati, korábbi konzultációkhoz, kabinet emiatt, államtitkár hangsúlyozta, nemzeti konzultációban, magyarok által, ellenzék azonban, kormányt azzal, több mint, társadalmi eseményeket, kabinet segítségét, emberek hajlamosabbak, magyar gazdaság, kormány mennyire, konzultációban gazdasági, konzultáció eredményeként, feje fölött, országgyűlési választáson, kényelmes győzelemhez, visszaküldött levelek, kormánnyal azonos, munkahelyvédelmi, döntéshozatalból, szuverenitásáról, együttműködésére, közreműködésével, felhatalmazását,
© 2013 TVN.HU Kft.