Belépés
Hitelminősítés - Pozitívra javította Szerbia államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... tükrözi emellett a szerb jegybank által a monetáris politika és az inflációkövető rendszer hitelességének és hatékonyságának javítására tett lépéseket - áll az S&P indoklásában.
A hitelminősítő hangsúlyozza emellett, hogy az inflációs várakozások jól rögzítettek, az árfolyamrendszer viszonylag rugalmas, a jórészt külföldi tulajdonú bankszektor immár erősebb lábakon áll, a nem...
2018-12-14 23:57:42
A Fitch szerint az EKB jövőre nem emel kamatot
...
A nemzetközi hitelminősítő Global Economic Outlook jelentésében az euróövezet idei növekedésével kapcsolatos szeptemberi 2 százalékos előrejelzését 1,9 százalékra, a jövő évre vonatkozót pedig 1,8 százalékról 1,7 százalékra rontotta.
A Fitch szerint a lassuló gazdasági növekedés és az alacsony infláció miatt az EKB úgy dönthet, hogy 2020-ig nem emel kamatot.
A hitel...
2018-12-06 09:21:08
Szijjártó: Magyarország az erős Európában érdekelt
... fideszes országgyűlési képviselője arról szólt, hogy Magyarország 2010 óta fejlődő pályán van, a magyar emberek erőfeszítéseit Magyarország leghang...
2018-11-29 23:18:12
Hitelminősítés - Megerősítette a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... gazdaság rövid távú növekedési kilátásai továbbra is erőteljesek. A cég előrejelzése szerint a magyar hazai össztermék (GDP) az idén 4,3 százalékkal, 2019-ben 3,4 százalékkal nő.
A hitelminősítő kiemeli, hogy a magyar gazdaság reálértéken számolt éves növekedési üteme 2016 óta gyorsul, jelezve, hogy a gazdaság reagál a hazai kereslet élénkítését célzó kormányzati szakpolitika...
2018-11-24 07:04:07
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő 2018-ra összeállított menetrendjében Magyarország először június 1-én szerepelt, és pénteken kerül ismét sorra.
A kialakult gyakorlat alapján a cég várhatóan pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A júniusi időpontban a cég nem vizsgálta érdemben Magyarország államadós-besorolását...
2018-11-22 16:09:09
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-besorolást a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő 2018-ra összeállított menetrendjében Magyarország először június 1-jén szerepelt, és november 23-án, pénteken kerül ismét sorra.
A kialakult gyakorlat alapján a cég várhatóan pénteken késő éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után jelenti be döntését Londonban.
A Moody's az általa korábban alkalmazott gyakorlattól eltérően ezút...
2018-11-18 15:46:18
Megérkezett Horvátországba a britek által kiadott Ivica Todoric, az Agrokor volt tulajdonosa
... jelentéséből ugyanis kiderült, hogy a konszern éveken keresztül meghamisította könyvelését úgy, hogy több banki kölcsönt is tőkeként könyvelt el, és ezzel félrevezette a pénz- és hitelminősítő intézeteket. A Zágráb megyei ügyészség továbbá azzal vádolja az üzletembert, hogy törvénytelenül tett szert több mint egymilliárd kuna (közel 41 milliárd forint) haszonra.
Todoric Lond...
2018-11-07 21:15:58
Amerikai választások - Londoni elemzők: nem valószínű jelentős gazdaságpolitikai irányváltás
... ez a forgatókönyv nem valószínű, bár az immár megosztott Kongresszusban nem is lesz egyszerű elfogadtatni a szövetségi költségvetéseket.
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő szerdai helyzetértékelésében szintén arra a véleményre jut, hogy nem valószínű jelentőseb irányváltás az amerikai gazdaságpolitikában a következő Kongresszus megalakulása után sem.
A...
2018-11-07 20:16:05
Hitelminősítés - Negatívra rontotta Olaszország államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... is, hogy a kilátásrontással egy időben megerősítette a hosszú és rövid futamidejű olasz szuverén kötelezettségek "BBB/A-2" szintű osztályzatát.
Egy másik globális piacvezető hitelminősítő, a Moody's Investors Service a múlt héten az S&P jelenlegi olasz besorolásának megfelelő addigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország államadósságának besorolását, mindene...
2018-10-27 07:04:01
Hitelminősítés - Pozitívra javította az orosz bankrendszer kilátását a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő a döntéshez fűzött, Londonban ismertetett indoklásban kifejti, hogy várakozása szerint az orosz hazai össztermék (GDP) a 2018-2019-es időszakban 1,7 százalékkal növekszik éves átlagban, és ezt alacsony inflációs ütem kíséri.
A Moody's előrejelzése szerint a rendszerszintű problémás követelésállomány-ráta az orosz bankszektor teljes kinnlevőség-...
2018-10-23 13:36:13
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: Megérkezett Horvátországba, Ivica Todoric, Global Economic Outlook, Todoric Lond, Investors Service, erős Európában, jövő héten, britek által, orosz bankrendszer, szerb jegybank, monetáris politika, inflációkövető rendszer, hitelminősítő hangsúlyozza, inflációs várakozások, árfolyamrendszer viszonylag, jórészt külföldi, nemzetközi hitelminősítő, euróövezet idei, jövő évre, lassuló gazdasági, alacsony infláció, magyar emberek, magyar hazai, hitelminősítő kiemeli, magyar gazdaság, gazdaság reagál, hazai kereslet, kialakult gyakorlat, amerikai piaci, júniusi időpontban, általa korábban, konszern éveken, immár megosztott, szövetségi költségvetéseket, következő Kongresszus, időben megerősítette, másik globális, múlt héten, döntéshez fűzött, orosz hazai, 2018-2019-es időszakban, rendszerszintű problémás, orosz bankszektor, kilátásrontással, árfolyamrendszer, költségvetéseket, államadósságának, kötelezettségek, hatékonyságának, hitelminősítés, inflációkövető, rendszerszintű, osztályzatának, menetrendjében,
© 2013 TVN.HU Kft.