Belépés
Költségvetés - Több mint 160 milliárddal több jutna honvédelmi kiadásokra jövőre
... keretében elkezdett fejlesztések folytatására és a személyi állomány megbecsülésének javítására. A kiadások fedezetet biztosítanak Magyarország függetlenségének, területi épségének, nemzetközi szerződésekben rögzített határainak, lakosságának és anyagi javainak védelmére, valamint a szövetségi és nemzetközi szerződésekből eredő egyéb katonai kötelezettségek teljesítésére.
A j...
2020-05-26 11:22:54
Folytatná munkáját a Nemzetközi Torna Szövetség élén Vatanabe Morinari
... automatikusan meghosszabbodik -, de az sem kizárt, hogy virtuálisan rendezik meg a kongresszust. A FIG június 15-én hoz ez ügyben döntést.
A 61 éves Vatanabe, aki 2018 óta tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), 2016 októberében nagy fölénnyel, a 119-ből 100 szavazatot begyűjtve győzte le a francia Georges Guelzecet a tokiói elnökválasztáson. Elődje, a 2019-ben elhuny...
2020-05-25 09:11:27
Koronavírus - Német lap: megduplázza a forgalomba visszaállított repülőinek számát a Lufthansa csoport
... az eddigi 80 után már 160 gép közlekedik, ami a 760 repülőből álló flotta 21 százalékát jelenti. A nyári idegenforgalmi főszezon kezdetétől a társaság központi bázisáról, a frankfurti nemzetközi repülőtérről nagyjából 20 célállomás lesz ismét elérhető, köztük a horvátországi Dubrovnik, az olaszországi Velence és a görögországi Rodosz.
A több légitársaságot összefogó német cég...
2020-05-24 19:32:26
Tour de Hongrie - Jelezte indulási szándékát a címvédő World Tour-csapata
...
A nemzetközi szövetség (UCI) kedden hirdette ki a koronavírus-járvány miatt átdolgozott versenynaptárát, ebben helyet kapott a magyar körverseny is, amelyre eredetileg május 13. és 17. között került volna sor. Az izraeli istálló a tavaszi időpontban is indult volna, és a közösségi oldalán közzétett friss versenytervezetében is szerepel a Tour de Hongrie.
"Mindig nagy örö...
2020-05-24 18:42:09
Csipes Tamara az ob-n indulna, a vb-n "már nem annyira"
... tokiói játékokkal kapcsolatban megerősítette, hogy több számban is szeretne majd indulni a japán fővárosban, és egyesben is meg akarja méretni magát.
"Egyesben még sosem tudtam a nemzetközi színtéren igazán megmutatni magam, és úgy érzem, reális cél, hogy most viszont ez megtörténjen" - mondta.
A jövő nyárra halasztott olimpián azokban a számokban, amelyekben ez lehetség...
2020-05-23 19:02:54
Pompeo elítéli a Hongkongra vonatkozó kínai nemzetbiztonsági törvénytervezetet
... "felforgatónak" minősített cselekményeket.
Mike Pompeo pénteken leszögezte: "az Egyesült Államok erőteljesen felszólítja Pekinget, hogy gondolja át végzetes javaslatát, teljesítse nemzetközi kötelezettségeit és tartsa tiszteletben Hongkong magas szintű autonómiáját, demokratikus intézményeit, polgári szabadságjogait". A külügyminiszter kijelentette azt is, hogy az Egyesült Á...
2020-05-22 18:36:15
További Európa-bajnoki mérkőzésekre pályázna az MLSZ
... ugyanolyan vagy kisebb költséggel még jobb játékosokat lehet majd Magyarországra hozni, hiszen kevesebb versenytárs lesz a térségben.
Az MLSZ május 4-én úgy döntött, hogy csak a nemzetközi kupaindulás szempontjából fontos hazai sorozatokat - férfi és női felnőtt nagypályás NB I, férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa - lehet folytatni, minden más szakágban és versenysorozatban ...
2020-05-22 18:23:02
A versenyek számának csökkentésében bíznak a rövidpályás gyorskorcsolyázók
... furcsa, de tényleg lényeges, hogy meg tudjuk őrizni a felkészülésnek minden olyan momentumát, amely a minőségért felel, nem szeretnénk ezekből szabdalni" - fogalmazott.
Elmondta, a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) a nagypályás versenytervezetet már letette az asztalra, arra számos módosítási javaslat érkezett, így Bánhidi szerint az ő programjuk kapcsán is megfelelő dö...
2020-05-21 17:22:53
Interjú Székely János püspökkel
... elé, és az óriás vagyonokra vonatkozóan vagyonadót vezet be. A bankok pénzteremtő tevékenysége az egyes államok tulajdonában levő jegybankoknak lesz fenntartva. Az államok, a nemzeti és nemzetközi közösségek lassan visszanyerik gazdasági befolyásukat és erejüket.
Álmodunk egy olyan világról, amelyben nem a GDP növelése lesz a cél, hanem a földön - jelenleg és a jövőben ...
2020-05-21 09:53:31
Változatlanul a szlovák ligával számol a DVTK jégkorongcsapatának elnöke
... magyar edzőkben tudjunk gondolkodni, az lenne a jó, ha a magyar csapatokat magyar edzők vezetnék. Vannak már ma Magyarországon jó edzők is" - fogalmazott.
Mint mondta, René Fasel, a nemzetközi szövetség (IIHF) elnökének bejelentése alapján a szokásosnál két héttel később kezdődhet a 2021-es A-csoportos világbajnokság, ezzel lesznek tekintettel a világjárvány miatt esetleg elt...
2020-05-20 19:28:21
1 2 3 .................640 641 .........960 961 .........1279 1280 1281 
Címkék: Nemzetközi Torna Szövetség, Vatanabe Morinari, World Tour-csapata, Csipes Tamara, További Európa-bajnoki, Interjú Székely János, Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, Georges Guelzecet, Mike Pompeo, Egyesült Államok, Egyesült, Magyar Kupa, Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség, René Fasel, forgalomba visszaállított, címvédő World, ob-n indulna, versenyek számának, rövidpályás gyorskorcsolyázók, szlovák ligával, személyi állomány, kiadások fedezetet, francia Georges, tokiói elnökválasztáson, 2019-ben elhuny, nyári idegenforgalmi, társaság központi, frankfurti nemzetközi, horvátországi Dubrovnik, olaszországi Velence, görögországi Rodosz, több légitársaságot, nemzetközi szövetség, magyar körverseny, izraeli istálló, tavaszi időpontban, közösségi oldalán, japán fővárosban, nemzetközi színtéren, jövő nyárra, külügyminiszter kijelentette, nemzetközi kupaindulás, felkészülésnek minden, minőségért felel, nagypályás versenytervezetet, óriás vagyonokra, bankok pénzteremtő, egyes államok, olyan világról,
© 2013 TVN.HU Kft.