Belépés
Koronavírus - Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban
... Nemzeti Egészségügyi Bizottság emiatt továbbra is magasnak ítéli a járvány újbóli kialakulásának kockázatát. Emiatt vasárnaptól a légitársaságoknak előírták, hogy jelentősen mérsékeljék nemzetközi járataik számát, szombattól pedig korlátozták a külföldiek belépését az országba.
Kína szárazföldi részén szombat éjfélig 81 439 ember fertőződött meg az új koronavírussal, az elhu...
2020-03-29 12:11:44
Koronavírus - Schanda: ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közösségi közlekedésben
... járatait, és leállítják azokat a kizárólag távolsági utazási igényeket kielégítő országos buszjáratokat, amelyek megfelelően helyettesíthetők vasúttal. A MÁV-Start pótlás nélkül lemondja a nemzetközi vonatokat, amelyek a határzár miatt egyébként is csak az országon belül közlekednének.
Elmondta: a közlekedési szolgáltatók a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig elfogad...
2020-03-28 13:12:14
Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás
... belföldi vonatok, amelyek 2 óra előtt indulnak, már a nyári időszámításnak megfelelően, 60 perccel később érkeznek a következő állomásra.
A jelenleg csak belföldön közlekedő Dacia nemzetközi vonatot Lőkösháza állomáson éri az óraigazítás. A vonat Lőkösházáról már a nyári időszámítás szerint 3 órakor indul a Keleti pályaudvarra.
A Keleti pályaudvarról szombat 20.40-kor in...
2020-03-27 17:12:09
Koronavírus - A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését
...
A nemzetközi jegyek jelenleg az előírásoknak megfelelően korlátozás nélkül megválthatók azokra a vonatokra, amelyek közlekedésében nincs ismert korlátozás.
Ismertetik, hogy a jegypénztárban vásárolt nemzetközi jegyek esetében a nemzetközi pénztáraknál és az ügyfélszolgálatokon személyesen nyújthatják be az utasok a visszatérítési kérelmüket, de elektronikus úton is jele...
2020-03-26 09:21:27
Koronavírus - Oroszországban és Ukrajnában is terjed a járvány, újabb szigorító intézkedések
... miatt Oroszország, Törökország és Szíria eszközöket kényszerüljön elvonni a koronavírus terjedése elleni harctól.
Az Aeroflot közölte, hogy a koronavírus terjedése miatt bevezetett nemzetközi korlátozások kezdete óta európai városokból 68 ezer utast szállított Oroszországba. Julija Szpivalova, az orosz légitársaság szóvivője szerint a vállalat utasszállítói március 14. és 24....
2020-03-25 10:31:42
Koronavírus - Mávinform: kevesebb vonat közlekedik Budapest és Bécs között
... kilépő vonatok Bécs helyett Bruck an der Leitháig járnak, illetve egyes járatok átmenetileg egyáltalán nem közlekednek.
A GYSEV hálózatán, Sopron térségében továbbra is folyamato...
2020-03-24 17:33:51
Koronavírus - Nagykanizsán védekezési alapot, Szegeden járványkórházat hoznak létre
... város működtetéséhez és üzemeléséhez, a dolgozók fizetésének biztosításához kapcsolódnak; nem indulnak új útépítések, felújítások, fejlesztések, beruházások, nem lesznek turisztikai, nemzetközi, városi programok, fesztiválok. Az uniós forrásból megvalósuló településfejlesztési projektek, a Modern városok program projektjei és egyéb pályázati projektek folytatódnak.
A minden k...
2020-03-21 17:52:19
Koronavírus - Mávinform: déltől a szerb vasút a kelebiai határállomásnál felfüggesztette a személyszállítást
...
A nemzetközi járatokat a magyarországi szakaszokon pótolja a vasúttársaság, a határállomások és a belföldi végállomások között közlekednek a vonatok - áll a közleményben.
A szomszédos országok közül Szlovákia, Ukrajna, Románia, Horvátország és Szlovénia vasúti határállomásain már az elmúlt napokban leállították a nemzetközi személyszállító vonatok közlekedését - tették h...
2020-03-20 13:51:46
Koronavírus - Néhány határállomás kivételével szünetel a nemzetközi vasúti személyszállítás
...
A közlemény szerint a nemzetközi járatokat az itthoni szakaszokon pótolja a vasúttársaság, vagyis a határállomások és a belföldi végállomások között közlekednek a vonatok.
A belföldi vonatforgalomban a MÁV hálózatán nincsenek menetrendi korlátozások a járványügyi helyzet miatt, a Gyermekvasút azonban nem jár - tették hozzá.
Ausztriával még fenntartják a vasúti össz...
2020-03-18 08:31:18
Koronavírus - Szünetel a nemzetközi vasúti forgalom a magyar-horvát és a magyar-román határon
... Horvátországba, illetve nem lép be Horvátországból. Belföldi forgalomban közlekedik, csak magyar állampolgárok és állandó magyar lakóhellyel rendelkező utasok utazhatnak rajta.
A nemzetközi vonatok nem lépnek be Magyarország területére és innen sem lépnek ki Románia területére, Kürtös (Curtici)-Lőkösháza vasúti határállomáson szünetel a vonatközlekedés. A román kocsik csak a...
2020-03-17 16:22:17
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Nemzeti Egészségügyi Bizottság, Julija Szpivalova, közlekedési korlátozásokon, közép-kínai Vuhanban, egészségügyi dolgozók, helyközi közösségi, nyári időszámítás, nemzetközi jegyek, szerb vasút, kelebiai határállomásnál, nemzetközi vasúti, magyar-román határon, járvány újbóli, légitársaságoknak előírták, külföldiek belépését, kizárólag távolsági, nemzetközi vonatokat, határzár miatt, országon belül, közlekedési szolgáltatók, veszélyhelyzet megszűnését, nyári időszámításnak, következő állomásra, jelenleg csak, vonat Lőkösházáról, előírásoknak megfelelően, jegypénztárban vásárolt, nemzetközi pénztáraknál, visszatérítési kérelmüket, koronavírus terjedése, orosz légitársaság, vállalat utasszállítói, dolgozók fizetésének, uniós forrásból, nemzetközi járatokat, magyarországi szakaszokon, belföldi végállomások, szomszédos országok, elmúlt napokban, nemzetközi személyszállító, közlemény szerint, itthoni szakaszokon, belföldi vonatforgalomban, járványügyi helyzet, vasúti össz, nemzetközi vonatok,
© 2013 TVN.HU Kft.