Belépés
BÉT - Iránykeresésre, pozitív hangulatra számítanak az elemzők
...
Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője az MTI-nek felidézte, hogy pénteken pozitív tartományban zárt a BUX, követte a nemzetközi piacokat. Hétfőn reggel az ázsiai piacok pozitív tartományban tartózkodtak, kiemelkedő teljesítményt a kínai tőzsde nyújt az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalások pozitív fejleményei miatt.
Amerikában ünnep miatt zárva tartanak a p...
2019-02-18 08:21:06
Az Alita érdekelte az amerikai nézőket a hétvégén
...
A Variety.com beszámolója szerint a Robert Rodrigez rendezésében, James Cameron és Jon Landau produceri közreműködésével született mangaadaptáció, amelynek költségvetése 170 millió dollár (48 milliárd forint) volt, premierhétvégéjén 27,8 millió dollárt (7,8 milliárd forintot) keresett az észak-amerikai mozikban.
A produkció, amelynek főszerepeit Rosa Salazar, Christoph ...
2019-02-17 18:42:47
Illegális bevándorlás - Egyre több menedékkérő érkezik legálisan az EU-ba
...
A tagállamok menekültügyi együttműködését segítő EU-s ügynökség adatai szerint "2018-ban csaknem minden ötödik menedékkérő teljesen szabályosan és vízummentesen utazott be az EU-ba, hogy benyújtsa menedékjogi kérelmét", ami nagyjából 115 ezer embert jelent - áll a lap hírportálján közölt beszámolóban.
A jogszabályi előírásoknak mindenben megfelelő módon, legálisan érkező...
2019-02-17 15:12:21
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
...
A Fitch 2019-re összeállított menetrendjében Magyarország először február 22-én, pénteken kerül sorra.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő az idén összesen hat - egyenként két-két - időpontot tűzött ki a magyar államadós-besorolások vizsgálatára. A Fitch Ratings az idei második felülvizsgálatot a Standard & Poor's második időpontjával azonos napra, augusztus 16-á...
2019-02-17 14:42:07
Müncheni konferencia - Iráni külügyminiszter: Európának többet kellene tennie a nukleáris megállapodás megmenté
...
Mohamed Dzsavád Zarif hangsúlyozta, hogy a 2015-ös többhatalmi (Irán, Egyesült Államok, Franciaország, Oroszország, Nagy-Britannia, Kína, Németország és az EU) megállapodás nem tökéletes, de a legjobb, amelyet a szereplők érdekeinek kiegyensúlyozásával el lehetett érni. Az iráni lakosság 80 százaléka nem vár tőle átütő eredményeket, de a többség így is támogatja.
Azonban...
2019-02-17 14:12:13
Májusban rendezik meg az V. Nemzetközi Természetfilm Fesztivált
...
A filmfesztivált először 2015-ben rendezték meg, mára pedig számos kísérőrendezvénnyel bővülve a régió egyik legnagyobb filmes és természet-környezetvédelmi tematikus rendezvénye lett - emlékeztet a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.
A fesztivál idei mottója: Természet- és környezetvédelem a művészet és a játék erejével, kiemelt témája pedig a víz.
A ...
2019-02-17 09:11:01
A vagyonkezelő alapítványokról is tárgyalnak a képviselők a tavaszi évadnyitón
...
A házelnök - parlament honlapján elérhető - napirendi javaslata alapján az ülés hétfőn 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd három új képviselő teheti le esküjét. A kormánypárti padsorokban Hollik István (KDNP) kormányszóvivő kerül a decemberben elhunyt Hirt Ferenc (Fidesz) helyére, míg a Jobbik frakciójából távozó Staudt Gábor és Szávay István helyére Csá...
2019-02-17 08:40:50
Több zöld pénzügyi terméket, környezettudatos "bankolást" akar az MNB
...
Az MNB napokban közzétett programja a környezeti problémák kockázatainak csökkentéséért egyebek közt ösztönzi a környezettudatos szempontokat figyelembe vevő pénzügyi termékek, szolgáltatások körének bővítését, és előmozdítaná a pénzügyi intézmények, illetve az MNB klímabarátabb operatív működését.
A jegybank hamarosan díjat is alapít a zöld pénzügyeket tudatosan felváll...
2019-02-17 08:10:54
BÉT - Csökkenő forgalomban erősödött a BUX a héten
...
A részvénypiac heti forgalma 43,75 milliárd forint volt az előző heti 44,90 milliárd után, a vezető részvények a Richter kivételével erősödtek.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-hez eljuttatott tőzsdei elemzésében kiemelte: Magyarországon várhatóan a második negyedévben írják ki az 5G frekvenciák tenderét, amelyben a Magyar Telekom is erősen érdekelt, továbbipotenciális ve...
2019-02-17 07:20:48
Izer Norbert: még vonzóbb befektetési célpont lehet Magyarország
...
Elmondta, Magyarország az adózás terén számos elismerést gyűjtött be az elmúlt időszakban.
Magyarország lett az Európai Unió legnagyobb adócsökkentője, sőt az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) vezetői a tagállamaiknak példaként emelték ki a magyar adórendszer számos újítását és módszerét - emlékeztetett.
A magyar adópolitika kifizetődő is, his...
2019-02-17 07:10:47
1 2 3 .............4071 4072 .......6107 6108 .......8142 8143 8144 
Címkék: Fitch Ratings, Nemzetközi Természetfilm Fesztivált, Izer Norbert, Kocsis Márió, Concorde Értékpapír Zrt, Robert Rodrigez, James Cameron, Rosa Salazar, Mohamed Dzsavád Zarif, Egyesült Államok, Hollik István, Hirt Ferenc, Staudt Gábor, Szávay István, Equilor Befektetési Zrt, Magyar Telekom, Európai Unió, Gazdasági Együttműködési, Fejlesztési Szervezet, amerikai nézőket, jövő héten, magyar adósosztályzatot, nukleáris megállapodás, vagyonkezelő alapítványokról, tavaszi évadnyitón, nemzetközi piacokat, ázsiai piacok, kínai tőzsde, amerikai-kínai kereskedelmi, észak-amerikai mozikban, tagállamok menekültügyi, jogszabályi előírásoknak, három piacvezető, idén összesen, idei második, 2015-ös többhatalmi, szereplők érdekeinek, iráni lakosság, filmfesztivált először, régió egyik, szervezők által, fesztivál idei, játék erejével, ülés hétfőn, kormánypárti padsorokban, decemberben elhunyt, környezeti problémák, környezettudatos szempontokat, pénzügyi intézmények, jegybank hamarosan, zöld pénzügyeket,
© 2013 TVN.HU Kft.