Belépés
Karácsony - Évente 10-12 milliárd forintot tesz ki a belföldi fenyőfaforgalom
... amikor jelentős áremelkedés következett be a munkabérek, valamint a szállítási költségek emelkedése és az öntözési költségek miatt. Az emeléssel a lucfenyő ára már közelített a nordmann fenyőéhez, amelyet nagyrészt importból szereznek be, Németországból vagy Dániából - tette hozzá.
Az elnök elmondta, hogy tavaly az országban a vágott fenyők közül 60 százalékban lucot, 33 szá...
2019-12-03 16:32:07
Karácsony - Már érkeznek a fenyők az árusítóhelyekre
... 30 százalékkal is drágább lehet a tavalyinála munkabérek, valamint a szállítási költségek emelkedése és az öntözési költségek miatt. Az emeléssel a lucfenyő ára már közelít a nordmann fenyőéhez, amelyet eddig is nagyrészt importból szereztek be, Németországból vagy Dániából - tette hozzá.
Elmondta, hogy szívesen vesznek gyökeres fát a kerttel vagy hétvégi házzal, nyaralóval ...
2018-12-03 17:16:26
1 
Címkék: belföldi fenyőfaforgalom, szállítási költségek, öntözési költségek, nordmann fenyőéhez, elnök elmondta, vágott fenyők, tavalyinála munkabérek, kerttel vagy, fenyőfaforgalom, árusítóhelyekre, németországból, következett, áremelkedés, tavalyinála, százalékkal, százalékban, szállítási, emelkedése, közelített, nyaralóval, munkabérek, költségek, szereznek, karácsony, emeléssel, fenyőéhez, nagyrészt, országban, importból, szereztek, gyökeres, érkeznek, valamint, szívesen, dániából, nordmann, forintot, milliárd, elmondta, belföldi, öntözési, lucfenyő, jelentős, hétvégi, amelyet, közelít, kerttel, drágább, vesznek, fenyők, házzal, tavaly, évente, amikor, vágott, tette, hozzá, lehet, elnök, miatt, lucot, közül, eddig,
© 2013 TVN.HU Kft.