Belépés
Kapros camembert-rel töltött
... szeletelt bacon
* 3 ek olvasztott vaj
* kapor
* szerecsendió
* bors
* só
* olívaolaj
* 1 dl húsleves

elkészítés

1. A pulykamellet felszúrva félbevágjuk, enyhén megklopfoljuk fél ujjnyi vastagságra, mindkét felét enyhén...
2010-07-08 17:14:44
Trieszti szalag
... tojás
* 1 kk só

Sütéshez:

* olaj

Hempergetéshez:

* 2 cs vaníliás cukor
* kristálycukor
* fahéj

elkészítés

1. A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük.
2. H...
2010-07-08 17:13:30
Diploma torta
... pohár eperdzsem
* 0,5 l Meggle tejszín

Fondant:

* 2 ek méz
* 1 ek margarin
* 1 ek zselatin
* 6 ek víz

elkészítés

1. A hozzávalókbol a szokásos módon piskótát sütünk.
2. A piskótamasszát ovális, fém kacsasütőben, előme...
2010-07-08 14:33:14
Pudingos kráter szelet
... * cukor (ízlés szerint)

A tetejére:

* 1 nagy pohár tejföl
* 3 ek cukor (a tésztából félretett)
* olvasztott csokoládé

elkészítés

1. Megfőzzük a pudingot, s míg a tészta elkészül, kihűtjük.
2. A tojásokat szétválasztjuk, a tojáss...
2010-07-08 13:11:48
Frogurt
... hozzávalók 4 főre

* 45 dkg eper
* 2 dl görög joghurt
* 10 dkg cukor
* 1 ek citromlé

elkészítés

1. Az epret megtisztítjuk, feldaraboljuk, a cukorral összekeverjük, és kicsit állni hagyjuk, hogy a cukor teljesen feloldódjon. Időnként átkeverjük.
...
2010-07-08 13:09:42
Són sült csirke
... hozzávalók 6 főre

* 1 egész csirke
* 1 kg durvaszemű konyhasó

Elkészítés

1. A csirkét alaposan megmossuk, megtisztogatjuk.
2. A sót egy lefedhető tűzálló tálban egyenletesen elterítjük, majd erre tesszük a csirkét.
3. Forró sütőbe tesszük. Egy ó...
2010-07-08 13:08:07
Pacalleves
... * 2 tojássárgája
* 5 ek olaj
* 1-2 fej fokhagyma (ízlés szerint)
* 1 kevés zöldpetrezselyem
* só
* bors
* ecet

elkészítés

1. A megtisztított pacalt odarakjuk főzni vízben sóval és fele fokhagymával.
2. Miután készre főtt, ha n...
2010-07-08 13:07:07
Zöldborsóleves- galuskával
... grammos mirelit zöldborsó
* 1 csokor petrezselyem
* 1 tojás
* kevés finom liszt
* só
* őrölt bors
* ételízesítő

elkészítés

1. A répákat meghámozzuk és karikára vágjuk.
2. Ezeket egy kevés olajon megdinszteljük (kb. ...
2010-07-08 10:42:32
Grillezett marhahúsos nyársak
... frissen facsart citromlé
* só, frissen őrölt bors (ízlés szerint)

sütéshez

* olívaolaj

egyéb

* bambusznyársak

elkészítés

1. A megtisztított hagymát 4-5 darabba vágjuk, a fokhagymával, a petrezselyemzölddel, oregánóval, kak...
2010-07-08 10:41:44
Mandulás piskóta málnával
... * 2 tk vanília kivonat
* vaj és liszt a tál kikenéséhez
* 1 dl száraz fehérbor
* 1 citrom
* 2 ek méz
* 4 db szegfűszeg

elkészítés

1. A mandulát kicsit megpirítjuk (vigyázni kell, nehogy megégjen). Ha kihűlt...
2010-07-08 10:40:52
1 2 3 ...............363 364 .......545 546 548 549 550 ........726 727 728 
Címkék: pulykamellet felszúrva, krumplit megmossuk, szokásos módon, piskótamasszát ovális, tésztából félretett, tészta elkészül, tojásokat szétválasztjuk, epret megtisztítjuk, cukorral összekeverjük, cukor teljesen, csirkét alaposan, lefedhető tűzálló, megtisztított pacalt, répákat meghámozzuk, kevés olajon, megtisztított hagymát, mandulát kicsit, zöldpetrezselyem, megtisztogatjuk, piskótamasszát, szétválasztjuk, megdinszteljük, hempergetéshez, zöldborsóleves, bambusznyársak, feldaraboljuk, megklopfoljuk, megtisztítjuk, hozzávalókbol, megtisztított, összekeverjük, kristálycukor, pulykamellet, kacsasütőben, tojássárgája, petrezselyem, egyenletesen, fokhagymával, szerecsendió, felkockázzuk, pacallevesns, feloldódjon, vastagságra, meghámozzuk, félbevágjuk, kikenéséhez, ételízesítő, megpirítjuk, oregánóval, pacalleves, átkeverjük, galuskával, elkészítés, grillezett, hozzávalók, durvaszemű, elterítjük, olvasztott, marhahúsos, szegfűszeg, fokhagyma, olívaolaj, felszúrva, odarakjuk, szeletelt, csokoládé, lefedhető, megfőzzük, félretett,
© 2013 TVN.HU Kft.