Belépés
Timmermans: nem elegendő egy meghallgatás a magyar hetes cikkes eljárás ügyében
... szervezeteket is, amelyek jelentéseire hivatkoztak a dokumentumban, például a Velencei Bizottságot, s így fókuszáltan végigvenni bizonyos témákat.
Hozzátette, tévedés azt hinni, hogy a novemberben hivatalba lépő új Európai Bizottsággal véget ér majd egy korszak, minthogy az új testület azonos eltökéltséggel fog fellépni a jogállamiság védelmében.
"A jogállamiság tisztele...
2019-09-16 20:42:49
Brexit - Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül
... Juncker hétfői luxemburgi tárgyalása után azonban az Európai Bizottság közölte: továbbra sem érkezett a brit kormánytól olyan javaslat, amely a backstop-megoldás és általában a tavaly novemberben megkötött, a londoni alsóház által háromszor is leszavazott Brexit-megállapodás alternatívájának lenne tekinthető.
Boris Johnson a hétfői tárgyalások utáni BBC-interjúban kijelentet...
2019-09-16 19:02:43
Négy bemutató az új évadban a Centrál Színházban
... színészpáros olvassa fel minden alkalommal, így mindegyik előadás egyszeri és megismételhetetlen lesz. Október 3-án Básti Juli és Stohl András nyitja a 14 részes sorozatot.
Mint írják, novemberben Ujj Mészáros Károly a Mi történt Vegasban című darabot állítja színpadra Balsai Móni, László Zsolt és Rada Bálint szereplésével.
A mű története szerint a pályakezdő újságíró az...
2019-09-16 16:02:30
Magyar produkció nyert fődíjat a breszti színházi fesztiválon
... valamilyen elismerést, de azért a fődíjra nem számítottunk" - idézi a közlemény Kis Domonkos Márkot, a Váci Dunakanyar Színház igazgatóját.
A Csehov művéből készült előadást tavaly novemberben mutatták be, a produkcióra a magyar és külföldi színházi szakma is felfigyelt. Játszották a Nemzeti Színházban, és bekerült a 2019-es Pécsi Országos Színházi Fesztivál, valamint a Vidé...
2019-09-16 15:32:22
ITM: folytatja a tematikus ellenőrzéseket a közúti közlekedési hatóság
... engedély bevonásával, a gépjármű feltartóztatásával vagy rendőrségi feljelentéssel szankcionálhatók.
Mosóczi László felhívta a figyelmet, hogy ECR ellenőrzésekben októberben és novemberben is részt vesz majd a magyar hatóság.
Felidézte, hogy a magyar szakemberek idén eddig négyszer működtek közre hasonló ellenőrzésben, több mint 4100 megvizsgált személy- és áruszállító j...
2019-09-16 13:12:02
Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten jövő novemberben
...
A Simply Red nemrég tette közzé, hogy idén novemberben Blue Eyed Soul címmel új stúdiólemezt jelentet meg. Az albumot jövőre egy 33 állomásos európai arénaturnén mutatja be a csapat, amely az új szerzemények mellett természetesen legnagyobb slágereit is eljátssza - közölte a szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.
A koncertsorozat 2020 októberében Newcastle-ban indul, az...
2019-09-16 11:11:16
KKM: Kazahsztán idén csaknem 300 ezer élőállatot vásárolt Magyarországról
... miniszteri biztos beszámolt arról, hogy a kazah agrárminisztérium vezetői szorosabb együttműködést és közös fejlesztési projekteket szorgalmaznak. Az erről szóló megállapodást várhatóan novemberben írhatják alá.
Budai Gyula hangsúlyozta, hogy Kazahsztán 2018 és 2027 között egymillió szarvasmarha importját tervezi, mezőgazdaságát pedig 800 millió dollárból fejleszti, a magyar ...
2019-09-16 09:41:57
Az elmúlt 100 év leghidegebb tele vár ránk
... ránk!
2019-09-12

Hirdetés
Ez vár ránk a következő hónapokban. Egy híres könyvből egy román numerológus megfejtette a várható időjárást.
A HIRTELEN FAGY MÉG NOVEMBERBEN MEGÉRKEZIK

A numerológus szerint a nagy fagy november 21-én érkezik, és eltart december 30-ig. A december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthat...
2019-09-15 13:04:08
Esély a fehér karácsonyra.
... Enyhe ősz, kemény tél lesz a magánmeteorológus szerint. Az enyhe, de esős ősz után fagyos, kemény telünk lesz, mínusz fokokkal, és végre fehér karácsonyunk lehet!

,,Novemberben átlagos, a hónapra amúgy is jellemző időjárásra van kilátás: egyre inkább hűl majd a levegő, végül megjelennek az éjszakai fagyok, és nappal sem lesz tíz foknál magasabb csúcshőmérséklet. A ...
2019-09-15 08:55:18
Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony mismásol, képtelen rendbe tenni a zuglói parkolást
... rendszer első évfordulóján átfogó beszámolót vártak, azóta lassan már egy év is eltelt válaszok nélkül - mondta a szóvivő.
Zsigmond Barna Pál felidézte, Karácsony Gergely tavaly novemberben azt mondta, készül ez az anyag, nagyon sok információt kell összegyűjteniük, de lesz ilyen számvetés.
A kormánypárti politikus szerint nem olyan nehéz összeadni ezeket, mégsem kaptak...
2019-09-14 16:11:20
1 2 3 ...................464 465 .........696 697 .........927 928 929 
Címkék: Centrál Színházban, Ismét Simply Red-koncert, Velencei Bizottságot, Európai Bizottsággal, Európai Bizottság, Boris Johnson, Básti Juli, Stohl András, Mészáros Károly, Balsai Móni, László Zsolt, Rada Bálint, Domonkos Márkot, Váci Dunakanyar Színház, Nemzeti Színházban, Pécsi Országos Színházi Fesztivál, Mosóczi László, Simply Red, Blue Eyed Soul, Live Nation, Budai Gyula, HIRTELEN FAGY MÉG NOVEMBERBEN MEGÉRKEZIK, Zsigmond Barna Pál, Karácsony Gergely, magyar hetes, backstop-megoldás nélkül, breszti színházi, tematikus ellenőrzéseket, közúti közlekedési, fehér karácsonyra, zuglói parkolást, novemberben hivatalba, jogállamiság védelmében, jogállamiság tisztele, brit kormánytól, tavaly novemberben, londoni alsóház, hétfői tárgyalások, pályakezdő újságíró, 2019-es Pécsi, magyar hatóság, magyar szakemberek, albumot jövőre, szervező Live, koncertsorozat 2020, kazah agrárminisztérium, erről szóló, következő hónapokban, híres könyvből, román numerológus, várható időjárást, numerológus szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.