Belépés
Koronavírus - Pásztor István nyílt levélben reagált Donald Tusk üzenetére
... kormányaiktól, amelyekkel példamutató módon közösséget vállalnak. A fegyelmezettség és a közösségvállalás egyik oka lehet a történelmi tapasztalatuk, amelynek köszönve különbséget tudnak tenni a diktatúra és a felelős kormányzás között, a békeidők és a válsághelyzet között".
Pásztor István megfogalmazása szerint "a járványhelyzet emberéletekről szól, éppen ezért minden megnyi...
2020-04-02 19:23:23
Koronavírus - XXI. Század Intézet: Magyarország bűnbak lett
... Füredi.
Elemzésében kitért a többi között a The Washington Post kommentátorának és a The Guardian "pletykakommentátorának" ezzel kapcsolatos megnyilvánulásaira, amelyek a többi között "tőrőlmetszett diktatúra" létrejöttéről írnak.
Frank Füredi megjegyezte, hogy a magyar kormányt érő médiatámadások azért többnyire "nem mennek el odáig", hogy nyílt diktatúrát emlegessenek....
2020-04-01 16:32:43
Október 23. - MSZP: a demokráciáért újra és újra meg kell harcolni
...
Kunhalmi Ágnes a közelmúltban a Jászai Mari térre áthelyezett Nagy Imre-szobornál újságíróknak azt mondta, ahogy 1956 visszahozta az embereket a közéletbe, úgy október 13-án - az önkormányzati választáson - is tömegek mozdultak meg az "elnyomó, orbáni önkényuralmi rendszerrel" szemben.
Úgy fogalmazott: október 13-án sikerült megakadályozni azt, hogy nyílt diktatúrává vál...
2019-10-23 14:11:30
Önkormányzat 2019 - Karácsony: vasárnap visszavesszük a várost a kiváltságosoktól
... ugyanúgy szétlopják Budapestet a fideszesek, mint Győrt. Azért is fontosnak tartja a vasárnapi választást, mert az ellenzék megakadályozhatja, hogy a mostani orbáni autoriter államból nyílt diktatúra legyen.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szerint hatalmas utat tett meg az ellenzék az elmúlt egy évben, "sokan átlépték a saját árnyékukat". Hangsúlyozta, a vasá...
2019-10-12 12:54:01
Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
... együttműködés nem ér véget vasárnap - szögezte le.
Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő szerint Magyarország átmeneti időszakban van: az önkényuralmi rendszerből a nyílt diktatúra irányába tart. Az önkormányzati választás tétje az is, hogy ebből az országból ne lehessen nyílt diktatúra - hangoztatta.
Élesen bírálta Borkai Zsoltot, Győr fideszes polgármesterét. S...
2019-10-11 21:21:57
Gulyás: az állam és a kormány számára kulcsfontosságú a közszolgálati egyetem
...
Gulyás Gergely az intézményt érintő várható változtatásokról szólva azt mondta, szeretnék, ha a közigazgatási elit is innen kerülne ki, hogy a vezetőket, főosztályvezetőket, osztályvezetőket is innen tudják majd kiválasztani. Hozzátette: a következő évtől diplomáciai akadémia is elkezdi működését az NKE-n.
A miniszter sikeresnek nevezte a 2010 óta tartó folyamatot, amely...
2019-09-10 15:42:40
Kövér: védekezni kell a mai európai liberális elit kommunizmus iránti nosztalgiájával szemben
...
A 15 térségbeli ország parlamenti csúcstalálkozóját negyedik alkalommal hívták össze a lengyel fővárosban. Idén az 1989. június 4-i első, részben szabad lengyelországi parlamenti választások és a demokratikus rendszerváltás kezdetének 30. évfordulója adott alkalmat a találkozó megrendezéséhez.
A konferencián ezért részt vesznek az egykori antikommunista ellenzék képvise...
2019-06-05 14:01:53
Ébresztő Magyarország!...
2019-03-26 20:45:07
Ebben az országban mindenki hazudott és hazudik
... csinálni havi egy milliós javadalmazásért a parlamentben!
*-*-*
Ez mind elmaradhatott volna, ha má...
2019-03-07 12:31:20
Latorcai János: a kommunisták helyrehozhatatlan károkat okoztak az egyházaknak
...
Latorcai János arról beszélt: a bíboros elleni per koncepciós jellege ugyan nyilvánvaló volt, de mindenki számára egyértelmű üzenetet is hordozott. Ha ugyanis az ország egyik legmeghatározóbb, legnépszerűbb emberét, a magyar katolikus egyház vezetőjét bíróság elé lehetett állítani és el lehetett ítélni a nemzetközi tiltakozás és a pápai kiátkozás ellenére, akkor a társadalomb...
2019-02-13 13:51:52
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: Pásztor István, Donald Tusk, Század Intézet, Ébresztő Magyarország, Latorcai János, Washington Post, Frank Füredi, Kunhalmi Ágnes, Jászai Mari, Nagy Imre-szobornál, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Kunhalmi Ágnes MSZP-s, Borkai Zsoltot, Gulyás Gergely, demokráciáért újra, kormány számára, közszolgálati egyetem, országban mindenki, kommunisták helyrehozhatatlan, közösségvállalás egyik, történelmi tapasztalatuk, felelős kormányzás, válsághelyzet között, járványhelyzet emberéletekről, többi között, magyar kormányt, önkormányzati választáson, vasárnapi választást, ellenzék megakadályozhatja, mostani orbáni, saját árnyékukat, önkényuralmi rendszerből, nyílt diktatúra, önkormányzati választás, intézményt érintő, közigazgatási elit, következő évtől, miniszter sikeresnek, lengyel fővárosban, demokratikus rendszerváltás, találkozó megrendezéséhez, konferencián ezért, egykori antikommunista, milliós javadalmazásért, bíboros elleni, ország egyik, magyar katolikus, nemzetközi tiltakozás,
© 2013 TVN.HU Kft.