Belépés
Érdekesség
... mert nem mernek dönteni, és döntéseik szerint cselekedni, hogy majd learathassák és megkóstolhassák döntéseik keserű ill. édes gyümölcseit.
Egy lány, ki igencsak gyakran bulizott, nyíltan felvállalta, hogy ő abban hisz, hogy az embert a buli teszi boldoggá. Minden alkalommal közvetítette a facebookon az irigylésre méltó, jókedvű táncikálásokat.
Aki látta, nem gondolhatot...
2018-12-18 21:47:24
Evangélizáció
...,,Ha bárki néma keresztyén, és nem tesz nyíltan bizonyságot hitéről, hanem elrejtőzik és más színt vesz fel, nehogy idővel veszélybe sodorja magát, alkalmat ad az embereknek arra, hogy jogosan és jó lelkiismerettel kételkedjenek, nincs meg benne a Szentlélek kegyelme, mert meg van kötve és nem szólal meg."

-John Jewel-...
2018-12-18 16:58:09
Szép napot mindenkinek!
... annak vezetőit bűncselekménnyel vádolja. Bűnöző az, aki nagy nyilvánosság előtt nemtetszését fejezi ki, a hazánkat a tönk szélére sodró szabad rablással kapcsolatban. Bűnöző lesz az, aki nyíltan fellép a rendszer ellen, mely bár megnyomorítja a népet, mégis működő reformációként illendő ünnepelni.
Nem ünneplek, nem fogom be a számat, és igenis kimondom, hogy a kormányunk korr...
2018-12-17 10:07:20
Bizalmatlansági indítványban sürgeti a román ellenzék a "bűnöző Dragnea bábkormányának" távozását
... hiányozna 22-23 szavazat a kormánybuktatáshoz, ha az RMDSZ 30 képviselője és szenátora megszavazná a bizalmatlansági indítványt.
A jobboldali Klaus Iohannis román államfő korábban nyíltan Liviu Dragnea szociáldemokrata házelnök leváltására és a Dancila-kormány elleni bizalmatlansági indítvány megszavazására bíztatta a parlamenti ellenzéket. A Brüsszelben tartózkodó államfő pé...
2018-12-14 11:01:20
Külföldi sajtó Magyarországról - Le Monde: Macron a kormányközeli sajtó feketebáránya lett
...
A francia balközép napilap példaként hozta fel a Huth Gergely vezette Pesti srácok című internetes oldalt, amely hetek óta nyíltan támadja a francia elnököt, megvetéssel és iróniával kommentálva a sárgamellényesek megmozdulásait.
A menedékkérők, Brüsszel, az ENSZ és a Soros György által alapított CEU mellett egy nap sem telik el anélkül, hogy ne jelenne meg valamilyen ne...
2018-12-13 14:42:50
Heltai Jenő: Szabadság
...


Tudd meg: szabad csak az, akit
Szó nem butít, fény nem vakít,
Se rang, se kincs nem veszteget meg,
Az, aki nyíltan gyűlölhet, szerethet,
A látszatot lenézi, meg nem óvja,
Nincs letagadni, titkolni valója.

Tudd meg: szabad cs...
2018-12-07 18:00:20
Szakértő: a gyulafehérvári nyilatkozat az erdélyi románok Bukaresttel szembeni félelméről szólt
... gyulafehérvári nyilatkozatban megígért kisebbségi jogokról.
A szakértő hozzátette: az erdélyi románok a nyilatkozatnál a magyarokat és a szászokat "előre tolták", mert szerinte kínos lett volna nyíltan kifejezni, hogy Bukaresttel szembeni önállóságot akarnak.
Úgy fogalmazott: az RMDSZ javaslata arról szól, hogy "önrendelkezést, minél közelebb az emberekhez", és voltakép...
2018-12-06 21:57:18
Az alkotmánybíróságnál emel panaszt Iohannis ellen a román kormányfő
... minisztereit.
"Csak pótcselekvés a gyenge miniszterek csereberélése. Ennek a cirkusznak a folytatásával nem értek egyet" - jelentette ki Iohannis egy szerda esti rendezvényen.
A PSD kormányát nyíltan bíráló, parlamenti megbuktatását szorgalmazó jobboldali elnök a lehető legtöbb kellemetlenséget jelentő minisztercseréket tagadta meg, amikor a nyolc jelölt közül csak hatot...
2018-12-06 17:40:10
CDU-tisztújítás - Nógrádi György: nem csak pártelnököt, kancellárjelöltet is választanak Németországban
... hihetetlenül tehetséges gazdasági szakember, akit logikus döntés lenne pártelnöknek, ezáltal kancellárnak választani - jelentette ki. Merzet többek között Wolfgang Schauble, a Bundestag elnöke is nyíltan támogatja, és a többi pártvezetővel folytatott vitán is nagyon jól szerepelt - tette hozzá.
Angela Merkel október végén jelentette be, hogy nem pályázza meg ismét a CDU elnök...
2018-12-06 10:31:22
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
... hároméves gyest és a családi otthonteremtési program bevezetését sem.
Most a családvédelmi nemzeti konzultációt támadják - folytatta a szóvivő -, sőt "egyes képviselők odáig mennek, hogy nyíltan összetépik a konzultációs ívet, ahogy ezt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó tette". Mások pedig nyíltan kimondják - "ahogy ezt a Gyurcsány-párti Bauer Tamás is tette" -, hogy ők Ma...
2018-12-05 12:31:25
1 2 3 ................580 581 ........870 871 ........1160 1161 1162 
Címkék: Heltai Jenő, Nógrádi György, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Huth Gergely, Soros György, Wolfgang Schauble, Angela Merkel, Bangóné Borbély Ildikó, Gyurcsány-párti Bauer Tamás, román ellenzék, kormányközeli sajtó, gyulafehérvári nyilatkozat, erdélyi románok, román kormányfő, szocialisták mindig, buli teszi, irigylésre méltó, embereknek arra, tönk szélére, rendszer ellen, kormányunk korr, bizalmatlansági indítványt, jobboldali Klaus, parlamenti ellenzéket, francia balközép, francia elnököt, sárgamellényesek megmozdulásait, látszatot lenézi, szakértő hozzátette, gyenge miniszterek, szerda esti, lehető legtöbb, nyolc jelölt, többi pártvezetővel, családi otthonteremtési, családvédelmi nemzeti, konzultációs ívet, szocialista Bangóné, sárgamellényesek, bűncselekménnyel, szociáldemokrata, kellemetlenséget, bizalmatlansági, magyarországról, lelkiismerettel, megkóstolhassák, otthonteremtési, nyilatkozatnál, megszavazására, táncikálásokat, reformációként, németországban, nyilatkozatban, gyulafehérvári,
© 2013 TVN.HU Kft.