Belépés
Koronavírus - Lassan, de nő a forgalom a vidéki éttermekben, üzletekben, nyitnak a szállodák
...
Kaposváron az éttermek többsége újra megnyitott a hét elején, és bár nagy forgalom még nincs, ebédidőben a teraszok megtelnek vendégekkel. Az érkezőknek rendszerint már a bejáratnál biztosítanak kézfertőtlenítési lehetőséget, a pincérek maszkban és kesztyűben szolgálnak fel.
A somogyi megyeszékhely játszóterei, szabadtéri sportpályái e hét hétfőtől látogathatók, és azoka...
2020-05-21 16:52:31
Koronavírus - Benkő Tibor: a Magyar Honvédség kiemelkedő szerepet kíván vállalni a munkahelyteremtésben
...
Benkő Tibor a feladatszabó értekezleten kiemelte, hogy a Magyar Honvédség is részt kíván venni a kormány gazdaságvédelmi akciótervében, elsősorban a munkahelyteremtésben, ezért az ország 25 helyszínén várják azokat a 18 és 50 év közötti állampolgárokat, akik elvesztették a munkájukat, és vállalják a 6 hónapos kiképzést.
A felvételhez a speciális önkéntes tartalékos kato...
2020-05-19 19:33:02
Tour de Hongrie - Rajt augusztus 29-én
... rendezik.
Az UCI a főbb versenyek időpontjait már két hete kijelölte.
A Tour de Hongrie eredetileg tervezett útvonala1. szakasz...
2020-05-19 19:23:10
Koronavírus - Kiemelt feladat az idősek ellátása a vidéki városokban
...
Kaposváron 479 idős ember kap rendszeresen segítséget az önkormányzattól a járványhelyzetben. Bevásárlásaikat, gyógyszereik beszerzését, a szociális étkeztetésben részt vevők ételszállítását 133 önkéntes végzi. A segítők között huszonéves fiatalok és ötvenes éveikben járók is vannak. Néhányan azt is vállalták, egyedül élő időseket hívnak fel, hogy legyen, akivel beszélgetni t...
2020-05-15 16:16:24
Hollósy László a német röplabdabajnokságban lesz edző
... Hollósy legutóbb a kazincbarcikai férfi csapatnál dolgozott, ám a járvány miatt ott mindössze egy mérkőzésen ült vezetőedzőként a kispadon.
Ezt megelőzően, 2018 márciusa óta a Nyíregyháza női csapatát irányította, onnan februárban menesztették, miután együttese hazai pályán, címvédőként elveszítette a Vasas elleni Magyar Kupa-döntőt. A szakember, aki megfordult Finnországban ...
2020-05-14 13:02:58
Koronavírus - Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels
... - a Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza - a tervek szerint május 29-től, a tapolcai Hotel Pelion pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat.
Az újranyitások végleges időpontjai a városi fürdőkomplexumokkal összehangolt...
2020-05-12 09:31:09
Ismét a Vasas indulhat a női röplabda Bajnokok Ligájában
... legrangosabb európai kupasorozatban. A lengyel Jakub Gluszak vezette Vasas révén tizenöt év elteltével volt ismét a főtáblán magyar együttes a BL-ben.
A kupában ezüstérmes Fatum Nyíregyháza számára az MRSZ szabadkártyás helyet igényel az európai szövetségtől a BL-re, ha azt a nyírségiek nem kapják meg, akkor a Békéscsabához hasonlóan a CEV Kupában állhatnak rajthoz.
A ba...
2020-05-11 13:01:35
Baleset miatt lezárták az M3-as Nyíregyháza felé vezető oldalát Hatvannál
...
A forgalmat a kerekharaszti pihenőnél leterelik a pályáról a 3-as útra, visszatérni a Hatvan-kelet csomópontban lehetséges - írták.
A 3-as és a 21-es út hatvani szakaszán is torlódásra kell készülni - tették hozzá....
2020-05-11 11:11:12
Tour de Hongrie - Ötrészes magazinműsor jövő héten az M4 Sporton
... őszi időpont közül választhatnak a szervezők.
A Tour de Hongrie magazin adásai az M4 Sporton:1. szakasz, szerda, 15.25: Debrecen-Hajdúszoboszló2. sz...
2020-05-09 15:22:27
Koronavírus - Jelentősen enyhítik a korlátozásokat a hétvégétől a vidéki települések
...
Szentendrén ezen a hétvégén már nem lesz forgalomkorlátozás a belvárosban, csak a Pest megyére érvényes kijárási korlátozások lesznek érvényben.
A balatoni települések eltérő mértékben vezetnek be lazító intézkedéseket.
Balatonfüreden pénteken megnyitották a strandokat, parkolókat, zöldterületeket, szombattól a játszóterek is használhatók. Tihanyban is kinyitnak a...
2020-05-08 15:53:06
1 2 3 ..................436 .........654 .........871 872 
Címkék: Benkő Tibor, Magyar Honvédség, Hollósy László, Hunguest Hotels, Bajnokok Ligájában, M3-as Nyíregyháza, Magyar Kupa-döntőt, Saliris Resort, Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol, Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros, Hotel Sóstó Nyíregyháza, Hotel Pelion, Jakub Gluszak, Fatum Nyíregyháza, vidéki éttermekben, idősek ellátása, vidéki városokban, vidéki települések, éttermek többsége, teraszok megtelnek, érkezőknek rendszerint, bejáratnál biztosítanak, pincérek maszkban, somogyi megyeszékhely, feladatszabó értekezleten, kormány gazdaságvédelmi, speciális önkéntes, főbb versenyek, szociális étkeztetésben, segítők között, kazincbarcikai férfi, járvány miatt, tervek szerint, tapolcai Hotel, újranyitások végleges, lengyel Jakub, főtáblán magyar, kupában ezüstérmes, európai szövetségtől, kerekharaszti pihenőnél, 3-as útra, balatoni települések, állampolgárokat, önkormányzattól, ételszállítását, zöldterületeket, bevásárlásaikat, gazdaságvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.