Belépés
Börtönbüntetésre ítélték adócsalás miatt a francia jobboldal egyik ismert politikusát, a magyar származású Patr
... tulajdonjogát Isabelle Balkany utólag beismerte, azt azonban tagadta a házaspár, hogy Marrákesben megvették a villájukat. Balkanyéknak a normadiai Givernyben is van egy malomból átalakított nyaralója, amelynek értékét a vagyonbevallásukban alábecsülték. Pascal Balkany nevén a nyomozás szerint Svájcban is vannak családi örökségek, amelyeket nem vallott be.
Az október 18-i ítél...
2019-09-13 16:42:15
Torre del Lagóban mutatják be Káel Csaba Puccini-rendezését
...
A toszkán tengerpart és a zeneszerző szülővárosa, Lucca között található Torre del Lago különleges helyszín, mert itt áll Puccini egykori nyaralója, ahol több művét is komponálta - mondta el az MTI-nek Káel Csaba.
A rendező emlékeztetett arra, hogy a Puccini-villa szomszédságában 65 esztendeje rendezik meg évről évre a mester életművét bemutató nyári programsorozatot, am...
2019-08-17 10:49:41
Leányfalu a Dunakanyar legkedveltebb nyaralóhelye
... egyedi kialakítása mellett történelmi jelentőséggel is bír. A palota a második világháború végén szovjet főhadiszállás volt, majd államosítását követően Tildy Zoltán köztársasági elnöki nyaralója lett, ezután pedig az állampárt vezetőinek a pihenőhelye. Levéltári források szerint 1956. november 16-án titkos tárgyalások folytak a villában. A szovjetek itt ismertették Kádár Jánossal...
2019-07-28 16:01:05
A magyar-olasz kulturális kapcsolatokat erősítheti a Piedone-film
... találmányai is voltak. A filmben eddig soha nem látott archív anyagok, családi felvételek és fotók mesélnek róla a jól ismert filmrészletek mellett, de Bud Spenc...
2019-01-16 16:32:08
Hasogdzsi-ügy - A török rendőrség átkutatott két villát a Márvány-tenger partján fekvő Yalova tartományban
... a rendőrség Samanli faluban egy háromszintes házban vizsgálódott. Az Ihlas úgy értesült, hogy az épület a Hasogdzsi gyilkosságot végrehajtó 15 tagú szaúdi különítmény egyik tagjának a nyaralója, és jelenleg egy szíriai család bérli.
Az NTV közlése alapján az októberben átkutatott ház feltehetően nem egyezik egyik hétfőn átvizsgált villával sem, miután a mostani jelentésben sz...
2018-11-26 23:44:51
Hasogdzsi-ügy - A meggyilkolt újságíró személyes holmijára bukkanhattak egy autóban
... tartomány Termal nevű körzetében Samanli faluban egy háromszintes házban, amely a Hasogdzsi meggyilkolásának napján Rijádból Isztambulba érkező 15 tagú szaúdi különítmény egyik tagjának a nyaralója. A házat jelenleg egy szíriai család bérli. Az Ihlas arra nem tért ki, hogy a nyomozók találtak-e bármi érdemit.
Recep Tayyip Erdogan török elnök kedden telefonon részvétét nyilván...
2018-10-23 20:41:47
Ősi kardot talált egy svédországi tóban egy nyolcéves kislány
... botot találtam. Felvettem és vissza akartam dobni, de aztán láttam, hogy nyele van, kicsit hegyes a vége és mindenütt rozsdás" - mondta a TheLocal.se című hírportálnak.
A család nyaralója mellett lévő tó vize idén nagyon alacsony volt az aszály miatt, ez hozzájárulhatott ahhoz, hogy Saga elérte a kardot.
A Jönköpingben lévő Läns Museum szerint a kard körülbelül 1500 éves...
2018-10-05 17:32:04
Dörgicsei nyaraló és egy templomrekonstrukció nyerte az Év háza díját
...
Hagyományosan október első hétfőjén, az építészet világnapján rendezték meg az Év háza pályázat ünnepélyes díjátadóját, ahol idén először osztottak két fődíjat - közölték az esemény szervezői hétfőn az MTI-vel.
A Magyar Művészeti Akadémia, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége által kiírt pályázatra idén 23 pályázat érkezett.
Az 500 ezer forintt...
2018-10-01 15:02:57
Stabilizálták az erdőtüzet a spanyolországi Valenciában
...
A helyi hatóságok tájékoztatása szerint a lángok több mint 3270 hektárnyi területet pusztítottak el a főként erdős, hegyvidéki térségben Llutxent, Gandía és Pinet települések közelében.
Mintegy ötven, a lakott területektől távolabb fekvő házban keletkezett kár, némelyik teljesen kiégett.
Az érintett környékről még keddre és szerdára virradó éjjel evakuálták a lakóka...
2018-08-10 16:28:29
Ünnepelt színésznők és a Balaton
... Balatonföldvár nevéhez több híresség is kapcsolódott. Sok nyarat töltött itt Bajor Gizi. Ma a földvári Petőfi utcában található épület hirdeti: a Nemzeti Színház örökös tagjának egykori nyaralója előtt állunk. A Kossuth-díjas, kiváló művész Széchényi Imréné Tulipános villáját vásárolta meg az 1930-as években. Itt töltötte pihenőjét, melyre így emlékezett: ,,Délelőtt te...
2018-07-30 16:51:53
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Káel Csaba Puccini-rendezését, Isabelle Balkany, Pascal Balkany, MTI-nek Káel Csaba, Tildy Zoltán, Kádár Jánossal, Rijádból Isztambulba, Recep Tayyip Erdogan, Läns Museum, Magyar Művészeti Akadémia, Magyar Építész Kamara, Magyar Építőművészek Szövetsége, Bajor Gizi, Nemzeti Színház, Széchényi Imréné Tulipános, francia jobboldal, magyar származású, magyar-olasz kulturális, török rendőrség, meggyilkolt újságíró, svédországi tóban, nyolcéves kislány, spanyolországi Valenciában, normadiai Givernyben, malomból átalakított, nyomozás szerint, október 18-i, toszkán tengerpart, zeneszerző szülővárosa, rendező emlékeztetett, mester életművét, második világháború, állampárt vezetőinek, filmben eddig, rendőrség Samanli, háromszintes házban, szíriai család, októberben átkutatott, mostani jelentésben, házat jelenleg, nyomozók találtak-e, család nyaralója, aszály miatt, kard körülbelül, építészet világnapján, esemény szervezői, helyi hatóságok, lángok több, főként erdős, lakott területektől, érintett környékről,
© 2013 TVN.HU Kft.