Belépés
Koronavírus - Lakatos Tibor: csalók próbálják becsapni az időseket
...
Lakatos Tibor azt mondta, csalók és nyerészkedők különböző hamis ígéretekkel keresik meg főleg az időseket, és fertőtlenítőszereket, fertőtlenítő takarítást kínálnak. Jelezte, több ilyen bejelentést is kaptak, ezért a rendőrség folyamatosan figyeli az ilyen jogellenes cselekményeket.
Hozzátette: a csalók szankciókra számíthatnak, velük szemben a rendőrség büntető- vagy s...
2020-03-17 18:33:58
Nemzeti konzultáció - Hollik: a "börtönbizniszen" nyerészkedők közül többen a baloldal emberei
...
Hollik István pénteken a Fidesz Facebook-oldalán tett közzé egy rövid videót, amelyben közölte: kedden a baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt akkor, amikor a parlamentben nem szavazta meg a "börtönbiznisz" kifizetéseinek felfüggesztését.
Példaként említette Magyar Györgyöt, aki 2018-ban a baloldal jelöltjeként indult az országgyűlési választáson, m...
2020-02-28 12:01:57
Koronavírus - A parlamenti pártok készek a közös fellépésre
... megbetegedések - közölte Lukács László.
Stummer János, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke hozzátette, arra kérték a kormányt, hogy a rémhíreket terjesztők és a nyerészkedők mellett az országon áthaladó nagy számú, potenciálisan vírushordozó külföldi vendégmunkás esetében is tegyen lépéseket.
Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője közölte,...
2020-02-27 20:52:24
Enyhítették az egervári várkastély felújításán nyerészkedők büntetését
...
Bartalné Mentes Judit, a törvényszék szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogyaz elsőrendű vádlott - korábbi közlés szerint a település egykori polgármestere - 2012 novemberében kötött támogatási szerződést a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel a várkastély turisztikai fejlesztésére. Az épület 2. emeleti bútorainak elkészítésére a másodrendű vádlottal szerződött.
A bútor...
2019-12-02 19:52:17
Sikerek és kudarcok
... leglenézettebb foglalkozások listáját. Az orvosok és a tanárok mindig a listavezető "hősök", az ügyvédek, biztosítási ügynökök, telefonos üzletkötők és használtautókereskedők pedig a fő "nyerészkedők". A keresztyéneknek mégis ki kell tartaniuk a lenézett (de bűnnel nem terhelt) állásokban is, hogy Isten igazságát azokban képviseljék. Milyen nagy szüksége lenne a társadalomnak több...
2018-06-02 17:29:39
Baranyi Ferenc - Harc és játszma
... VENCEREMOS-t
elnyomta már a hangos FAITES VOS JEUX.
Mi vesztesként halunk meg, Jevgenyij,
de nyert velünk még így is a jövendő,
amely sosem világnyi kaszinókban
nyerészkedők játszmái közt fogan meg,
hanem bukni is bátor harcosoknak
végsőt is érte-dobbanó szivében.

...
2016-11-04 02:52:09
MSZP: az adószabályokkal lehetne hatni a földbérleti díjakra
... szerződések esetén lehetővé válik a haszonbérbe adott termőföldek bérleti díjának időszakonkénti felülvizsgálata.
A szocialista politikus közölte azt is, hogy a spekulánsok, a nyerészkedők ellen nem megoldás a bérleti díj emelése. Ezért azt javasolja, hogy minden olyan földbérleti díjat, amely a jelenleg hatályos állami földbérleti díj, a hektáronkénti 1250 forint alatt van, ...
2015-11-20 11:42:02
Cseri Kálmán - KIK A SZENTEK?
... tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát? Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem részegesek, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát. Pedig ilyenek voltak közületek némelyek: most azonban megmosattatok, megszentelődtetek, és meg is igazul...
2015-11-01 15:54:09
Csak arra nem jó a közmunka, amire kitalálták?
... hatalmuk béklyójában
nem is lesz előrelépés ebben a kérdésben.

Az emberek önérzete, és a kiszolgáltatottságuk adta passzivitás mind a felfuvalkodott egyénieskedő rajtuk nyerészkedők elleni bojkott.
Ahol építő jellegű és a szakmai hozzáértés és tudás is kellően van aktiválva, és
valamilyen szinten díjazva is, ott képesek a munkások adni is azt amit elv...
2015-07-31 16:32:27
Szélhámosok arcképcsarnoka,avagy nemzetünk rejtőző ellensége
... meglátásokkal is szolgál olykor, és még ha más, használható vonatkozásai is vannak tevékenységének, lényegében ennek a társadalmi-tudati gyökértelenségnek elérése áll Feldmár és a belőle nyerészkedők munkálkodásának hátterében.



Popper Péter: A már elhunyt pszichiá...
2015-04-24 21:18:02
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Lakatos Tibor, Baranyi Ferenc, Cseri Kálmán, Hollik István, Fidesz Facebook-oldalán, Magyar Györgyöt, Lukács László, Stummer János, Arató Gergely, Bartalné Mentes Judit, Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel, FAITES VOS JEUX, Popper Péter, baloldal emberei, parlamenti pártok, közös fellépésre, egervári várkastély, adószabályokkal lehetne, földbérleti díjakra, rendőrség folyamatosan, ilyen jogellenes, csalók szankciókra, rendőrség büntető-, rövid videót, nyerészkedő ügyvédek, baloldal jelöltjeként, országgyűlési választáson, parlament nemzetbiztonsági, rémhíreket terjesztők, nyerészkedők mellett, országon áthaladó, törvényszék szóvivője, település egykori, várkastély turisztikai, másodrendű vádlottal, tanárok mindig, keresztyéneknek mégis, társadalomnak több, hangos FAITES, haszonbérbe adott, szocialista politikus, nyerészkedők ellen, jelenleg hatályos, hektáronkénti 1250, emberek önérzete, felfuvalkodott egyénieskedő, szakmai hozzáértés, társadalmi-tudati gyökértelenségnek, belőle nyerészkedők,
© 2013 TVN.HU Kft.