Belépés
Micsoda pech: minden lottószámot eggyel mellé húzott, 74 mil
... lottót nyerni nem túl egyszerű, de hogy ilyen közel legyek hozzá, egyszerűen döbbenetes. Először csak azt láttam, hogy nem nyertes a szelvényen, de amikor összehasonlítottam a számaim a nyertesekkel, kiborultam"

- mesélte a Sun napilapnak Tayla, aki természetesen még a szelvénye feladása előtt elgondolkodott azon, hogy mire is költötte volna a mesés összeget....
2021-02-24 19:37:22
Kihirdették a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit
... betéti kártyával történő vásárlások minden 1000 forintja után a K&H csoport saját forrásából 1 forintot különít el a sportolók és segítőik részére. A programnak köszönhetően az idei nyertesekkel együtt már 23 sportoló és 5 segítő kapott összesen 23 millió forintnyi ösztöndíjat.
Szabó László, az MPB elnöke kiemelte: a bizottság sok szervezettel működik együtt, ám a pénzintézet...
2019-12-19 11:21:17
ITM: négy szénhidrogénes és egy geotermikus területre köthetnek koncessziós szerződést
... bányászati koncessziók megadásáról az innovációs és technológiai miniszter a vonatkozó törvények rendelkezései szerint, a minősítő bizottságok értékelése és javaslata alapján döntött. A nyertesekkel az eredményhirdetéstől számított 90 napon belül köthetik meg a szerződéseket, ez a határidő egy alkalommal, legfeljebb további 60 nappal meghosszabbítható.
A 2019 júniusában megje...
2019-12-04 12:30:48
Véget ért Németországban az 5G-hálózatok kiépítésére alkalmas frekvenciák árverése
... sor heves vita zajlott a német nyilvánosságban. Az egyik legnagyobb konfliktus arról szólt, hogy az ország területe alapján, vagy pedig a háztartásokat tekintve kell-e meghatározni a nyertesekkel szemben támasztott szolgáltatásnyújtási követelményeket. A mobilszolgáltatók elvetették a területalapú megközelítést, arra hivatkoztak, Németország területének bő 30 százalékát erdő borít...
2019-06-12 23:39:56
Elkezdődött Németországban az 5G-hálózatok kiépítésére alkalmas frekvenciák árverése
... árverés előtt egy sor heves vita zajlott nyilvánosan. Az egyik legnagyobb vita arról szólt, hogy az ország területe alapján, vagy pedig a háztartásokat tekintve kell-e meghatározni a nyertesekkel szemben támasztott szolgáltatásnyújtási követelményeket. A mobilszolgáltatók elvetették a területalapú megközelítést, arra hivatkoztak, Németország területének bő 30 százalékát erdő borít...
2019-03-19 22:39:43
Kihirdették a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit
... kártyával történő vásárlások minden 1000 forintja után a K&H csoport saját forrásából 1 forintot különít el a sportolók és segítőik részére.
A programnak köszönhetően az idei nyertesekkel együtt már 21 sportoló és 4 segítő kapott összesen több mint 20 millió forintnyi ösztöndíjat.
Urr Anita, az MPB főtitkára jelezte, hogy már több sportágban elkezdődött a kvótaszerzés a...
2018-12-19 11:31:52
Új pályázatok fiatal íróknak és színházi szakembereknek
... pályázaton 18 és 25 év közötti pályakezdők jelentkezését várják, "akik még nem rendelkeznek önálló szépirodalmi kötettel, de már fel tudnak mutatni tehetségüket bizonyító írásműveket". A nyertesekkel a KMTG 1 évre szóló, további 1+1 évre meghosszabbítható szerződést köt, havi bruttó 120 ezer forintig terjedő tanulmányi ösztöndíjjal.
A kiírás szerint a KMTG segít a szerzők arr...
2018-03-18 17:31:55
A K&H a tokiói paralimpiáig támogatja a Magyar Paralimpiai Bizottságot
... kártyával történő vásárlások minden 1000 forintja után a K&H csoport saját forrásából 1 forintot különít el a sportolók és segítőik részére.
A programnak köszönhetően az ezévi nyertesekkel együtt már 19 sportoló és 3 segítő kapott összesen több mint 17 millió forintnyi ösztöndíjat.
Szabó László, az MPB elnöke megköszönte a 11 éves együttműködést, amely során - mint mondt...
2017-11-08 17:53:35
Rákossy Balázs: a Top-beruházások engedélyeztetése kiemelt eljárásrendben történik
... odaítélik.
Oláh Gábor, az NGM regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára kiemelte: azt kérték a közreműködő szervezettől, a Magyar Államkincstártól, hogy a nyertesekkel a támogatási szerződéseket június elejéig kössék meg azért, hogy már júniusban kiutalhassa az NGM a projektekre nyert teljes összeget. Azt is kérték a településektől, hogy a beruházások...
2017-05-17 13:23:11
Krónika 2. rész (költségvetés)
... álláspontjuk, h...
2017-05-17 11:55:25
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Elkezdődött Németországban, Magyar Paralimpiai Bizottságot, Rákossy Balázs, Szabó László, Oláh Gábor, Magyar Államkincstártól, geotermikus területre, 5G-hálózatok kiépítésére, tokiói paralimpiáig, szelvénye feladása, mesés összeget, programnak köszönhetően, idei nyertesekkel, vonatkozó törvények, minősítő bizottságok, 2019 júniusában, német nyilvánosságban, egyik legnagyobb, ország területe, háztartásokat tekintve, nyertesekkel szemben, mobilszolgáltatók elvetették, területalapú megközelítést, kiírás szerint, ezévi nyertesekkel, közreműködő szervezettől, támogatási szerződéseket, projektekre nyert, engedélyeztetése, államkincstártól, követelményeket, nyilvánosságban, németországban, eljárásrendben, együttműködést, szénhidrogénes, elgondolkodott, településektől, szakembereknek, kártyaprogram, szerződéseket, természetesen, háztartásokat, jelentkezését, rendelkezései, megközelítést, nyertesekkel, programokért, köszönhetően, államtitkára, szervezettől, meghatározni, költségvetés, szépirodalmi,
© 2013 TVN.HU Kft.