Belépés
Szíria - Amerikai alelnök: az Egyesült Államok kitart a csapatkivonás mellett
... újraszervezni önmagát.
Lindsey Graham, a befolyásos republikánus szenátor szerdán a manbídzsi támadást követően William Barr igazságügyminiszter-jelölt meghallgatását megszakítva nyilatkozatot olvasott fel. Hangsúlyozta: ami történt nemcsak szomorú tragédia, hanem remélhetőleg arra készteti az elnököt, hogy újragondolja a szíriai csapatkivonást. "Minden amerikai azt akarja, ...
2019-01-16 21:52:33
Függetlenségi nyilatkozat
Pistike felel történelemből. Kérdi a tanárnő:
- Hol írták alá a függetlenségi nyilatkozatot?
- Hát szerintem biztos a lap alján!...
2019-01-16 18:56:13
Szili Katalin: "le kellene porolni" a román parlamentben egy évtizede elakadt kisebbségi törvényt
... álláspontot képviselhetnének a román törvényhozásban, amelyek a teljes magyar közösség támogatását élvezik.
Szili Katalin felidézte: egy évvel ezelőtt az erdélyi magyar pártok közös nyilatkozatot írtak alá, amelyben rögzítették, hogy a tömbben élő magyarság számára területi autonómiát, a többi számára kulturális autonómiát kell biztosítani. A miniszterelnöki megbízott megemlí...
2019-01-16 12:21:54
Varga Mihály: egyre népszerűbb a kisadózók tételes adója
... forintos értékhatárig nem kell áfát felszámítaniuk és fizetniük, és áfa bevallást sem kell benyújtaniuk.
Az alanyi mentességet választó katás vállalkozásoknak 2020-ban kell majd egy nyilatkozatot benyújtaniuk a 2019-es évről, ami szintén jelentős könnyítés - mondta.
Közölte azt is, hogy a napokban minden katás vállalkozót emailben tájékoztat a Pénzügyminisztérium a kedve...
2019-01-16 11:11:53
A PM célja, hogy az érintettek már januárban igénybe vegyék az adókedvezményeket
...
Rámutatott: gondot jelent, hogy több tízezer dolgozó késve adja le a szükséges nyilatkozatot, például a családi kedvezmény igénybevételéhez.
Emlékeztetett: a családi kedvezmény egy gyermek után 10 ezer forint, a kétgyerekes családoknak gyermekenként 20 ezer, vagyis együtt 40 ezer forint, a harmadik gyermektől gyermekenként 33 000 forint adómegtakarítást jelent.
Izer...
2019-01-14 15:02:11
MSZP-Párbeszéd: a kormány felelőssége, hogy késett a nyugdíjak utalása
... Kocsis-Cake Olivio közölte, a helyi szervezetek döntenek, és amennyiben a je...
2019-01-14 15:01:52
Horváth Ildikó: tíz százalékkal nőtt tavaly a szervtranszplantációk száma
... százaléka ismeri a feltételezett beleegyezés elvére épülő jogrendet, amely azt jelenti, hogy kizárólag akkor lehet az elhunytból szervet kivenni, ha életében ez ellen nem tett írásos nyilatkozatot.
Felhívta rá a figyelmet, hogy fontos erről beszélni a hozzátartozókkal is, hogy szükség esetén tudjanak a döntésünkről és így könnyebb legyen határozniuk.
Elmondta azt is, s...
2019-01-14 15:01:38
A teniszszövetség továbbra is nyitott az együttműködésre Babossal és Fucsoviccsal
... főtitkár.
Juhász Gábor Fed Kupa-kapitány közölte, hogy továbbra is a behívott öt játékosra számít az angliai Fed Kupa-tornán, és noha ő is olvasta a közösségi médiában a lemondó nyilatkozatot, hivatalos értesítés nem érkezett Babos Tímeától. A szövetség sportigazgatójaként hozzátette, hogy november óta egyeztetett Babossal és Fucsoviccsal, számos e-mailt és telefont váltott v...
2019-01-14 12:41:19
Emelkedik a szervadományozók száma Németországban
... jelenlegi, engedélyalapú megoldással, be kell vezetni, hogy a halál beállta után az állampolgár testéből ki lehet nyerni az összes átültetésre alkalmas szervet, ha nem tett külön nyilatkozatot arról, hogy nem egyezik bele szervei felhasználásába, vagy csak bizonyos szervei átültetéséhez járul hozzá.
Az ellenzéki Zöldek és a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) az önrendelkez...
2019-01-11 17:51:53
Moszkva felszólította Tokiót a Kuril-szigetek feletti orosz szuverenitás elismerésére
... hajlandó lemondani róluk. Japán az 1855-ös kétoldalú kereskedelmi és határmegállapodás alapján a saját "északi területeinek" tartja őket.
A Szovjetunió és Japán 1956-ban közös nyilatkozatot fogadott el a hadiállapot megszüntetéséről, és Moszkva ígéretet tett két sziget visszaadására.
2013 áprilisában Abe volt az első japán miniszterelnök, aki tízévi szünet után Moszkvá...
2019-01-11 17:32:00
1 2 3 ...................233 234 ..........350 351 .........466 467 468 
Címkék: Egyesült Államok, Szili Katalin, Varga Mihály, Horváth Ildikó, Lindsey Graham, William Barr, Kocsis-Cake Olivio, Juhász Gábor Fed Kupa-kapitány, Babos Tímeától, Szabad Demokrata Párt, csapatkivonás mellett, román parlamentben, évtizede elakadt, kisadózók tételes, kormány felelőssége, nyugdíjak utalása, teniszszövetség továbbra, együttműködésre Babossal, szervadományozók száma, befolyásos republikánus, manbídzsi támadást, szíriai csapatkivonást, függetlenségi nyilatkozatot, román törvényhozásban, teljes magyar, évvel ezelőtt, erdélyi magyar, többi számára, miniszterelnöki megbízott, alanyi mentességet, nyilatkozatot benyújtaniuk, 2019-es évről, napokban minden, szükséges nyilatkozatot, családi kedvezmény, gyermek után, kétgyerekes családoknak, harmadik gyermektől, helyi szervezetek, feltételezett beleegyezés, elhunytból szervet, közösségi médiában, lemondó nyilatkozatot, halál beállta, állampolgár testéből, összes átültetésre, ellenzéki Zöldek, liberális Szabad, 1855-ös kétoldalú,
© 2013 TVN.HU Kft.