Belépés
Egyes agrár-környezetgazdálkodáshoz és ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó támogatások meghosszabbítását tervez
... elfogadását követően a két pályázati felhívás kedvezményezettjei számára a hosszabbítás lehetősége önkéntes lesz, amelyről az érintett gazdálkodók a pályázati felhívás megjelenése után nyilatkozhatnak majd.
A kötelezettségvállalási időszakok tervezett hosszabbítása az agrár-környezetgazdálkodási támogatásnál hozzávetőlegesen 470 ezer hektár terület és közel 9500 gazdálkodó, a...
2020-04-23 11:21:49
Varga Mihály: elérhetőek az adóbevallás tervezetek az adóhatóság honlapján
... ért a papír alapú adóbevallások korszaka - mondta.
A tervezeteket az ügyfélkapuval rendelkezők akár okostelefonon vagy tableten is megtekinthetik az adóhatóság honlapján, és nyilatkozhatnak az adójuk 1+1 százalékról is. Néhány kattintás, és a tervezet automatikusan bevallássá válik,valamint május 20-ig lehetőség van a módosításra is - ismertette a tárcavezető.
Akinek nin...
2020-03-16 08:20:59
A Fidesz-KDNP ombudsmani vizsgálatot kér a váci polgármester véleménykorlátozó utasítása miatt
... december 12-én, első polgármesteri utasításában előírta, hogy az önkormányzati cégek, illetve az azzal kapcsolatban álló vállalkozások dolgozói csak az ő előzetes írásbeli engedélyével nyilatkozhatnak és jelenthetnek meg az önkormányzatot és társaságait érintő bírálatokat.
Manninger Jenő szerint ez a rendelkezés rendkívül aggályos a sajtó- a vélemény- és szólásszabadság szem...
2020-01-14 14:29:54
Republikánusok szerint hazugság, hogy Trump ellenszolgáltatást kért az Ukrajnának adandó katonai segélyért
... hogy az impeachment előtti vizsgálatokon meghallgassák az elnökhöz közel állókat is - ami az ú...
2019-10-24 07:05:09
Krónika 4. rész (eszközkezelő program)
... a kormány továbbra is a rövid távú, egyszeri akciókban hisz, nem pedig rendszert épít. Szerinte olyan megoldásra van szükség, amely alapján hosszabb távon is kiszámítható módon nyilatkozhatnak az eszközkezelő bérlői ingatlanjuk megvásárlásáról.
Párbeszéd: több tőkét kell adni az eszközkezelőnek
Tordai Bence (Párbeszéd) azt kérdezte: ha Orbán Viktor miniszterelnök helyes...
2019-10-22 12:31:39
Már csak idén lehet az evát választani
... vállalkozásoknak pedig a 18T203 számú adatbejelentő lap áll rendelkezésükre, amelyeket kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Az egyéni vállalkozók a 2019-es első járulékbevallásban nyilatkozhatnak arról is, hogy a nyugdíjjárulékot, a természetbeni és pénzbeli egészségbiztosítási járulékokat, valamint a munkaerőpiaci járulékot - a magasabb összegű társadalombiztosítási ellá...
2018-12-12 16:52:41
Önálló közigazgatási bírósági rendszer jön létre
... Közigazgatási Felsőbíróság elnökét - a köztársasági elnök május végéig tehet javaslatot a személyére, akiről az Országgyűlésnek június 15-ig kell döntenie - és jövő év április 30-ig nyilatkozhatnak áthelyezésükről a bírók. A bírósági vezetői pályázatokat azután bírálják el, hogy felálltak a bírósági testületek.
A betöltetlen álláshelyek felére 2019. július 15-ig kell pályázat...
2018-12-12 12:21:58
MTA: biztosítsa a kormány az akadémiai kutatóhálózat első negyedévi teljes finanszírozását
... közvetítsen a döntéshozók felé például a ...
2018-12-06 14:41:52
Oldószert tettek társai egy kisdiák italába Sárváron
... László, a Sárvári Tankerületi Központ igazgatója szombaton elmondta: természetesen a tankerület is kivizsgálja a történteket, de a rendőrségi nyomozás lezárultáig részletekről ők sem nyilatkozhatnak. Hozzátette: szerencsére a kislány orvosai szerint már jól van, nem szorul kórházi kezelésre.
Az egyik sárvári iskolában történt mérgezésről a nyugat.hu olvasói levélre hivatkozva...
2018-11-24 11:31:20
Jobbik: vonják vissza a "szájkosárrendeletet"!
...
Az ellenzéki politikus azt kifogásolta, hogy sajtóhírek szerint az állami fenntartású kulturális intézmények csak akkor tarthatnak sajtónyilvános eseményt, munkatársaik akkor nyilatkozhatnak, ha azt előzőleg engedélyeztetik az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi).
Az Emmi kultúráért felelős államtitkárságának épületénél, leragasztott szájú szájú aktivisták előtt a...
2018-09-21 10:57:09
1 2 3 7 8 .11 12 13 14 15 
Címkék: Varga Mihály, Manninger Jenő, Tordai Bence, Orbán Viktor, Közigazgatási Felsőbíróság, Sárvári Tankerületi Központ, Emberi Erőforrások Minisztériumával, adóbevallás tervezetek, adóhatóság honlapján, váci polgármester, evát választani, akadémiai kutatóhálózat, kisdiák italába, hosszabbítás lehetősége, érintett gazdálkodók, pályázati felhívás, papír alapú, ügyfélkapuval rendelkezők, tervezet automatikusan, önkormányzati cégek, azzal kapcsolatban, rendelkezés rendkívül, impeachment előtti, elnökhöz közel, kormány továbbra, rövid távú, eszközkezelő bérlői, 18T203 számú, egyéni vállalkozók, 2019-es első, munkaerőpiaci járulékot, magasabb összegű, köztársasági elnök, bírósági vezetői, bírósági testületek, betöltetlen álláshelyek, döntéshozók felé, rendőrségi nyomozás, kislány orvosai, egyik sárvári, ellenzéki politikus, állami fenntartású, nyugdíjjárulékot, vállalkozásoknak, hozzávetőlegesen, minisztériumával, nyilatkozhatnak, szólásszabadság, országgyűlésnek, finanszírozását, megvásárlásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.