Belépés
A Fidesz-KDNP ombudsmani vizsgálatot kér a váci polgármester véleménykorlátozó utasítása miatt
... december 12-én, első polgármesteri utasításában előírta, hogy az önkormányzati cégek, illetve az azzal kapcsolatban álló vállalkozások dolgozói csak az ő előzetes írásbeli engedélyével nyilatkozhatnak és jelenthetnek meg az önkormányzatot és társaságait érintő bírálatokat.
Manninger Jenő szerint ez a rendelkezés rendkívül aggályos a sajtó- a vélemény- és szólásszabadság szem...
2020-01-14 14:29:54
Republikánusok szerint hazugság, hogy Trump ellenszolgáltatást kért az Ukrajnának adandó katonai segélyért
... hogy az impeachment előtti vizsgálatokon meghallgassák az elnökhöz közel állókat is - ami az ú...
2019-10-24 07:05:09
Krónika 4. rész (eszközkezelő program)
... a kormány továbbra is a rövid távú, egyszeri akciókban hisz, nem pedig rendszert épít. Szerinte olyan megoldásra van szükség, amely alapján hosszabb távon is kiszámítható módon nyilatkozhatnak az eszközkezelő bérlői ingatlanjuk megvásárlásáról.
Párbeszéd: több tőkét kell adni az eszközkezelőnek
Tordai Bence (Párbeszéd) azt kérdezte: ha Orbán Viktor miniszterelnök helyes...
2019-10-22 12:31:39
Már csak idén lehet az evát választani
... vállalkozásoknak pedig a 18T203 számú adatbejelentő lap áll rendelkezésükre, amelyeket kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Az egyéni vállalkozók a 2019-es első járulékbevallásban nyilatkozhatnak arról is, hogy a nyugdíjjárulékot, a természetbeni és pénzbeli egészségbiztosítási járulékokat, valamint a munkaerőpiaci járulékot - a magasabb összegű társadalombiztosítási ellá...
2018-12-12 16:52:41
Önálló közigazgatási bírósági rendszer jön létre
... Közigazgatási Felsőbíróság elnökét - a köztársasági elnök május végéig tehet javaslatot a személyére, akiről az Országgyűlésnek június 15-ig kell döntenie - és jövő év április 30-ig nyilatkozhatnak áthelyezésükről a bírók. A bírósági vezetői pályázatokat azután bírálják el, hogy felálltak a bírósági testületek.
A betöltetlen álláshelyek felére 2019. július 15-ig kell pályázat...
2018-12-12 12:21:58
MTA: biztosítsa a kormány az akadémiai kutatóhálózat első negyedévi teljes finanszírozását
... közvetítsen a döntéshozók felé például a ...
2018-12-06 14:41:52
Oldószert tettek társai egy kisdiák italába Sárváron
... László, a Sárvári Tankerületi Központ igazgatója szombaton elmondta: természetesen a tankerület is kivizsgálja a történteket, de a rendőrségi nyomozás lezárultáig részletekről ők sem nyilatkozhatnak. Hozzátette: szerencsére a kislány orvosai szerint már jól van, nem szorul kórházi kezelésre.
Az egyik sárvári iskolában történt mérgezésről a nyugat.hu olvasói levélre hivatkozva...
2018-11-24 11:31:20
Jobbik: vonják vissza a "szájkosárrendeletet"!
...
Az ellenzéki politikus azt kifogásolta, hogy sajtóhírek szerint az állami fenntartású kulturális intézmények csak akkor tarthatnak sajtónyilvános eseményt, munkatársaik akkor nyilatkozhatnak, ha azt előzőleg engedélyeztetik az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi).
Az Emmi kultúráért felelős államtitkárságának épületénél, leragasztott szájú szájú aktivisták előtt a...
2018-09-21 10:57:09
Illegális bevándorlás -Informális uniós migrációs és menekültügyi munkaértekezlet kezdődött Brüsszelben
... csütörtökön bejelentették, hogy nem kívánnak részt venni a találkozón.
Az egyeztetés után nem várható hivatalos sajtótájékoztató, az egyes országok állam- illetve kormányfői azonban nyilatkozhatnak.
Több állam- és kormányfő lözvetlenül a "mimicsúcs" kezdete előtt fejtette ki elképzeléseit, illetve elvárásait az Európai Uniót is erősen megosztó migrációs válság megoldásáv...
2018-06-24 15:51:48
Illegális bevándorlás - Már tizenhat tagállam jelezte részvételét a vasárnapi brüsszeli csúcstalálkozón
... venni rajta, minthogy a jelenlévők nem fognak döntéseket hozni.
Hozzátette, az egyeztetés után nem várható sajtótájékoztató, az egyes országok állam- illetve kormányfői azonban nyilatkozhatnak.
A visegrádi államok csütörtökön tudatták, hogy nem kívánnak részt venni a találkozón.
A vasárnapi megbeszélést Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke hívta össze sz...
2018-06-22 16:52:41
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Manninger Jenő, Tordai Bence, Orbán Viktor, Közigazgatási Felsőbíróság, Sárvári Tankerületi Központ, Emberi Erőforrások Minisztériumával, Európai Uniót, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, váci polgármester, evát választani, akadémiai kutatóhálózat, kisdiák italába, vasárnapi brüsszeli, önkormányzati cégek, azzal kapcsolatban, rendelkezés rendkívül, impeachment előtti, elnökhöz közel, kormány továbbra, rövid távú, eszközkezelő bérlői, 18T203 számú, egyéni vállalkozók, 2019-es első, munkaerőpiaci járulékot, magasabb összegű, köztársasági elnök, bírósági vezetői, bírósági testületek, betöltetlen álláshelyek, döntéshozók felé, rendőrségi nyomozás, kislány orvosai, egyik sárvári, ellenzéki politikus, állami fenntartású, egyeztetés után, egyes országok, visegrádi államok, vasárnapi megbeszélést, vállalkozásoknak, nyugdíjjárulékot, sajtótájékoztató, minisztériumával, munkaértekezlet, megvásárlásáról, finanszírozását, eszközkezelőnek, nyilatkozhatnak, szólásszabadság, csúcstalálkozón, engedélyeztetik,
© 2013 TVN.HU Kft.