Belépés
Edzője szerint minden csapat ellen esélyes lesz a Szolnoki Dózsa
...
"Jó állapotban van a csapat, senkinek nincsenek problémái, sérülés vagy betegség. Ami a programban szerepelt, azt elvégeztük" - nyilatkozta kedden az M1 aktuális csatornán a szerb edző.
Hozzátette, biztosan jó és erős együttesük lesz, amely minden gárda ellen esélyesként szállhat vízbe.
"Nagyon kemény és stabil csapatunk lehet egy idő után. Minden mérkőzésen a győze...
2020-07-14 20:53:00
Labdarúgó NB I - Újpestre igazolt Stieber Zoltán
... kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül" - nyilatkozta Stieber Zoltán.
Öccse, a 28 éves András leigazolását ugyancsak kedden jelentették be Újpesten. A középpályás szintén megfordult a klub utánpótlásában és az Aston Villában, majd a ...
2020-07-14 20:02:55
Huawei Technologies: a brit kormány gondolja újra döntését a Huawei-termékek kitiltásáról
... újra. Továbbra is biztosak vagyunk abban, hogy az Egyesült Államok legutóbbi szankciói nem befolyásolják az Egyesült Királyságba szállított termékeink tartósságát és biztonságosságát" - nyilatkozta a szóvivő a Huawei MTI-hez kedden eljuttatott sajtóközleménye szerint.
A szóvivő szerint a Huawei jövője az Egyesült Királyságban átpolitizálódott, az ügy az USA kereskedelmi poli...
2020-07-14 19:33:11
A Vasasnál a felkészülés egy fázisának tekintik a férfi vízilabda Magyar Kupát
... csapatépítés elkezdődhet.
"Most éppen itt tartunk. Nagyon jó erőben vannak a srácok, úgyhogy most tartunk ott hat hét után, hogy elkezdhettük a taktikai, technikai edzéseket" - nyilatkozta Vad Lajos.
Hozzátette, a múlt héten már edzőmérkőzéseket is játszottak, és meglepően jól teljesítettek.
"Új csapat vagyunk, sok a fiatal, négy-öt helyről jöttek a játékosok, ezért...
2020-07-14 17:22:57
Rendhagyó Himnusszal készül a Magyar Nagydíj
... az F1-ért. ,,Magasztos, felemelő érzés a Himnuszt énekelni, a Forma-1-es Magyar Nagydíjon pedig a hagyomány ötvöződik a modern világgal, ami irtó jó érzés" - nyilatkozta Rost Andrea, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes. ,,Abból a szempontból is különleges, mert ezzel a Himnusszal most kilépünk az ország határain túlra, hiszen több tízmillió ember...
2020-07-13 18:41:27
Hanga Ádám: túltettem magam az elveszített döntőn
... hónap mindenkinek nagyon nehéz volt. A Baskonia ellen 69-67-re elvesztett bajnoki döntőn már túltettem magam, a sportban amúgy is felesleges rágódni a múlton. Persze, nagyon nehéz" - nyilatkozta hétfőn az M1 aktuális csatornának Hanga.
Hangsúlyozta, a karantén-időszak alatti felkészülésnek elégnek kellett volna lennie ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokságot. Felidézte, 13 nap al...
2020-07-13 16:34:29
Lovassy Krisztián: én még ennyi vérző embert kerékpárversenyen nem láttam
... Mentőszolgálat adatai szerint 19-en sérültek meg.
A 32 éves profi pályakerékpáros - akit fejsérülése miatt kétnapos megfigyelésre kórházban tartottak - az M1 aktuális csatornának hétfőn azt nyilatkozta: Magyarországon ilyen versenybalesetben még nem volt része, de külföldön sem nagyon.
"Amikor a hivatalos felvezetővel odaértünk a rajthoz, már legalább százan beálltak, a ...
2020-07-13 12:01:28
Labdarúgó NB I - Boér Gábor lett a Zalaegerszeg vezetőedzője
... következő évekre elképzelt stratégiánkat, amellyel teljes mértékben azonosulni tud. Szeret fiatalokkal is dolgozni, de eredményorientált, így vele építjük fel közösen az új csapatunkat" - nyilatkozta Sallói.
Boér játékosként mindössze hat mérkőzésen lépett pályára a magyar élvonalban, pályafutása során többnyire alacsonyabb osztályokban szerepelt.
A ZTE újoncként hetedik...
2020-07-12 17:22:06
Koronavírus - OTP: a járvány pénzügyi hatásai erősíthetik a magyarok megtakarítási hajlandóságát
... hat hónapban változatlan összeggel folytatja a takarékoskodást, 14 százalékuk pedig a korábbinál még többet szeretne tartalékolni a váratlan helyzetekre. Száz válaszadóból csak heten nyilatkoztak úgy, hogy nem tudnak pénzt félretenni az elkövetkező időszakban - tették hozzá.
A közleményben idézték Nyitrai Győzőt, az OTP Bank Megtakarítási Szolgáltatások Főosztályának igazgat...
2020-07-10 10:51:38
New Yorkban a polgármester is segített BLM-feliratot mázolni az úttesten Trump lakása elé
... óriásbetűkkel felfestett Black Lives Matter (BLM, Fekete Életek Számítanak) feliratot többen és több órán keresztül készítették a Trump-toronyépületnél. Bill de Blasio polgármester azt nyilatkozta: az úttestre felfestett szavak "felszabadítják az Ötödik sugárutat".
"Mutassuk meg Donald Trumpnak azt, amit nem ért meg, fessük fel éppen az ő otthona előtt" - mondta a demokrata p...
2020-07-10 07:04:20
1 2 3 ..................655 656 .........983 984 .........1310 1311 1312 
Címkék: Szolnoki Dózsa, Labdarúgó NB, Stieber Zoltán, Huawei Technologies, Magyar Kupát, Rendhagyó Himnusszal, Magyar Nagydíj, Hanga Ádám, Lovassy Krisztián, Boér Gábor, Aston Villában, Egyesült Államok, Egyesült Királyságba, Huawei MTI-hez, Egyesült Királyságban, Magyar Nagydíjon, Rost Andrea, Liszt Ferenc-díjas, Nyitrai Győzőt, Bank Megtakarítási Szolgáltatások Főosztályának, Black Lives Matter, Fekete Életek Számítanak, Donald Trumpnak, brit kormány, fázisának tekintik, férfi vízilabda, elveszített döntőn, járvány pénzügyi, magyarok megtakarítási, úttesten Trump, programban szerepelt, szerb edző, csapatban tudok, klubot mind, középpályás szintén, klub utánpótlásában, szóvivő szerint, múlt héten, hagyomány ötvöződik, modern világgal, ország határain, sportban amúgy, karantén-időszak alatti, hivatalos felvezetővel, magyar élvonalban, váratlan helyzetekre, elkövetkező időszakban, közleményben idézték, úttestre felfestett, edzőmérkőzéseket, biztonságosságát, átpolitizálódott, sajtóközleménye, takarékoskodást,
© 2013 TVN.HU Kft.