Belépés
Májusban 0,3 százalékkal csökkent a befektetési alapokban kezelt vagyon
... közel 5 milliárd forintos nettó visszaváltás történt. A hozamok valamennyit javítottak az összképen, de a kategória vagyona így is mindössze 0,3 százalékkal gyarapodott.
A részvényalapokba 1,5 milliárdnyi tőke érkezett, azonban a hozamok kedvezőtlenül alakultak, így a részvényalapok vagyona 0,8 százalékkal csökkent májusban.
A tőkevédett alapok vagyona 8,4 százalékkal ...
2018-06-18 16:12:23
Bamosz: mérsékelt növekedés a befektetési alapok piacán júniusban
... hozamok azonban nem járultak hozzá a vagyongyarapodáshoz, így a vagyon mindössze fél százalékkal növekedett.
A magyar tőzsdeindex ezúttal belesimult a nemzetközi trendbe. A részvényalapokba közel 3,4 milliárd forint tőke áramlott be. Ezen a hozamok nem javítottak. Így összességében a részvényalapok vagyona 1,3 százalékkal lett kevesebb.
A tőkevédett alapokba ezúttal 2,5 ...
2015-07-16 18:42:42
Bamosz: enyhén nőtt a befektetési alapok vagyona májusban
... azokból a befektetők.
Az eddigi folyamatokhoz hasonlóan kiugróan a legtöbb pénz a vegyes alapokba érkezett, de keresték a befektetők májusban az abszolút hozamú alapokat, a részvényalapokat és az ingatlanalapokat is.
A pénzpiaci alapoknál tapasztalható alacsony hozamszint még mindig jelentős tőkekiáramlást okozott, de fokozatosan csökken a kiáramlás nagysága. Ugyancsak ...
2015-06-16 21:53:11
BAMOSZ: tovább nőtt a befektetési alapok vagyona februárban
... vegyes alapokba igen jelentős, 26 milliárd forintnyi tőke áramlott be az elmúlt hónapban, amely a legmagasabb érték. A hozamokkal együtt a vagyon 5,9 százalékkal növekedett.
A részvényalapokba 3,5 milliárdnyi tőke áramlott be, amin a hozamok még tovább javítottak, így összességében a részvényalapok vagyona 4,8 százalékkal lett több.
Az abszolút hozamú alapok esetében vég...
2015-03-17 13:13:31
Bamosz: további növekedés a befektetési alapok piacán
... kötvényeknek köszönhető. A vagyongyarapodás a hozamokkal együtt 3,4 százalék volt.
A magyar tőzsdeindex, szemben a fejlődő piacokkal, amelyek emelkedtek, jelentősebben esett. A részvényalapokba 7,3 milliárdnyi friss tőke érkezett, de a hozamok most nem segítették a növekedést. Összességében a részvényalapok vagyona 1,9 százalékkal lett több júliusban.
A tőkevédett alapok...
2014-08-18 09:22:16
Bamosz: töretlen a befektetési alapok növekedése
... ezúttal a hosszú és a szabad futamidejű kötvények vagyongyarapodása is kiugró volt. A tőkebeáramlás 36 milliárd forint, a vagyongyarapodás a hozamokkal együtt 4,1 százalék volt.
A részvényalapokba 7,3 milliárd forint friss tőke érkezett és a hozamok is jól alakultak, így a részvényalapok vagyona 4,8 százalékkal gyarapodott.
A tőkevédett alapokba közel 12 milliárd forint ...
2014-07-16 17:25:05
Márciusban 79 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapok vagyona
... márciusban, és döntően a rövid kötvényeknek köszönhető. A vagyon 2,2 százalékkal gyarapodott.
A magyar tőzsdeindex a világpiaci trendekkel szemben csökkent az elmúlt hónapban. A részvényalapokból 3 milliárdnyi tőke távozott, amin némileg tovább rontottak a hozamok, összességében a részvényalapok vagyona 1,7 százalékkal csökkent.
A tőkevédett alapokba 1,4 milliárdnyi tő...
2014-04-16 19:54:32
BAMOSZ: a befektetési alapok összvagyona 1,9 százalékkal nőtt februárban
... forintot ért el, amely a legnagyobb a kategóriák között, és ami szinte kizárólag a rövid kötvényeknek köszönhető. A vagyongyarapodás 4,7 százalék volt ebben a kategóriában.
A részvényalapokból 6 milliárdnyi tőke távozott, amit azonban a hozamok némileg ellensúlyozni tudtak, így a részvényalapok vagyona csak 0,6 százalékkal mérséklődött.
A tőkevédett alapokba 6 milliárd ...
2014-03-19 18:14:20
A lakossági vásárlások növelték a befektetési alapok vagyonát októberben
... kötvényalapok.
A kezelt vagyon a zártkörű alapok kivételével minden egyes kategóriánál növekedett, bár eltérő mértékben. A tőkekiáramlás a zártkörű alapoknál jelentősebb volt, de a részvényalapok egyenlege is negatív.
A pénzpiaci alapokon belül elsősorban a dollár- és euróövezeti alapokba áramlott a friss tőke, míg a hazai likviditási alapokból 15,8 milliárd forintot vo...
2013-11-21 15:23:38
Bamosz: a lakossági befektetők növelték az alapok vagyonát szeptemberben
... szeptemberben, a hónap végén 4340 milliárd forintot tett ki.
A közlemény szerint a nettó eszközérték a tőkevédett alapoknál, az árupiaci alapoknál és a zártkörű alapoknál csökkent, a részvényalapok vagyona stagnált, míg a többi kategóriánál kisebb-nagyobb növekedés volt tapasztalható. Összességében 16 milliárdnyi friss tőke érkezett az alapokba.
A legtöbb tőke, összese...
2013-10-18 16:14:53
1 2 3 4 
Címkék: befektetési alapokban, befektetési alapok, lakossági vásárlások, lakossági befektetők, alapok vagyonát, hozamok valamennyit, kategória vagyona, hozamok kedvezőtlenül, részvényalapok vagyona, tőkevédett alapok, vagyon mindössze, magyar tőzsdeindex, nemzetközi trendbe, részvényalapokba közel, tőkevédett alapokba, eddigi folyamatokhoz, legtöbb pénz, vegyes alapokba, befektetők májusban, abszolút hozamú, pénzpiaci alapoknál, kiáramlás nagysága, elmúlt hónapban, legmagasabb érték, hozamokkal együtt, fejlődő piacokkal, hozamok most, szabad futamidejű, rövid kötvényeknek, világpiaci trendekkel, kategóriák között, hozamok némileg, kezelt vagyon, zártkörű alapok, zártkörű alapoknál, részvényalapok egyenlege, pénzpiaci alapokon, friss tőke, hazai likviditási, hónap végén, közlemény szerint, nettó eszközérték, tőkevédett alapoknál, árupiaci alapoknál, többi kategóriánál, legtöbb tőke, részvényalapokba, részvényalapokat, vagyongyarapodás, ingatlanalapokat, tőkekiáramlást, részvényalapok, jelentősebben,
© 2013 TVN.HU Kft.