Belépés
Önkormányzat 2019 - Ma éjfélig kell dönteniük a bizottságoknak a jelöltek nyilvántartásba vételéről
... összesítés szerint csaknem 56 ezer jelöltet jelentettek be a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, mintegy 2300 jelölt esetében még nem született döntés a nyilvántartásba vételről.
Az egyéni jelöltek (polgármester-, főpolgármester- és képviselőjelöltek) bejelentésének határideje hétfő délután négy óra volt.
A választási bizottságoknak a törvény ...
2019-09-13 07:04:33
Az uniós alapok lehetséges befagyasztásáról szóló polgári kezdeményezést regisztrált az Európai Bizottság
... kellene a mezőgazdasági termelőket, illetve hogy előtérbe kellene helyezni a kisméretű, diverzifikált és fenntartható gazdálkodást.
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételről szóló szerdai határozat pusztán a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti, ebben a tartalmat nem vizsgálták.
A regisztrációt követően egy év áll rendelkezésre egymillió támo...
2019-09-04 16:42:44
Önkormányzat 2019 - Még kérik nyilvántartásba vételüket jelölőszervezetek az NVB-nél
...
A testület a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására nyilvántartásba vette a Hely az Érték Városvédő Egyesületet, a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezetet, a Kisgazda Szövetséget, az Ifjúság a Fejlődő Albertirsáért Egyesületet, a V.É.D. Városunk Érdekében Dolgozunk Egyesületet, valamint a Fidelitast.
Az októbe...
2019-08-29 18:32:31
Önkormányzat 2019 - Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba az NVB
...
A testület a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására nyilvántartásba vette a Magyarországi Nemzeti-, Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületét.
Az október 13-ai önkormányzati választáson jelöltet és listát jelölőszervezetek - pártok, egyesületek, nemzetiségi szervezetek - állíthatnak, valamint - a listás választások kivételével - független jelöl...
2019-08-26 17:12:02
Nyilvántartásba vettek egy európai polgári kezdeményezést a könnyebb lakáshoz jutásról
... kidolgozását sürgették a rövid távú bérletekre vonatkozóan, valamint statisztikák összeállítását az európai lakhatási szükségletekről.
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételről szóló szerdai határozat pusztán a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti, a tartalmát ebben a szakaszban nem vizsgálták.
A regisztrációt követően egy év áll rendelkezésr...
2019-03-12 19:18:01
Nyilvántartásba vettek egy európai polgári kezdeményezést a vegetáriánus és vegán élelmiszercímkék bevezetésérő
... szólítva fel az Európai Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a nem vegetáriánus, vegetáriánus és vegán címkék kötelező alkalmazására.
A brüsszeli testület tájékoztatása szerint a nyilvántartásba vételről szóló szerdai határozat pusztán a javaslat jogi elfogadhatóságát érinti, ebben a tartalmát nem vizsgálták.
A regisztrációt követően egy év áll rendelkezésre egymillió tám...
2018-11-07 13:21:43
Választás 2018 - Mintegy félszáz, a jelöltek nyilvántartásba vételét megtagadó határozattal foglalkozott az NVB
... adták meg személyes adataikat.
Az NVB a fellebbezések elbírálása során egy jelölt esetében megállapította, hogy ajánlásainak száma eléri a törvényben foglalt minimumot, így a nyilvántartásba vételt elutasító határozatot megváltoztatta és a jelöltet nyilvántartásba vette. A Net Párt Vas megyei jelöltjének, Vágner Gabriellának a nyilvántartásba vételét arra hivatkozva tagadta ...
2018-03-12 11:34:36
Választás 2018 - Jövő héten dönthetnek a szavazólapok képéről a választási bizottságok
... ellenőrizniük a benyújtott ajánlások hitelességét és azt, hogy van-e ötszáz érvényes ajánlása a jelöltnek. A választási bizottságoknak a bejelentéstől számított négy napjuk van arra, hogy nyilvántartásba vegyék a jelölteket.
A hétfőn bejelentett jelöltek nyilvántartásba vételéről legkésőbb pénteken kell dönteniük a bizottságoknak, ez ellen három napig - hétfőig - van lehetősé...
2018-03-07 07:05:16
Választás 2018 - Jogerőssé vált Czeglédy Csaba nyilvántartásba vétele
...
A Vas megyei 1-es számú választókerületi választási bizottság múlt héten pénteken vette nyilvántartásba jelöltként Czeglédy Csabát. A nyilvántartásba vételről szóló határozat ellen egy magánszemély nyújtott be fellebbezést, arra hivatkozva, hogy Czeglédy Csaba ellen jelenleg többmilliárd forintos költségvetési csalás miatt folyik büntetőeljárás, ezért előzetes letartóztatásba...
2018-03-01 16:42:49
Választás 2018 - Az NVB elutasította a Czeglédy Csaba nyilvántartásba vétele miatt benyújtott fellebbezését
...
A Vas megyei 1-es számú választókerület pénteken vette nyilvántartásba jelöltként Czeglédy Csabát, ez ellen érkezett határidőben jogorvoslat.
A magánszemély beadványában arra hivatkozott, hogy Czeglédy Csaba jelenleg többmilliárd forintos költségvetési csalás miatt folyik büntetőeljárás és ezért előzetes letartóztatásban van. A beadványozó a választás tisztaságának megó...
2018-02-26 17:14:55
1 2 3 4 5 
Címkék: Európai Bizottság, Czeglédy Csaba, Érték Városvédő Egyesületet, Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete, Központi Szervezetet, Kisgazda Szövetséget, Fejlődő Albertirsáért Egyesületet, Városunk Érdekében Dolgozunk Egyesületet, Magyarországi Nemzeti-, Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületét, Európai Bizottságot, Párt Vas, Vágner Gabriellának, Czeglédy Csabát, jelöltek nyilvántartásba, uniós alapok, európai polgári, könnyebb lakáshoz, szavazólapok képéről, választási bizottságok, helyi önkormányzati, nyilvántartásba vételről, egyéni jelöltek, választási bizottságoknak, mezőgazdasági termelőket, brüsszeli testület, javaslat jogi, regisztrációt követően, október 13-ai, listás választások, rövid távú, európai lakhatási, tartalmát ebben, fellebbezések elbírálása, jelölt esetében, törvényben foglalt, nyilvántartásba vételt, jelöltet nyilvántartásba, nyilvántartásba vételét, benyújtott ajánlások, bejelentéstől számított, hétfőn bejelentett, magánszemély nyújtott,
© 2013 TVN.HU Kft.