Belépés
3 Az őszödi beszéd üzenete a mának, "annyival vagyunk túl"
... létjogosultsága 1990-et követően! Ennek ellenére, mindezen történelmi tények ELHALLGATÁSÁVAL kampányolva VISSZASZAVAZTÁK ŐKET 1994-ben ismét - és ismét - a HATALOMBA!
30 év távlatából nyilvánvaló, hogy inkább feláldozták az egész magyar ipart, a mezőgazdaságot és az ebből élő - AKKORI VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT.
MOST, PEDIG MÉG A TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNÉK MAG...
2020-05-28 01:07:42
Koronavírus - Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt tettek feljelentés a madridi tartományi elnök ellen
...
Az családok szerint az autonóm kormány a nyilvánvaló veszély ellenére nem hozott időben megfelelő intézkedéseket ezekben az intézményekben, emiatt átláthatatlan helyzet alakult ki, ráadásul a rokonok nem kaptak felvilágosítást szeretteikről.
Kiadott közleményükben hangsúlyozták továbbá a tesztek, a védőfelszerelések hiányát és a fertőzöttek nem megfelelő elkülönítését i...
2020-05-27 19:53:30
Koronavírus - Varga Judit az Általános Ügyek Tanácsán: politikai alapon vádolták a magyar kormányt a koronavíru
... kihirdetésével kapcsolatban. "Nem ez az első alkalom, hogy a magyar kormányt alaptalanul vádolják, de csakúgy, mint eddig annyiszor már, a rólunk terjesztett félrevezető információk most is nyilvánvalóan hamisnak bizonyultak" - mutatott rá Varga Judit. A mai napon benyújtásra kerül az Országgyűlés elé az a törvényjavaslat, amely a rendkívüli jogrend visszavonását célozza. Most min...
2020-05-26 14:42:35
2. Az őszödi beszéd üzenete a mának... (Hazugságok)
AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

2. Az őszödi beszéd rejtett üzenete a HAZUGSÁGRÓL

Kiemelések a beszédből:
2. ,,Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet." (Gyurcsány Ferenc)
3. ,,Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz." (Gyurcsány Ferenc)
*
HAZUDTAK AZ EU-N...
2020-05-26 12:55:38
Hollik: nekünk Magyarország az első
... Ferenc miniszterelnök egy zárt ülésen a szocialistáknak, hogy hazugsággal nyerték meg a választást.
A videóban az akkori felvételt bejátszva idézték Gyurcsány Ferenc szavait is: "nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz".
Hollik István hozzátette: a hazugságot súlyosbítja, hogy miután a beszéd nyilvánoss...
2020-05-26 12:22:20
A pünkösd története Kivonulás könyve 23, 34 fejezet
... a Szentlélek tíz nap múlva, a húsvét utáni ötvenedik napon megtartott ősi ünnepen, a pünkösd ünnepén jött el! Ezen a napon háromezer, különböző nemzetiségű embert tért meg, akiknek nyilvánvalóvá lett: Jézus él! Jézus Úr! Jézus visszajön!
===================================
Küldd Szentlelked, kérlek Uram, küldd hő buzgó imámra!
Hogy tanítson, vigasztaljon és vezessen...
2020-05-26 10:38:09
GfK: enyhén javult a fogyasztói hangulat Németországban
... nulla pont alatti érték pedig csökkenést mutat. A háztartások fogyasztásában éves szinten 0,1 százalékos változást jelez minden egyes pont.
A vállalkozások fokozatos újranyitása nyilvánvalóan hozzájárult ahhoz, hogy nem romlott tovább, hanem enyhén javult a fogyasztók hangulata. Mindazonáltal jelentős a bizonytalanság a fogyasztók körében - mutatott rá Rolf Bürkl, a GfK kuta...
2020-05-26 10:12:08
Az őszödi beszéd üzenete a mának
... az a PROVOKÁCIÓ, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént (kép mellékelve) és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi Péter végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
*
Valószínű, hogy az a TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT...
2020-05-25 23:33:44
Útravaló – 2020. május 24. - Urunk mennybe menetetele
... keresztül cselekvő Krisztus, az az átváltoztatás szavaiban válik egészen világossá, mert ott, miközben azt mondom, ,,az én testem" és ,,az én vérem", e szavak által nyilvánvalóan nem az enyém az a test és vér, hanem Krisztusé, akinek velünk együtt munkálkodó hatalma nyilvánvaló lesz szolgálatom által.
Isten nem mozdulatlan mozgató, hanem szüntelen mozgás...
2020-05-24 08:00:05
AM: az európai mezőgazdaság halálos ítélete is lehet, ha Brüsszel az Európai Bizottság javaslatai alapján hajtj
... Felére csökkentenék például a növényvédőszerek használatát, illetve kötelezően ökológiai termelésbe vonnák 2030-ig az összes mezőgazdasági terület 25 százalékát. Ezek a követelmények nyilvánvalóan teljesíthetetlenek tíz év alatt, alternatív megoldások és módszerek hiányában pedig nem csak az uniós versenyképességet, de akár az élelmezésbiztonságot is veszélyeztethetik.
Ráadá...
2020-05-22 11:21:29
1 2 3 ...........1107 1108 .....1661 1662 ......2214 2215 2216 
Címkék: Varga Judit, Általános Ügyek Tanácsán, Európai Bizottság, VISSZASZAVAZTÁK ŐKET, AKKORI VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT, PEDIG MÉG TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNÉK MAG, ŐSZÖDI BESZÉD, REJTETT ÜZENETE MÁNAK, Gyurcsány Ferenc, HAZUDTAK AZ EU-N, Hollik István, Jézus Úr, Küldd Szentlelked, Rolf Bürkl, Gergényi Péter, TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT, őszödi beszéd, madridi tartományi, magyar kormányt, pünkösd története, fogyasztói hangulat, európai mezőgazdaság, egész magyar, családok szerint, autonóm kormány, nyilvánvaló veszély, védőfelszerelések hiányát, első alkalom, rólunk terjesztett, rendkívüli jogrend, ellenzéki tüntetések, utolsó másfél-két, zárt ülésen, akkori felvételt, hazugságot súlyosbítja, beszéd nyilvánoss, húsvét utáni, pünkösd ünnepén, napon háromezer, háztartások fogyasztásában, vállalkozások fokozatos, fogyasztók hangulata, fogyasztók körében, egyébként jogos, növényvédőszerek használatát, összes mezőgazdasági, követelmények nyilvánvalóan, uniós versenyképességet, növényvédőszerek,
© 2013 TVN.HU Kft.