Belépés
Velencei Bizottság: hatályon kívül kell helyezni a "Stop Soros" törvénycsomagot
... legitimitásával kapcsolatban. Az adó nem csupán kormányzati tevékenységet finanszíroz, hanem "elriaszt" a migrációval összefüggő legitim egyesületi tevékenység végzésétől. Az olyan nyilvánvalóan semleges eszköznek mint egy új adó felhasználása egyéneknek vagy szervezeteknek az általuk képviselt nézetek miatti megbüntetésére a szakértők szerint ellentétes a hatóságok által nem kedv...
2018-12-14 19:54:21
Strasbourgi lövöldözés - Bakondi: a kormány komolyan veszi az emberek biztonságát
... kormány áttekintette a strasbourgi merénylet után a biztonsági intézkedéseket és döntött a vásárok védelmének megerősítéséről, fenntartva, hogy a magyarországi veszélyeztetettség nyilvánvalóan nem éri el azt a szintet, amely Strasbourgban vagy szerte Nyugat-Európában tapasztalható.
A helyzet igényelte a szigorítást, a polgárok biztonsága, a belbiztonság szilárdan tartása miat...
2018-12-13 14:42:08
Szíria - Erdogan: Törökország néhány napon belül hadműveletet indít az Eufrátesztől keletre tevékenykedő kurd m
...
Erdogan leszögezte: a beavatkozásnak nem a térségben tartózkodó amerikai katonák a célpontjai, hanem az Ankara által terrorszervezetnek és biztonsági fenyegetésnek tartott YPG, amely szerinte a Délkelet-Törökországban tevékeny Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű terrorszervezet fegyveres szeparatistáinak szíriai szövetségese. Egyúttal jelezte: a török haderő megtette az előkész...
2018-12-12 13:11:30
Felmérés: az európai zsidók 90 százaléka szerint erősödött az antiszemitizmus az elmúlt években
... alelnöke.
Újságírói kérdésre válaszolva Timmermans azon véleményének adott hangot, hogy a magyar kormányzati kampány egy része, főképpen a Soros György elleni hirdetések és plakátok "nyilvánvalóan erősen antiszemita reakciókhoz vezettek a társadalomban".
Felszólította ezért Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy kerüljön mindenfajta, "bújtatott antiszemita üzenetként értelm...
2018-12-10 15:31:34
Kiss J. László: Kramp-Karrenbauernek bizonyítania kell, hogy nem "Merkel-kreatúra"
... SPD-nek csak a nagykoalícióból való kilépés jelentheti e folyamat megállítását. Ha az SPD a jövő év közepére előirányzott tagsági szavazás eredményeként kilépne a koalícióból, akkor az nyilvánvalóan a Merkel-korszak végét is jelentené - hangsúlyozta a szakértő.
A Corvinus Egyetem tanára utalt arra is, hogy hamburgi CDU-kongresszuson sokan szükségesnek nevezték a párt egységé...
2018-12-09 13:11:25
A katonai együttműködés folytatásáról tárgyalt az orosz és a venezuelai védelmi miniszter
... biztosította tárgyalópartnerének "a társadalmi egyetértés" megteremtésére és az ellenzékkel való viszony rendezésére irányuló erőfeszítéseit.
"Természetesen elítélünk minden, nyilvánvalóan terrorista jellegű lépést, minden olyan kísérletet, amely a helyzet erőszakos megváltoztatására irányul" - mondta.
Putyin elégedettségét fejezte ki amiatt, hogy az idén sikerült megf...
2018-12-06 17:39:39
Putyin elítélte az erőszakos venezuelai fordulatra irányuló kísérleteket
... támogatásáról biztosította Madurónak "a társadalmi egyetértés" megteremtésére és az ellenzékkel való viszony rendezésére irányuló erőfeszítéseit.
"Természetesen elítélünk minden, nyilvánvalóan terrorista jellegű lépést, minden olyan kísérletet, amely a helyzet erőszakos megváltoztatására irányul" - mondta.

Putyin elégedettségét fejezte ki amiatt, hogy idén sikerül...
2018-12-05 16:51:50
Fidesz: az EP migránspárti többsége ismét napirendre veteti a migránsvízum ügyét
... elutasították, és így tesznek majd a bizottság ülésen, valamint - ha arra kerül a sor - a decemberi plenáris ülésen is - tette hozzá.
Az Európai Parlament (EP) migránspárti többsége egy "nyilvánvalóan jogszerűtlen" eljárás keretében újra napirendre tűzi a témát annak érdekében, hogy az EP decemberi plenáris ülésén ismét szavazni lehessen róla - mondta a képviselő.
Úgy fo...
2018-12-02 14:21:46
Légy béketeremtő!
... (Máté 5:9)

Zig Ziglar motivációs szónok mondta el egy kisfiú történetét, akit három nagydarab fiú terrorizált, egy is elég lett volna közülük, hogy padlóra küldje a kicsit. Nyilvánvalóan ez is volt a szándékuk. A kisfiú viszont nagyon okos volt. Néhány lépést hátrált, húzott egy vonalat a porba, majd hátrébb lépett még néhány lépést, szemébe nézett a legnagyobb fiúnak, ...
2018-12-01 14:03:31
Az Óz, a csodák csodája minden idők legnagyobb hatású filmje
... (hatodik) sorolta be a legnagyobb hatású rendezők listájának első nyolc helyére.
Amikor azonban a kutatók másfajta megközelítést használtak, hogy kikerüljék a régebbi filmek nyilvánvalóan nagyobb hatását - mivel korábban mutatták be őket, több filmre lehetett hatásuk -, Alfred Hitchcock, Steven Spielberg és Brian De Palma került az első három dobogós helyre.
A legnagyobb...
2018-11-30 16:21:27
1 2 3 .................417 418 ........625 626 ........833 834 835 
Címkék: Velencei Bizottság, Stop Soros, Kiss, Kurdisztáni Munkáspárt, Soros György, Orbán Viktor, Corvinus Egyetem, Európai Parlament, Alfred Hitchcock, Steven Spielberg, Brian De Palma, kormány komolyan, emberek biztonságát, európai zsidók, elmúlt években, katonai együttműködés, venezuelai védelmi, erőszakos venezuelai, migránsvízum ügyét, csodák csodája, migrációval összefüggő, olyan nyilvánvalóan, általuk képviselt, szakértők szerint, hatóságok által, strasbourgi merénylet, biztonsági intézkedéseket, vásárok védelmének, helyzet igényelte, polgárok biztonsága, belbiztonság szilárdan, térségben tartózkodó, török haderő, magyar kormányzati, nagykoalícióból való, párt egységé, társadalmi egyetértés, ellenzékkel való, helyzet erőszakos, idén sikerült, bizottság ülésen, decemberi plenáris, témát annak, kisfiú történetét, kisfiú viszont, legnagyobb fiúnak, legnagyobb hatású, kutatók másfajta, régebbi filmek, első három, szeparatistáinak, miniszterelnököt, nagykoalícióból, megerősítéséről, terrorszervezet,
© 2013 TVN.HU Kft.