Belépés
Varga Judit: versenyképességi feltétel a fejlett választottbírósági rendszer
... miniszter.
A Kúria elnöke úgy látja, hogy a szoros kapcsolataik ellenére az állami bíróságok és a választottbíróságok szervezeti együttműködése fejlesztésre szorul. Darák Péter kifejezte a nyitottságát minden javaslatra, amely rámutat a két intézményrendszer közötti kapcsolódási pontokra, és felvázolja a választottbíróság jövőjét az online vitarendezések világában.
Az ...
2019-11-29 17:38:59
A berlini fal lebontásáról és a kommunizmus áldozatairól rendeztek konferenciát Washingtonban
... állam számára vonzó, elsősorban azokban az országokban, ahol kudarcot vallott a piacgazdaság" - fogalmazott. A mai kor kihívásának Mitchell elsősorban azt tartotta, hogy Kína a Nyugat nyitottságát "kihasználva" próbálja meg kiterjeszteni befolyását.
Mintegy erre reagálva Wei Jing-seng, kínai emberi jogi aktivista a nyugat-európai értelmiséget kárhoztatta - beleértve az ameri...
2019-11-08 22:02:42
Lengyel szakértők idén másodszor vizsgálják Lech Kaczynski néhai elnök lezuhant gépét
... jelenlétében a lezuhant utasszállító darabjait tanulmányozzák, amiről fotókat és videofelvételeket készítenek. Az orosz hatóság sajtószolgálata hangsúlyozta Moszkvának az üggyel kapcsolatos nyitottságát és együttműködési készségét.
A Lengyelországból érkezett szakértők a kétoldalú jogsegélykérelmi egyezmény alapján eddig már több mint egy tucatszor dolgoztak Oroszországban a ...
2019-10-28 15:11:53
Idén 46 ország 75 dokumentumfilmjét vetítik a Verzió Filmfesztiválon
... szellemben nevelő kínai család dilemmáit, Reetta Huhtanen Molenbeek istenei című dokumentumfilmjében pedig a brüsszeli Molenbeek negyedben a vallási pluralizmusra rácsodálkozó gyerekek nyitottságát ismerhetik meg a nézők.
Anna Eborn Transznisztra című mozgóképe az utolsó gondtalan nyarukat töltő fiatalokat, míg Nagy Anikó Mária rendező Vonal felett című alkotása a profi spor...
2019-10-23 13:11:24
Végső búcsút vettek Kocsár Miklós Kossuth-díjas zeneszerzőtől
... hangsúlyozta Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia tiszteletbeli elnöke a búcsúztatón.
Vigh Andrea, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektora beszédében Kocsár Miklós nyitottságát és zenepedagógiai nagyságát hangsúlyozta amellett, hogy úgy volt képes népszerűségre és világhírre szert tenni, hogy sosem kötött minőségi kompromisszumokat. Mint mondta, műveit folyamatosa...
2019-09-20 17:31:49
Szijjártó: Magyarország mindig is Kelet és Nyugat együttműködése érdekében dolgozott
... tanács tagjaival, ezt bizonyítja, hogy helyet adott a képviseletnek - magyarázta.
Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter arról beszélt, hogy nagyra értékelik a magyar kormány nyitottságát a budapesti képviselet megnyitására. A Türk Tanács kiváló platform az együttműködés erősítésére - értékelt.
Nurbakh Rustemov budapesti kazah nagykövet üdvözölte Magyarország álláspontjá...
2019-09-19 11:31:22
Felmérés: a magyarok 90 százaléka kedveli a lengyeleket
... megkérdezettek 32 százaléka elfogadná szomszédjának, 18 százalék akár házastársnak is.
A témát elmélyítő fókuszbeszélgetésekben a megkérdezettek gyakran említették a lengyelek kedvességét, nyitottságát, a magyarokhoz való hasonlóságát és vallásosságát is. Úgy vélték, hogy Lengyelországban a vallás miatt bizonyos kiegyensúlyozottság, harmónia uralkodik.
A fókuszcsoportokb...
2019-08-28 10:11:17
70 éves Farkas István SP - köszöntése
Szilvásy László tartományfőnök személyes élményeken alapuló beszédében kiemelte az ünnepeltnek azt a nyitottságát, párbeszédkészségét, közvetlenségét és mindent átható lendületét, amellyel a fiatalok isten- és egyházképét formálta.
Hitből táplálkozó töretlen lendület - 70 éves Farkas István SP
.............
2019-08-13 22:31:53
Német gazdasági miniszter: nem válhat politikai eszközzé a kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés
... Európának és Németországnak.
Azonban Peking kezdeményezése lehetőséget, esélyt is jelenthet valamennyi résztvevőnek, de csak akkor, ha "a selyemút mindkét oldalán" biztosítja a piacok nyitottságát és a kereskedelem méltányos feltételeit, vagyis "ha a német vállalkozások ugyanolyan jogokkal rendelkeznek Kínában, mint a kínai vállalkozások Németországban".
A miniszter hozz...
2019-04-26 10:51:36
Kultúrával a családokért - Csaknem tízezren vettek részt a pécsi programokon
... szülőknek, nagyszülőknek és a családosoknak.
A pályázatban vállalt ötezer látogató helyett csaknem tízezren vettek részt a programokon - közölte, egyúttal méltatta a részt vevő pécsiek nyitottságát.
Görgőy Rita családszociológus, a projekt szakmai vezetője a részletekről elmondta, hogy krízishelyzeteket megelőző és kezelő, valamint ismeretátadó és élményadó programokat, ...
2019-01-23 11:41:25
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Varga Judit, Lech Kaczynski, Verzió Filmfesztiválon, Kocsár Miklós Kossuth-díjas, Farkas István SP, Darák Péter, Reetta Huhtanen Molenbeek, Anna Eborn Transznisztra, Nagy Anikó Mária, Fekete György, Magyar Művészeti Akadémia, Vigh Andrea, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Kocsár Miklós, Mevlüt Cavusoglu, Türk Tanács, Nurbakh Rustemov, Szilvásy László, Azonban Peking, Görgőy Rita, kommunizmus áldozatairól, pécsi programokon, szoros kapcsolataik, állami bíróságok, nyitottságát minden, választottbíróság jövőjét, online vitarendezések, nyugat-európai értelmiséget, lezuhant utasszállító, orosz hatóság, üggyel kapcsolatos, kétoldalú jogsegélykérelmi, tucatszor dolgoztak, brüsszeli Molenbeek, vallási pluralizmusra, utolsó gondtalan, profi spor, magyar kormány, budapesti képviselet, együttműködés erősítésére, témát elmélyítő, megkérdezettek gyakran, lengyelek kedvességét, magyarokhoz való, vallás miatt, fiatalok isten-, selyemút mindkét, piacok nyitottságát, kereskedelem méltányos, német vállalkozások,
© 2013 TVN.HU Kft.