Belépés
A kételkedés kezelése
... teszi, hogy bár sokan bűnbánatot tartottak és alávetették magukat János keresztségének, a zsidó vezetők többsége nem adott helyes választ sem Jánosnak, sem Jézusnak. Ahelyett, hogy az ő nyomdokaikba lépnének, Lukács azt szeretné, ha olvasói világosan elgondolkodnának azon, hogy ki is Jézus, hogy teljes bizonyossággal higgyenek benne.
Ahhoz, hogy megértsük ezt az igeszakaszt, ...
2024-04-18 22:40:14
A mérgező szülő tizenhat jellemzője
... önfejlesztésre való hajlam. Ők általában mindig mindenért másokat hibáztatnak, és "a másokba" sajnos a saját gyerekeik is beletartoznak.

6. Vagy azt várják a gyerekeiktől, hogy az ő nyomdokaikba lépjenek, vagy azt, hogy az ő megvalósulatlan álmaikat valósítsák meg

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy sok egészséges szülő is egy kicsit a saját gyerekében...
2021-09-01 13:07:15
Tíz év, ötezer levél
... tettvágy...
2020-08-04 02:51:19
Nem hisznek a ügyészségnek a romániai magyar lapok
... "egyenlőségét és szabadságát elősegítőnek" nevezni azt a brutális nemzetiségi elnyomást, amely 1918 után Erdélyre köszöntött, ordas hazugság.

"Ma azok előtt a korai látnokok és a nyomdokaikban járók előtt tisztelgünk, akik annak szentelték magukat, hogy világszerte előmozdítsák a méltóság és az emberi jogok közös értékeit." - írja üzenetében Kerry.

Nos, e nag...
2015-12-02 20:18:00
Washington szerint "egyenlőséget és szabadságot" hozott Erd
... szabadságát elősegítőnek"

nevezni azt a brutális nemzetiségi elnyomást, amely 1918 után Erdélyre köszöntött, ordas hazugság.

"Ma azok előtt a korai látnokok és a nyomdokaikban járók előtt tisztelgünk, akik annak szentelték magukat, hogy

világszerte előmozdítsák a méltóság és az emberi jogok közös értékeit."

- írja üzenetében Kerry....
2015-12-02 17:03:14
Kihalófélben lévő faj: a dolgos öreg néni
... becsülete a kemény, fizikai munkának. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér - vallották egész életükben.

...Jaj, félek, hogy mi soha nem leszünk méltók arra, hogy az ő nyomdokaikba lépjünk...!

Isten éltessen minden öreg nénit erőben, egészségben, még nagyon sokáig, köztük a mi nagymamánkat, is akiért nem győzünk hálát adni!

S hogy tová...
2015-09-28 23:13:04
A Pozsonyi csata emlékére
... mentő hadjáratban.

Olvassátok, és emlékezzetek hőseinkre szeretettel és méltósággal. Nekik köszönhetjük a múltunkat és a jövőnket is, ha megismerjük őket, és igyekszünk a nyomdokaikban járni.

Üdvözlettel TündérNóri

Pozsonyi csata

Nézzük egy kicsit magyar szemmel és magyar szívvel a pozsonyi csata előzményeit, és azt az utat, ami o...
2015-07-02 21:42:13
Hősök napja - Hende Csaba: nem szabad elfelednünk a hazát védő katonák emlékét
...
Elesett honvédjeink emlékének megőrzése különösen fontos kötelessége a mindenkori magyar államnak és azon belül a magyar honvédségnek is, amely az ő nyomdokaikban járva szolgálja hazánkat - mondta Hende Csaba a Március 15. téren, a hősi emlékműnél katonai tiszteletadás mellett rendezett megemlékezésen.
Hozzátette: a honvédelem az egész nemzet ügye, a nemzet egységét pedi...
2014-05-25 13:13:10
Láttatok már ilyen egyenes ,sosem hazudó embert?
Az a baj, hogy akik a nyomdokaikba akarnak lépni hasonlóan "Igaz Emberek"!
Ezt a kialakult és beágyazódott társadalmi elitet csak egy forradalom lehet képes elsöpörni.
Választás és egyéb perlekedő csoportosulásokat csírájában elfojtanak ,hiteltelenné tesznek és az egységes erőket ígéretek és eljárási hibák miatti hiteltelenségekkel
teszik semlegessé.
Aki fel...
2013-11-11 17:34:13
A Biblia
...(gör. ta biblia "a könyvek"). A könyvek könyve, azoknak a szentiratoknak gyüjteménye, melyeket a keresztények a kijelentett vallás teljes hitelességü okmányainak tekintenek. Ezt az egységes jellegü gyüjteményt Tertullianus (megh. 220) 2. Kor. 3, 6. 14. alapján (adv. Marcion IV. 1) ó- és ujszövetségi könyvekre ( Vetus et novum testamentum) osztotta s miután Augustinus is (De civ. De...
2013-09-23 08:26:37
1 2 
Címkék: Hende Csaba, Üdvözlettel TündérNóri, Igaz Emberek, Marcion IV, kételkedés kezelése, mérgező szülő, romániai magyar, dolgos öreg, hazát védő, zsidó vezetők, saját gyerekeik, saját gyerekében, brutális nemzetiségi, korai látnokok, nyomdokaikban járók, emberi jogok, nyomdokaikban járni, kicsit magyar, pozsonyi csata, mindenkori magyar, magyar honvédségnek, hősi emlékműnél, egész nemzet, nemzet egységét, nyomdokaikba akarnak, forradalom lehet, egységes erőket, könyvek könyve, szentiratoknak gyüjteménye, kijelentett vallás, egységes jellegü, elgondolkodnának, megvalósulatlan, keresztségének, kijelenthetjük, bizonyossággal, szentiratoknak, önfejlesztésre, megemlékezésen, nyomdokaikban, tiszteletadás, beletartoznak, nyomdokaikba, tertullianus, keresztények, kihalófélben, előmozdítsák, ügyészségnek, nagymamánkat, honvédségnek, gyerekeiktől, egyenlőségét, emlékezzetek, elősegítőnek, hiteltelenné, köszönhetjük, beágyazódott, egyenlőséget, ujszövetségi, tisztelgünk, világszerte, nemzetiségi, hibáztatnak, kijelentett, szabadságot,
© 2013 TVN.HU Kft.