Belépés
Ültess fát!
... fácskákat úgy, hogy gyökérz...
2006-11-10 18:11:13
Kávéhabtorta
... elsimítjuk. Egy tésztacsíkot csigavonalban szorosan feltekerünk, s tortalap vagy lapos tál közepére ültetjük. A második és a többi csíkot folytatólagosan, szorosan a csiga köré tekerjük-nyomkodjuk úgy, hogy minél szabályosabb, kerek tortaalakzatot kapjunk.
6. A maradék krémből 2 evőkanálnyit csillagcsőrös habzsákba szedünk, a többivel bevonjuk a torta oldalát, és a tetejét re...
2006-10-29 01:23:07
Boxty (Ír krumplis palacsinta)
... tészta
ragadós, önthetünk még hozzá egy kevés tejet. A tésztából púpozott evőkanálnyit tegyünk a vékonyan megzsírozott, felforrósított serpenyőbe. Hagyjuk megbarnulni az alját, spatulával ezután nyomkodjuk le a tetejét egy kicsit.
Fordítsuk meg, és ezt az oldalát is süssük aranybarnára. Készíthetünk extra vékony, ropogós boxtyt, de vastagot is. Kínálhatjuk vajjal vagy cu...
2006-10-22 12:14:49
Szépségmítoszok
... az UV-sugaraktól. Ha már megjelentek: nyissuk ki egy fertőtlenített tűvel, majd húzzuk szét óvatosan a bőrt, és a kifolyó nedvességet töröljük le egy papírkendővel. De semmi esetre se nyomkodjuk! Különben a pattanás körül lévő bőrrész begyulladhat és bevarasodhat!

A zsírégető hatás csak az edzés harmincadik perce után indul be
Hamis. Éveken át tartotta magát az a ...
2006-10-07 11:05:17
Ribiszkés-málnás tortácskák
... leöblítjük, lecsöpögtetjük, és félretesszük. A lisztből, vajból, tojásból, 20 dkg cukorból, 8 dkg kókuszreszelékből, a sóból és a vaníliáscukorból tésztát gyúrunk, majd kivajazott muffinsütőbe nyomkodjuk. Kis peremet hagyunk a tésztának, a közepét megszurkáljuk, előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon kis kosárkákat sütünk belőle. Kivesszük a sütőből, 5 percig hagyjuk a fo...
2006-10-05 07:02:40
Pityókás epres-málnás kocsonya
... megmossuk, megtisztítjuk, és kettévágjuk. 10 darabka epret a mentalevelek közé rakunk, majd beleszórjuk a maradék epret és a málnát.

4.
A gyümölcsöket óvatosan a zselébe nyomkodjuk, de vigyázzunk, ne törjük össze! Ismét egy réteg zselét simítunk rá, alufóliával lefedjük, és 12 órán át hűtőben állni hagyjuk.

5.
A vaníliás krémhez a tejet a vaníliá...
2006-10-04 10:28:00
Kókuszos sárgabaracktorta
... annyi vizet adunk hozzá, hogy egynemű, gyúrható tésztát kapjunk. Golyót formázunk belőle, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük. Kivesszük, kinyújtjuk, kivajazott formába nyomkodjuk, villával megszurkáljuk, sütőpapírral lefedjük, és forró sütőben 15 perc alatt megsütjük. A barackokat félbevágjuk, a magjukat kivesszük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd óvato...
2006-09-25 06:50:56
Gazpacho
... paradicsomot és vágjuk négy részre, távolítsuk el a magjait és szórjuk meg borssal. Hámozzuk meg az uborkát és daraboljuk fel. Tépkedjük darabokra a kenyeret, áztassuk fél órára vízbe, majd nyomkodjuk össze, amíg több víz nem csurog már ki ujjaink közül. Vágjuk fel a hagymát. Mixerben turmixoljuk el az összetevőket, amíg nagyjából még felismerhetőek a zöldségdarabkák. Öntsük egy n...
2006-09-20 22:44:57
Gyors almatorta
... lisztet, a kihűlt, de puha vajat, és a tojásfehérje-hab egyharmadát. Végül óvatosan beleforgatjuk a maradék lisztet és toj...
2006-09-14 07:04:39
Földieper-tortácska Carte d
... hozzáadjuk a tojásokat, a vajat és a citromreszeléket. A tésztát összedolgozzuk, szükség szerint vizet vagy tejet adunk hozzá. Ne gyúrjuk sokáig, mert nagyon törni fog. Kosárkaformákba nyomkodjuk, és 180ºC-os sütőbe tesszük. Sütéskor nehezékként érdemes egy másik formát (vagy sütőbabot) helyezni bele. Így nem csúszik be a tészta oldala, ha megmelegedett. Hagyjuk kihűlni, csak...
2006-09-14 06:57:54
1 2 3 ....................125 126 ...........188 189 ..........250 251 252 
Címkék: Földieper-tortácska Carte, tésztacsíkot csigavonalban, többi csíkot, csiga köré, maradék krémből, többivel bevonjuk, torta oldalát, kevés tejet, tésztából púpozott, vékonyan megzsírozott, fertőtlenített tűvel, kifolyó nedvességet, pattanás körül, zsírégető hatás, edzés harmincadik, vaníliáscukorból tésztát, közepét megszurkáljuk, mentalevelek közé, maradék epret, gyümölcsöket óvatosan, zselébe nyomkodjuk, réteg zselét, vaníliás krémhez, barackokat félbevágjuk, magjukat kivesszük, tojásfehérjékből kemény, tojásfehérje-hab egyharmadát, maradék lisztet, tésztát összedolgozzuk, másik formát, tészta oldala, vaníliáscukorból, sárgabaracktorta, citromreszeléket, tojásfehérjékből, szépségmítoszok, folytatólagosan, zöldségdarabkák, kosárkaformákba, fertőtlenített, tortaalakzatot, összedolgozzuk, felforrósított, felismerhetőek, lecsöpögtetjük, megszurkáljuk, csillagcsőrös, csigavonalban, beleforgatjuk, megmelegedett, előmelegített, papírkendővel, megtisztítjuk, tojásfehérje, sütőpapírral, félretesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.