Belépés
Takács Szabolcs: a bevándorláspárti tagállamok a migránsok szétosztásán alapuló álláspontot akarnak elfogadtatn
...
Az államtitkár Varga Judittal, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárával közösen tartott sajtótájékoztatóján magyar újságíróknak úgy nyilatkozott, több nyugat-európai ország nem tudja elfogadni, hogy az új dublini rendszernek nem lesz része a migránsok tagországok közötti elosztásának kötelező kvóták szerinti rendszere.
Azt mondta, Brüsszel...
2018-12-11 22:35:33
Franciaország és Magyarország hadiipari és nukleáris megállapodásokat kötött
... valódi kérdésekről, az emberek számára is fontos gazdasági kérdésekről fogunk a jövőben többet beszélni, és azokra helyezzük a hangsúlyt" - fogalmazott Szijjártó Péter.
A tárcavezető a Nyugat-Balkáni kézi-és könnyűfegyverekkel kapcsolatos francia-német koordinációs kezdeményezés magas szintű találkozójára érkezett Párizsba, ahol találkozott Heiko Maas német külügyminiszterre...
2018-12-11 16:35:09
Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében
...
A konferencián a házigazda francia és német külügyminiszteren kívül európai uniós ország részéről csak a Magyarországot képviselő Szijjártó Péter vett részt, valamint a nyugat-balkáni országokat képviselő miniszterek.
Magyarország a Nyugat-Balkán közvetlen szomszédja lévén nagyon jól tudja, mi a különbség a térségben a stabilitás és a bizonytalanság között. És azt is tud...
2018-12-11 13:43:23
Az eddig stabilnak vélt kelet-antarktiszi gleccserek is olvadnak
...
Az Antarktika nagyjából kétharmadát kitevő kelet-antarktiszi régióról eddig úgy vélték a kutatók, hogy ezt a térséget kevésbé fenyegetik azok a drasztikus változások, amelyek a Nyugat-Antarktisz és az Antarktiszi-félsziget sérülékeny jégtakaróit sújtják.
A műholdas felvételek tanúsága szerint azonban a kelet-antarktiszi partvonal nagyjából egynyolcad részén vékonyodnak a...
2018-12-11 13:36:28
Tőzsde - Pluszban nyitott Nyugat-Európa
...
A londoni FTSE-100 0,64 százalékos, a frankfurti DAX30 0,93százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,79 százalékos pluszban kezdte a napot.
Hétfőn a londoni tőzsde 0,83 százalékos, a frankfurti börze 1,54 százalékos, a párizsi pedig 1,47 százalékos gyengüléssel zárt.
Keddi tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 7 cent (0,12 százalék) csökkenés...
2018-12-11 09:11:27
Tőzsde - Erősödéssel nyithat Nyugat-Európa
...
Szakértők azzal számolnak, hogy a frankfurti értéktőzsde DAX30 indexe egy százalékot meghaladó emelkedéssel kezdheti a napot a hétfői zárószintjéhez képest.
A párizsi tőzsde CAC40 indexe egy százalék körüli erősödéssel indíthatja a napot, ami azt jelzi, hogy a befektetők kedvezően fogadták Emmanuel Macron államfő hétfőn bejelentett gazdasági intézkedéseit.
Szakért...
2018-12-11 09:01:04
Szakértők: az európai állampolgárok akaratával fordulnak szembe a migrációs paktumot elfogadó vezetők
... jelezte, hogy nem fogja aláírni a paktumot, sőt annak előkészítésében sem vesznek részt.
Ez nem egy globális megegyezés, hanem a migrációt kibocsájtó országok és néhány bevándorláspárti nyugat-európai állam egyessége - tette hozzá.
Horváth József felidézte, a belga kormánykoalíció felbomlott az ENSZ migrációs csomagja feletti vita miatt, de a külügyminiszter, Didier Rey...
2018-12-10 19:42:57
Václav Klaus kapta a Petőfi-díjat
... alapuló független, szabad és demokratikus állami lét, akik nem értik meg, vagy elfelejtették a diktatúrák élhetetlen világát - mondta a főigazgató.
Schmidt Mária úgy fogalmazott, hogy Nyugat-Európa "irányt vesztett" politikusai Közép-Európában csak problémás vezetőket látnak, akik nem hajlandóak némán átvenni a haladónak "becézett" mintákat, "de nekünk ezek a problémás vezető...
2018-12-10 18:32:04
Meteorológiai szolgálat: hidegörvény közeledik
... értékekkel.
A hideg levegő a következő napokban egyre beljebb nyomul Közép-Európába is, és a záporokat többfelé hózáporok váltják fel.
Magyarországon az éjszaka második felében északnyugaton, nyugaton megnövekszik a felhőzet, amelyből csapadék is előfordul: hő, havas eső, eső egyaránt eshet. A szél többfelé megélénkül.
Kedden hajnalra foltokban átmenetileg köd képz...
2018-12-10 18:31:56
BÉT - Vegyesen zártak a vezető részvények
... megtartani a kedd délutáni szavazást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodásról, amit Theresa May brit miniszterelnök végül be is jelentett. Ennek következtében a nyugat-európai börzeindexek napi mélypontjuk környékén járnak a kereskedésben, amelyek másfél-kétéves mélypontnak tűnnek - mondta. Hozzátette, a devizapiacokon is hasonló mozgásokat lehetet...
2018-12-10 18:02:15
1 2 3 ...................1946 1947 ..........2920 2921 .........3892 3893 3894 
Címkék: Takács Szabolcs, Szijjártó Péter, Václav Klaus, Varga Judittal, Heiko Maas, Emmanuel Macron, Horváth József, Didier Rey, Schmidt Mária, Theresa May, bevándorláspárti tagállamok, migránsok szétosztásán, eddig stabilnak, európai állampolgárok, migrációs paktumot, vezető részvények, államtitkár Varga, migránsok tagországok, emberek számára, jövőben többet, házigazda francia, nyugat-balkáni országokat, bizonytalanság között, térséget kevésbé, drasztikus változások, műholdas felvételek, kelet-antarktiszi partvonal, londoni FTSE-100, frankfurti DAX30, párizsi CAC-40, londoni tőzsde, frankfurti börze, párizsi pedig, északi-tengeri Brent, frankfurti értéktőzsde, százalékot meghaladó, hétfői zárószintjéhez, párizsi tőzsde, százalék körüli, befektetők kedvezően, globális megegyezés, migrációt kibocsájtó, belga kormánykoalíció, diktatúrák élhetetlen, problémás vezető, hideg levegő, következő napokban, záporokat többfelé, éjszaka második, szél többfelé, kedd délutáni, brit EU-tagság, nyugat-európai börzeindexek,
© 2013 TVN.HU Kft.