Belépés
Kevésbé ismert gluténmentes gabonaféle a cirok
... célra, mivel gyógyhatással is rendelkezik.

A cirok Afrikából származik. Afrika egyik legfontosabb gabonája, de Ázsiában és Amerikában is termesztik.

A nyugati országokban a cirokmagot hagyományosan állati takarmánynak használják, de Afrikában és Indiában emberek tápláléka ősidők óta.

A harmadik legnagyobb mennyiségben termesztett növény a világon, ...
2020-12-25 22:32:31
Tőzsde - Csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
... megfertőzöttek száma már meghaladta a 20 milliót, a betegség 188 országban és területen van jelen. A diagnosztizált esetek száma azonban nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.
Új-Zélandon 102 nap óta először, kedden újabb esetekről adtak számot. A fertőzés utóbbi két hétben tapas...
2020-08-12 08:31:05
Koronavírus - Leszerződött az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem vakcinájának gyártására az orosz R-Pharm
... ugyanakkor úgy vélekedett, hogy Oroszország a többi országnál előbb fejezheti be a vakcina tesztelését, amelyből még idén 30 millió dózist gyártathat le belföldön, 170 milliót pedig más országokban.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője, aki csütörtökön azt hangoztatta, hogy Oroszországnak nincs köze a brit gyógyszerészeti vállalatokhoz és kutatóközpontokhoz megkísérelt számítóg...
2020-07-17 20:13:23
Koronavírus - Orosz tisztségviselő: Oroszország elsőként végezhet a Covid-19-vakcina kifejlesztésével
... csütörtök este Dmitrijev.
Elmondta, hogy a harmadik fázis a vakcina széleskörű tesztelését jelenti.
"Emberek ezrein fogják tesztelni Moszkvában, és a harmadik fázisba más országokban is belekezdünk" - hangoztatta.
Az orosz szuverén alap vezetője csütörtökön a Reutersnek nyilatkozva azt mondta, hogy Oroszország mellett két közel-keleti országban fogják tesztelni a va...
2020-07-17 09:51:33
MÁV-elnök: egyszerűbbé és fenntarthatóbbá válik a közösségi közlekedés
... emelni - közölte.
Hangsúlyozta, hogy az állami vasúti és a közúti cég nem egymás versenytársai, a két szolgáltatásnak ki kell egészítenie egymást.
Kérdésre közölte: a nyugati országokban sok helyen már évtizedekkel korábban megvalósult ez az integráció, mivel a vasúti társaságoknak saját buszos társaságuk van. Ausztriában például 12 éve valósult meg - mondta. Az utasokna...
2020-07-17 07:05:01
Koronavírus - Kreml: Moszkvának nincs köze a brit kutatóközpontok elleni kibertámadásokhoz
... vezetője egy másik nyilatkozatában Szaúd-Arábiát említette meg tesztelési és gyártópartnerként.
"Úgy hisszük, hogy a jelenlegi eredményeket Oroszországban augusztusban, egyes más országokban pedig szeptemberben fogják jóváhagyni, ami miatt talán ez lesz a világ legelső jóváhagyott vakcinája" - mondta Dmitrijev.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a világo...
2020-07-16 19:13:15
Jó tudni - a gesztusokról
... ez a metakommunikációs eszköz azonban egészen máshogy ismert Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban, Argentínában, Brazíliában, Kolumbiában.

Ezekben a mediterrán országokban ugyanis nem a rockzene kedvelői, sokkal inkább a megcsalt férjek találkoznak vele, hiszen egyik férfi a másiknak ilyen módon jelzi, hogy a felesége megcsalja őt. Talán a hűtlenség másik kif...
2020-06-16 22:34:08
Europol: terrorizmus támogatásának gyanújával őrizetbe vettek egy embert Spanyolországban
... Europol tájékoztatása szerint a férfi a Hawala nevű nem hivatalos átutalási rendszeren keresztül juttatta el támogatók pénzeit a dzsihadista szervezet szíriai vezetőinek, illetve más országokban lévő harcosainak.
A madridi házkutatás során egy gépjárművet lefoglaltak, amelyben a rendőrök olyan anyagokat találtak, amelyek segítik a nyomozást.
A spanyol hatóságok az Europo...
2020-06-11 18:13:18
Koronavírus - Varga Mihály: a Nagyvállalati beruházási támogatás a kormány egyik legeredményesebb befektetés-ös
... gazdaságnak ismét tartósan az ötszázalékos növekedési pályára kell állnia ahhoz, hogy felzárkózhasson Nyugat-Európához, s ezáltal a magyarok olyan életszínvonalon éljenek, mint a nyugati országokban élők többsége. Ennek érdekében több olyan program indult el, amely a gazdasági szereplők felzárkózását segíti: a Nagyvállalati beruházási támogatás mellett a kormány lehetővé tette, ho...
2020-06-05 13:42:52
Idén lesz a Trianoni Szerződés 100 évfordulója
... 70 évig nem beszélhetett. Ezt a mentális traumát nem dolgoztuk fel, a pszichológiai sérülés mérhetetlen.
.
Továbbá a magyar kisebbségek még mindig szenvednek a szomszédos országokban, az ellopott területeken. A magyarokat a mai napig üldözik, bántják és sértegetik a politikusok, és az EU nem tesz semmit.
.
Ezt sosem fogadjuk el, mert ha megtennénk, elárulnánk v...
2020-06-04 06:59:45
1 2 3 .............................93 94 ...............140 141 ...............186 187 188 
Címkék: Oxfordi Egyetem, Varga Mihály, Trianoni Szerződés, Dmitrij Peszkov, Egészségügyi Világszervezet, főbb európai, orosz R-Pharm, közösségi közlekedés, brit kutatóközpontok, embert Spanyolországban, kormány egyik, cirok Afrikából, nyugati országokban, cirokmagot hagyományosan, harmadik legnagyobb, diagnosztizált esetek, egyes országokban, tesztek száma, nyilvántartás kritériumai, fertőzés utóbbi, többi országnál, vakcina tesztelését, brit gyógyszerészeti, harmadik fázis, vakcina széleskörű, harmadik fázisba, orosz szuverén, állami vasúti, vasúti társaságoknak, másik nyilatkozatában, jelenlegi eredményeket, világ legelső, metakommunikációs eszköz, mediterrán országokban, rockzene kedvelői, megcsalt férjek, másiknak ilyen, felesége megcsalja, hűtlenség másik, dzsihadista szervezet, madridi házkutatás, gépjárművet lefoglaltak, rendőrök olyan, spanyol hatóságok, ötszázalékos növekedési, magyarok olyan, gazdasági szereplők, kormány lehetővé, mentális traumát, pszichológiai sérülés, magyar kisebbségek,
© 2013 TVN.HU Kft.