Belépés
Kondra Katalin versei
...


1975 április 28-án születtem Csíkszeredában. A sors adott kezembe tollat, írni autodidakta módon tanultam. Irodalom iránti rajongásom odáig fajult, hogy kilencévesen már magam is próbáltam írni. Évekkel később, egyik alkotásomat megmutattam az irodalomt...
2020-08-09 21:15:16
Szijjártó: Pásztor István megérdemli a kinevezést!
...
A tárcavezető azt írta, sok kompromisszum és még több munka vezetett odáig, hogy Szerbia és Magyarország kapcsolatai a gyűlölködésből történelmi barátsággá alakultak át.
Soha nem voltak ilyen jók a kapcsolataink, mint most, és ennek nemcsak a két ország a haszonélvezője, hanem mindenekelőtt a vajdasági magyar közösség - emelte ki.
"A magunk részéről mindent megteszü...
2020-08-01 15:51:47
Az embereket a hülyeségükkel
Az embereket a hülyeségükkel együtt kell szeretni. Müller Péter

Ezt a drága anyám mondta. Ő meg tudta tenni - én nem. Odáig eljutottam, hogy elfogadtam a másikat olyannak, amilyen. Megértettem. Sajnáltam is. De nem szerettem. Ő meg szerette! Mi volt a titka? Egyszer erről faggattam, és azt mondta:

“Nézd, minden ember hülye. Iszik, nagyhangú, önző, ...
2020-07-26 18:34:02
Több mint hatszáz település nyert forrást közösségi terek fejlesztésére a Magyar falu programban
... szempontjából a múlt hét "legfontosabb hírének" nevezte, hogy a Momentum politikusa "lenézően és lekezelően beszélt a falvak és a kisvárosok (...) lakóiról". Úgy fogalmazott: a politikus "odáig jutott", hogy az idős emberektől elvenné a szavazati jogot.
Hangsúlyozta: ezzel szemben "a magyar kormány erősen hisz abban, hogy a falvakban és kistelepüléseken élő emberek egyrangú ...
2020-07-20 13:32:15
Lánchíd - BKK-vezérigazgató: az igazgatóság a jövő héten remélhetőleg jóváhagyja a közbeszerzést
... Lánchidat fel fogjuk újítani" - hangoztatta Tüttő Kata.
A főpolgármester-helyettes azt mondta: a kormány sürgeti a Lánchíd felújítását, de az elmúlt kilenc hónap alatt nem jutott el odáig, hogy az általa megígért 6 milliárd forintot odaadja a fővárosnak. Ez csak kicsivel több, mint a hídfelújítás áfájának összege - mutatott rá Tüttő Kata, majd hozzátette: a kormány ezen kívül...
2020-07-17 18:13:29
Schanda: Karácsonyék szerencsétlenkedése miatt százmilliókat és fejlesztéseket bukik Budapest
...
Schanda Tamás a XXI. kerületben a helyi és az egész várost érintő fejlesztésekről beszélt. Véleménye szerint a csepeli szabadkikötő és az odáig vezető gerincút korszerűsítése veszélybe került, mivel Karácsony Gergelyék "durva, amatőr hibát követtek el" a fejlesztés pályázatánál, kizárva azt a támogatható beruházások köréből. A projektet Tarlós István a kormány támogatásával e...
2020-07-17 14:01:56
Plágiumgyanúba keveredett a szlovák oktatásügyi miniszter
... utolsósorban a négypárti szlovák kormánykoalíció két liberális pártjának, az SaS-nek és az Andrej Kiska által alapított Emberekért (Za ludí) pártnak a házelnök távozását célzó követelései mentén - odáig jutott, hogy Kollár bizalmi szavazást kért saját magával szemben. A szlovák törvényhozás végül jelentős többséggel bizalmat szavazott a házelnöknek.
Gröhlingnek az őt ért plág...
2020-07-14 19:03:07
Délutánra olvasnivaló!
... hitetnie, hogy nagy kalandban lesz részük. Azt fogja neki mondani, hogy az autók most Szegedre mennek. Arra majd biztosan brümmögni fog, ahogy mindig. A buszmegálló nincs messze, kétsaroknyira, odáig simán el tudnak futni. Aztán még pénzt is kell szereznie, mert a nélkül a terv befuccsol.

A feje zsongott, a szíve egyre jobban fájt. A hétfő vészjóslóan közel volt. Ebéd u...
2020-07-14 17:17:17
Krónika 3. rész (uniós helyreállítási csomag)
... látott - közös hitelfelvételre, mert egy hasonló mentőcsomag nélkül veszélybe kerülne jó néhány déli tagállam fizetőképessége.
Kiemelte, Magyarország jó szövetséges, szolidaritása pedig odáig terjed, hogy kész hozzájárulni egy olyan hitelfelvételt célzó lépéshez, amely idegen a magyar kormány politikájától.
A tárcavezető valótlannak nevezte azokat az állításokat, amely...
2020-07-14 12:21:52
Dévai Boglárka ősszel újra versenyezne
... nyújtott, valamint a lábmunkáját erősítette, főként futással. Dévai a korlátozások feloldása után, már június elejétől kezdve, a fokozatosság elvét betartva tréningezik. Mostanra eljutott odáig, hogy fájdalom nélkül, akár napi két edzéssel készül, helyenként akár ötórás tréningekkel is.
"A pandémia idején nehéz volt az edzőkkel egy rendes, jól működő munkatervet összerakni, t...
2020-07-06 14:41:38
1 2 3 .............319 320 ......478 479 .......637 638 639 
Címkék: Kondra Katalin, Pásztor István, Dévai Boglárka, Müller Péter, Tüttő Kata, Schanda Tamás, Karácsony Gergelyék, Tarlós István, Andrej Kiska, jövő héten, szlovák oktatásügyi, sors adott, gyűlölködésből történelmi, vajdasági magyar, magunk részéről, hülyeségükkel együtt, drága anyám, másikat olyannak, idős emberektől, szavazati jogot, magyar kormány, kormány sürgeti, elmúlt kilenc, általa megígért, hídfelújítás áfájának, kormány ezen, egész várost, csepeli szabadkikötő, odáig vezető, fejlesztés pályázatánál, támogatható beruházások, projektet Tarlós, kormány támogatásával, négypárti szlovák, házelnök távozását, szlovák törvényhozás, autók most, buszmegálló nincs, terv befuccsol, feje zsongott, szíve egyre, hétfő vészjóslóan, hasonló mentőcsomag, olyan hitelfelvételt, tárcavezető valótlannak, lábmunkáját erősítette, korlátozások feloldása, fokozatosság elvét, pandémia idején, kistelepüléseken, fizetőképessége, fejlesztésekről, hitelfelvételre, kormánykoalíció, plágiumgyanúba, fejlesztéseket, korszerűsítése,
© 2013 TVN.HU Kft.