|
|
|
... beletesszük a maradék cukrot, majd a tejfelt és a reszelt citromhéjat.
4. A mazsolát kivesszük, lecsepegtetjük és szintén bekeverjük.
5. Ha a metélt már kihült a masszánkat ráborítjuk és óvatosan összekeverjük.
6.Felverjük a tojásfehérjét a csipet sóval nagyon keményre.
7.Ezt is belekeverjük a masszába./Óvatosan kevergessünk, a hozzávalók ne nagyon törjene... |
2014-05-24 19:26:39 |
|
|
|
|
|
|
... folytatódik.
eü. f... |
|
2012-11-04 17:42:53 |
|
|
|
|
|
|
... málnát szokás egy tálcán egy rétegben a gyorsfagyasztóban gurulósra hűteni, és csak fagyás után zacskózni. A zöldségféléket vagy blansírozva előfőzve vagy a kívánt méretre darabolva fagyaszthatjuk le, mert a paradicsom kivételével kis savtartalmúak, ezért üvegben kevésbé tartósíthatóak, mint a gyümölcsök.
2. Aszalás
Lényege a lassú szárítás, amely során a... |
2008-11-29 16:53:53 |
|
|
|
|
|
|
... származik, Európába pedig a XVI. században került. Ekkor kapta a "batata" nevet.
Lehet, hogy megtörtént, de lehet, hogy csupán legenda: a spanyol királyi udvarban az amerikai útjukról éppen akkor visszatért hajósok bemutatták az előkelő társaságnak a burgonyanövényt, a lombját, a fehér virágait és a zöld bogyóit. A főurak kóstolgatták, és bizony nem találták ehetőnek, ... |
|
2007-04-22 14:08:29 |
|
|
|
|