Belépés
A Barca elnöke kész felállni, ha Messi megígéri, hogy marad
... hogy húsz év után elhagyja az FC Barcelonát. A döntés nem újkeletü, hiszen már korábban hallani lehetett, hogy sok mindennel elégedetlen a klubnál.
A hatszoros aranylabdás távozása fő okának Josep Maria Bartomeu elnököt nevezte meg. A katalán közszolgálati csatorna, a TV3 információi szerint azonban az elnök kijelentette, kész felállni az elnöki székből, ha Messi nyilvánosan ...
2020-08-27 17:32:45
Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
... robbanásveszélyes, és Hassan Diab miniszterelnök elfogadhatatlannak nevezte, hogy ennyire veszélyes módon tárolták ezt az anyagot. Diab azt mondta, hogy vizsgálatot indítanak a robbanás okának kiderítésére, az eredmény öt napon belül várható. Libanonban szerdától kezdve két hetes nemzeti gyászt rendeltek el.
A szemtanúk szerint Bejrútban apokaliptikus a látvány. A robb...
2020-08-05 13:18:23
Kutatás: Hollandia lakossága 2050-re még sokszínűbb lesz
... Indonéziából, Suriname-ból, Törökörszágból, illetve Marokkóból - származó szülők utódai. A felmérés azonban felhívja a figyelmet, hogy a jövőben ez a minta változni fog. A valószínűsíthető változás okának a kutatók az eljövendő uniós bővítést, a latin-amerikai és ázsiai munkavállalók és külföldi hallgatók számának növekedését, illetve a Közel-Keletről és Afrikából származó menedék...
2020-07-07 13:31:37
Minden év július 1 a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe
... ünnepe.
1818. július 1-én született Semmelweis Ignác, magyar orvos, más néven az "anyák megmentője", aki sokat tett a gyermekágyi láz leküzdéséért.
Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója 192 évvel ezelőtt, ezen a napon születette, Budán. Ő volt az első, aki a gyermekágyi lázat nem önálló kórképként, hanem fertőzés következményének tekinte...
2020-07-01 08:59:41
tesztelés visszafogás
... szerint, hogy ha egy intézményből túl sok minta érkezne a laborokba, az felvetheti a járványgóc gyanúját és a Járványügyi Bevetési Egység bevonásának szükségességét. Így az esethalmozódások okának kiderítésére vizsgálatot is indít a tisztifőorvosi hivatal, a kutakodásba pedig bevonja a kórházparancsnokokat, valamint a kormányhivatalok népegészségügyi osztályait.

Ha a vi...
2020-06-26 22:22:33
Vízvezetékcsere miatt lezárták a Széchenyi rakpart egy szakaszát
...
A közlemény szerint egy kisebb vízszivárgás okának vizsgálatakor kiderült, hogy megsérült egy nagyméretű vezeték, ezért öt méter hosszan új vezetékeket kell lefektetni.
A lezárás várhatóan jövő hét végéig tart - írták....
2020-06-08 08:51:02
Három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban
... pellet-előállító részegységében.
Hozzátette: a karcagi hivatásos tűzoltók kiérkezése...
2020-06-03 16:42:57
Koronavírus - Kovács Zoltán: a sokat kritizált koronavírus-törvény emberéletek ezreit mentette meg
... függesztette fel a parlament működését, továbbá teljes mértékben összhangban volt az alaptörvény rendelkezéseivel, amelyek megkövetelik a törvény hatályának megszűnését a veszélyhelyzet okának megszűntével. Sőt - folytatta - a törvény még tovább is ment azzal, hogy a parlament kezébe adta a veszélyhelyzet megszüntetésének jogát.
"Mára az idő és az eredmények bizonyították, ho...
2020-05-26 19:03:09
Útravaló – 2020. május 9.
... melyben a Fiú fiú, a teremtmény teremtmény, akik az Atyától nyerik el létük értelmét, de ugyanakkor kölcsönösen boldogítják egymást. Így a Fiú ...
2020-05-09 08:10:12
Kegyetlenül irtják a fákat
... szakaszon csúnyán letarolták a fákat. Az erről beszámoló képeket több Facebook-csoportban is megosztották, többek közt a Balatoni kerékpárút nevűben:

A 24.hu járt utána a pusztítás okának, megkeresték a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt t NIF és a Magyar Közút Nonprofit Zrt t is.

A NIF azt válaszolta nekik, hogy a fairtás tőlük független, nincs összefüggé...
2020-05-08 21:42:01
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 70 
Címkék: Kovács Zoltán, Josep Maria Bartomeu, Hassan Diab, Semmelweis Ignác, Járványügyi Bevetési Egység, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Magyar Közút Nonprofit Zrt, magyar egészségügy, karcagi üzemben, sokat kritizált, hatszoros aranylabdás, katalán közszolgálati, elnök kijelentette, elnöki székből, robbanás okának, szemtanúk szerint, felmérés azonban, minta változni, valószínűsíthető változás, eljövendő uniós, napon születette, gyermekágyi lázat, járványgóc gyanúját, esethalmozódások okának, tisztifőorvosi hivatal, kutakodásba pedig, kormányhivatalok népegészségügyi, közlemény szerint, kisebb vízszivárgás, nagyméretű vezeték, lezárás várhatóan, karcagi hivatásos, parlament működését, alaptörvény rendelkezéseivel, törvény hatályának, veszélyhelyzet okának, parlament kezébe, veszélyhelyzet megszüntetésének, eredmények bizonyították, teremtmény teremtmény, erről beszámoló, pusztítás okának, fairtás tőlük, esethalmozódások, kormányhivatalok, rendelkezéseivel, valószínűsíthető, megszüntetésének,
© 2013 TVN.HU Kft.