Belépés
Koronavírus - Észak-Macedóniában véget ért a koronavírus-járvány miatt elhalasztott választások kampánya
... Észak-Macedóniában.
Montenegróban egy nap alatt 1077-ről 1164-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Szombaton két halálos áldozata volt a vírusnak, így a halottak száma 23. Az oktatási dolgozók abban bíznak, hogy szeptemberben normális körülmények között tudják megkezdeni a tanévet, és nem lesz szükség internetes oktatásra.
Bosznia-Hercegovinában vasárnapra 6402-rő...
2020-07-12 10:01:15
Koronavírus - Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros
... idején a közösségi közlekedésben utazók egyharmada diák, főként közép- és felsőoktatásban tanuló. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a budapesti városvezetés ezért azt javasolja az oktatási intézményeknek, hogy csúsztassák el a reggeli kezdést 9 órára, hogy ősztől se alakulhasson ki zsúfoltság a közösségi közlekedésben.
Közlésük szerint erről egyeztetett hétfőn a városv...
2020-06-29 19:22:54
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... legmodernebb gyárai működnek és ezeket olyan munkások működtetik, illetve olyan mérnökök és vállalatigazgatók vezetik, akik a magyar iskolarendszerből kerültek ki. Ezért több megbecsülést kért az oktatási rendszerrel kritikusaktól is, ha a diákokról és a pedagógusokról van szó.
Hozzátette: ettől függetlenül az még jogos kérdés, hogy a legrosszabb anyagi helyzetből érkező diák...
2020-06-29 16:22:48
Krónika 5. rész (költségvetés)
... térben, de így kétséges, hogy a KKM tudja-e teljesíteni az eredeti feladatát - vélte. Hozzátette: a járvány miatt az Emmi forrásainak csökkenése is aggasztó.

KDNP: növekednek az oktatási kiadások

Nacsa Lőrinc (KDNP) arról beszélt, hogy jövőre növekedhetnek az oktatási kiadások, továbbá a rendvédelmi kiadások is jelentősen emelkednek. A magyar honvédség nemzet...
2020-06-12 15:42:55
Költségvetés - DK: a gyengeség és gyávaság büdzséje a 2021-es az oktatás és az egészségügy területén is
...
Az ellenzéki oktatáspolitikus szerint a járványügyi veszélyhelyzetben kiderült, mennyire szükség lenne a jól működő egészségügyi és oktatási rendszerre és arra, hogy jól működjenek az idősgondozó intézmények.
Hozzátette: kiderült az is, mekkora veszteségei voltak ezeknek az ágazatoknak az elmúlt években a kormányzati elvonások miatt.
Arató Gergely kiemelte: Magyaror...
2020-06-11 11:41:58
Krónika 5. rész (költségvetés, vezérszónokok, nemzetiségi szószóló, független)
... ad.
Szemtelen aljasságnak nevezte, hogy a kormány csupán 200 milliárd forintot különített el bérkompenzációra a félmillió állását vesztő ember megsegítésére."
Kevesellte az egészségügyi és az oktatási forrásokat, szerinte erre a két ágazatra egy fillérrel sem fordít többet a kormány, sőt reálértéken még kevesebbet kapnak. A Párbeszéd nevében 100 százalékos béremelést jav...
2020-06-10 15:13:30
Krónika 9. rész (iskolai erőszak)
... iskolai erőszak problémáját, sőt súlyosbítani fogja azt, még mélyebb árkot ás a család és az iskola közé - hangoztatta. Szerinte az iskolai erőszaknak vannak társadalmi, családi és az oktatási rendszeren belüli okai is.
Közölte, nem értenek egyet azzal, hogy a törvényjavaslat természetesnek veszi: vannak olyan iskolák, ahol már nem lehet nevelni, ezért elrettentőként odakülde...
2020-06-09 16:16:16
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... szerinte abban nincs forrás az alapjövedelemre, a létbiztonságra, az álláskeresési járadék bővítésére, munkahelyvédelemre, illetve béremelésre az egészségügyi, a szociális, a kulturális és az oktatási dolgozók számára. Úgy értékelt: ehelyett megszorítás van, hiszen négyszeresére emelt adóval sújtják az önkormányzatokat, amit az emberek fognak megszenvedni.
Hozzátette: van ugy...
2020-06-08 19:03:38
Koronavírus - Az összes korlátozást visszavonhatják Türingia tartományban június elején
... szóló szabályokat, és a fertőzésveszélytől, illetve a járványhelyzet alakulásától függően területileg és ágazatonként eltérő előírásokat vezetnek be.
Így például tovább folytatják az oktatási rendszer működésének helyreállítását, és bevezetik a dolgozók - tanárok, nevelők - rendszeres, ingyenes szűrését a SARS-CoV-2-re. Bevezetik azt is, hogy járási szinten vissza kell állíta...
2020-05-24 12:03:12
Döntés született a Köszönjük, Magyarország! pályázat cirkuszművészeti kategóriáiban
...
Az ötfős kuratórium - Graeser József, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ szakmai vezetője; Török Ferenc, a Baross Imre Artistaképző Intézet oktatási szakembere; Donnert Károlyné, Picard Attiláné és ifjabb Nereus Lajos artisaművészek -a mintegy 145 cirkuszművészeti pályázat csaknem 80 százalékát ítélte támogatásra alkalmasnak. A kuratórium tagjai figyelembe vették azt is, hogy...
2020-05-22 13:21:56
1 2 3 ...........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Budapesti Közlekedési Központ, Nacsa Lőrinc, Arató Gergely, Graeser József, Nemzeti Cirkuszművészeti Központ, Török Ferenc, Baross Imre Artistaképző Intézet, Donnert Károlyné, Picard Attiláné, Nereus Lajos, egészségügy területén, összes korlátozást, azonosított fertőzöttek, halottak száma, oktatási dolgozók, közösségi közlekedésben, budapesti városvezetés, oktatási intézményeknek, reggeli kezdést, magyar iskolarendszerből, oktatási rendszerrel, legrosszabb anyagi, eredeti feladatát, járvány miatt, oktatási kiadások, rendvédelmi kiadások, magyar honvédség, ellenzéki oktatáspolitikus, járványügyi veszélyhelyzetben, idősgondozó intézmények, elmúlt években, kormányzati elvonások, kormány csupán, félmillió állását, oktatási forrásokat, iskola közé, iskolai erőszaknak, oktatási rendszeren, törvényjavaslat természetesnek, álláskeresési járadék, emberek fognak, járványhelyzet alakulásától, oktatási rendszer, ötfős kuratórium, kuratórium tagjai, önkormányzatokat, cirkuszművészeti, oktatáspolitikus,
© 2013 TVN.HU Kft.