Belépés
Fradi, hogy 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkör
... elitmezőnyébe.

Sorsolás Csütörtökön
Az eddig ismert kalapok:
1. kalap:
Bayern München (német), Sevilla (spanyol), Real Madrid (spanyol), FC Liverpool (angol), Juventus (olasz), Paris Saint-Germain (francia), Zenit (orosz), FC Porto (portugál)
2. kalap:
FC Barcelona (spanyol), Atlético Madrid (spanyol), Manchester City (angol), Manchester United ...
2020-09-30 18:30:06
Bajnokok Ligája - Gulácsi Péter az első magyar játékos az elődöntőben
... (spanyol) 2-1 (0-0)------------------------------- --gólszerzők: Olmo (51.), Adams (88.), illetve Joao Felix (71, tizenegyesből)
szerdán játszották:Paris Saint-G...
2020-08-13 23:23:18
Új névvel és új tagsággal folytatja tevékenységét az olasz Liga
... ezerhez képest. A pártnak már kezdeti vagyona is van, mivel minden új tag legalább tíz eurót fizetett be a kasszába.
Matteo Salvini végleg búcsút mondott az Északi Ligának - írta az olasz sajtó. Nem számított titoknak, hogy Salvini már évek óta meg akarja szabadítani a Ligát az elődeitől örökölt "északi" jelzőtől, regionális pártból országos erővé léptetve elő az általa veze...
2020-08-04 09:41:14
Matteo Salvini megköszönte Orbán Viktor támogató üzenetét
... kikötését.
Matteo Salvini a magyar kormányfő üzenetét is közölte. Orbán Viktor azt írta: "Barátom, folytasd a küzdelmet!".
Válaszában Matteo Salvini azt írta: "Nem adom fel, megvédtem Olaszországot, és ugyanezt fogom tenni, amikor visszatérünk a kormányba".
Közösségi oldalán a Liga vezetője hozzátette, hogy az év eleje óta majdnem 14 ezer migráns érkezett Olaszor...
2020-07-31 20:12:52
Serie A - Ibrahimovic marad Milánóban
...
Az olasz sportnapilap úgy tudja, a jó ideje távozását fontolgató 38 éves csatárt az bírta maradásra, hogy meghosszabbították a gárda vezetőedzőjének, Stefano Piolinak a szerződését, akinek korábban vissza-visszatérően a menesztését rebesgették.
A 116-szoros válogatott Ibrahimovic, akinek a kontraktusa augusztus 31-én lejár, a napokban ül le a milánói klubvezetéssel tárg...
2020-07-31 12:23:02
Az olasz kormánytöbbség megvonta Matteo Salvini mentelmi jogát
... kormánytöbbség pártjai Salvini ellen voksoltak, köztük a Liga egy évvel ezelőtti szövetségese, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) is.
"Emelt fővel haladok előre. (..) Büszke vagyok arra, hogy megvédtem Olaszországot, ismét ezt tenném, lelkiismeretem tiszta" - írta Salvini, aki belügyminiszterként tiltotta meg a hajó kikötését Lampedusán.
A szavazást megelőző felszólalásában Sa...
2020-07-30 19:33:02
Koronavírus - Olaszországban megszavazta a vészhelyzet meghosszabbítását a felsőház Sárközy Júlia, az MTI tudós
... Akormány eredetileg év végéig akarta fenntartani a rendkívüli egészségügyi veszélyhelyzetet, végül további két és fél hónapot javasolt. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a vírus továbbra is Olaszországban "kering".
Conte kijelentette, hogy a vészhelyzet meghosszabbítása az "óvatos figyelemfenntartás" miatt szükséges.
Semmiképpen nem áll szándékunkban igazolatlan félel...
2020-07-29 07:26:42
2020/21 B.L. labdarúgás
A 4 kiemelt liga (angol, német, olasz, spanyol) közül a Serie A ugyan még nem fejeződött be, az első négy helyezett kiléte már matematikailag is biztossá vált.
Még 8 hely kiadó: az augusztusban befejeződő BL- és EL-döntőtorna győztesei is automatikusan bejutnak a csoportkörbe, illetve további hat hely keresi gazdáját a selejtezőben, amelyben a magyar bajnokságot a Ferencváros ...
2020-07-28 08:22:33
Illegális bevándorlás/Koronavírus - Az olasz belügyminiszter Lampedusán mérte fel a migrációs és egészségügyi h
... hogy július elejétől mintegy ezerötszáz migráns érkezett Lampedusára. A vírusteszteken egy személy bizonyult pozitívnak, de voltak olyan betegek, akiket azután szűrtek, hogy Lampedusáról más olaszországi migránsközpontba lettek áthelyezve. A belügyminiszter kísérő Franco Gabrielli országos rendőrparancsnok és a szicíliai idegenrendészetet vezető Rosa Maria Iraci felkereste a keves...
2020-07-20 17:22:28
EU-csúcs - Salvini: Orbán Olaszország mellett áll, miközben a római kormányfő és baloldali európai barátai Olas
...
A Salvini közösségi oldalán közölt üzenet szerint Orbán Viktor azt írta a Liga és az olasz jobbközép koalíció vezetőjének, hogy ő Olaszország oldalán áll. Orbán Viktor hozzátette, az sms-üzenet előtt nyilatkozta Brüsszelben, hogy Magyarország szilárdan kitart Olaszország mellett.
A Liga vezetője emlékeztetett, hogy Mark Rutte holland miniszterelnök pártja a Liberálisok é...
2020-07-19 19:33:21
1 2 3 ...................63 64 .........94 95 ..........125 126 127 
Címkék: Bajnokok Ligája, Gulácsi Péter, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Serie, Sárközy Júlia, Orbán Olaszország, Sorsolás Csütörtökön, Bayern München, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Manchester City, Manchester United, Joao Felix, Paris Saint-G, Északi Ligának, Válaszában Matteo Salvini, Stefano Piolinak, Csillag Mozgalom, Franco Gabrielli, Rosa Maria Iraci, Mark Rutte, első magyar, olasz Liga, olasz kormánytöbbség, vészhelyzet meghosszabbítását, felsőház Sárközy, olasz belügyminiszter, római kormányfő, eddig ismert, olasz sajtó, elődeitől örökölt, általa veze, magyar kormányfő, olasz sportnapilap, bírta maradásra, gárda vezetőedzőjének, menesztését rebesgették, 116-szoros válogatott, kontraktusa augusztus, milánói klubvezetéssel, évvel ezelőtti, hajó kikötését, szavazást megelőző, rendkívüli egészségügyi, miniszterelnök hangsúlyozta, vírus továbbra, vészhelyzet meghosszabbítása, első négy, augusztusban befejeződő, magyar bajnokságot, személy bizonyult, belügyminiszter kísérő, szicíliai idegenrendészetet,
© 2013 TVN.HU Kft.