Belépés
Németh Zsolt: Budapesten hoz létre intézetet a CDI
... ülését a CDI, látványos növekedés, megerősödés jellemzi ezt a nemzetközi pártszervezetet Afrikában, Ázsiában, Európában, Amerikában, továbbá a Kárpát-medencében is, hiszen határon túli magyar pártok is a részei. Ennek a növekedésnek ma egy nagyon fontos állomásához érkeztek a budapesti intézet létrehozásával, hogy a szervezet megerősödési folyamata az elkövetkező években kiteljese...
2019-10-11 12:11:31
Illegális bevándorlás - Avramopulosz a máltai egyezség támogatására szólította fel az EU-tagállamokat
...
A görög uniós biztos leszögezte, hogy a belügyminiszterek keddi luxembourgi tanácsülése lehetőséget nyújt az EU minden állama számára, hogy nagyobb felelősséget, nagyobb szolidaritást mutasson.
Kiemelte, eseti megoldások helyett állandó rendszerre van szükség, hogy az olasz és a máltai partokra tartó hajóknak ne kelljen heteket a tengeren vesztegelniük, amíg megkapják a ...
2019-10-08 12:22:13
Illegális bevándorlás - Humánusabb migrációs politikát sürget az Európa Tanács illetékes biztosa
...
Dunja Mijatovic rámutatott, hogy ezen mechanizmus sikere nagyban függ attól, csatlakoznak-e hozzá további országok, és kiemelte, minél szélesebb körű támogatásra lenne szükség. Hangsúlyozta, a megegyezés elvezethet egy hosszú távú és ambiciózusabb rendszer felállításához, amely enyhíthetné a nyomást a migrációs frontországokon.
"Üdvözlöm a felelősség megosztását és a te...
2019-10-07 10:11:10
Parlamenti létszámcsökkentést szeretne az új olasz kormány
... 316-nak a támogatása kell. Ha a képviselőház kedden megszavazza a törvényt, három hónap úgynevezett várakozási idő következik, ez alatt népszavazást lehet kezdeményezni róla.
A parlamenti pártok nyilatkozatai szerint az M5S mellett a jobbközép ellenzék is támogatja a parlamenti létszámcsökkentést. A Silvio Berlusconi vezette jobbközép Hajrá Olaszország (FI), a Giorgia Meloni ...
2019-10-07 08:40:59
Fidesz-kongresszus - Orbán: jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket (1. rés
... pártelnök-miniszterelnök, távozásra szólítva fel őket Közép-Európából.
Közölte: fel kell hagyni a közép-európai kormányokkal szembeni rejtett akciókkal is, nem juttathatnak hatalomra nekik tetsző politikai pártokat ilyen eszközökkel. Úgy fogalmazott: "Ibizából egy is elég volt", utalva az osztrák belpolitikában történtekre.
Az EU költségvetése nem arra való, hogy a liber...
2019-09-29 17:11:57
Illegális bevándorlás - Salvini: őrület megnyitni az olasz kikötőket az egész világ előtt
...
Matteo Salvini közösségi oldalán "árulásnak és inváziónak" nevezte a Giuseppe Conte vezette római kormány migrációs döntéseit.
Hangsúlyozta, hogy "a háború elől menekülő kevesek segítése kötelesség, az olaszországi kikötők megnyitása az egész világ előtt azonban őrület".
Matteo Salvini szerint utódja, Luciana Lamorgese jelenlegi belügyminiszter "port hint" az olaszo...
2019-09-23 22:03:27
Olasz miniszterelnök: a visegrádi országok nem segítenek Olaszországnak a migrációs politikában
...
Giuseppe Conte egy órás felszólalásának elején rögtön a migráció kérdéséről beszélt.
Kijelentette Olaszország "ritkán kapott támogatást a visegrádi országoktól". Úgy vélte, ez azzal magyarázható, hogy a visegrádi országok "nacionalista iránya nagyon zárt", már-már az "elszigetelődést" súrolja.
"Ez az út pedig a gyakorlatban nem járható, mivel ha akarjuk, ha nem, m...
2019-09-21 13:51:56
Kormánypártok: Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll, a bevándorláspárti erők ezért támadják
... belsejébe.
Felháborító, hogy a Soros-hálózat immár sokadjára ismét be akar avatkozni az uniós döntéshozatalba - jelentette ki Nacsa Lőrinc, aki lehangolónak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok is támadják a magyar jelöltet. Gyurcsányékkal az élen ezúttal is a bevándorláspárti erőket szolgálják és nem a magyar érdekeket - jelentette ki Nacsa Lőrinc.
Kérdésre arról, ...
2019-09-19 15:21:25
Öt Csillag Mozgalom vezetője: Magyarország közönye miatt él migrációs vészhelyzetben Olaszország
...
Luigi Di Maio "kifogásnak" nevezte a magyar kormány véleményét.
Az olasz diplomácia új vezetője hangsúlyozta, hogy "Olaszország évek óta (migrációs) vészhelyzetben él, amelyet elsősorban olyan európai partnerek közönye is okoz, mint Magyarországé".
Az M5S vezetője hozzátette: "könnyű szuverenistának lenni mások határaival. Aki nem fogadja el a kvótákat, azt keményen...
2019-09-17 08:21:00
Illegális bevándorlás - Olasz sajtó: az olasz kormány elosztási terve nem akar különbséget tenni menedékkérők é
...
A Corriere della Sera napilap úgy értesült, Spanyolország és Görögország is csatlakozik a migrációs megállapodáshoz, amelyet szeptember 23-án a máltai Vittoriosában a francia, német, olasz és máltai belügyminiszter készül aláírni a dél-európai partokra érkező migránsok szétosztásáról.
A lap információi szerint a római kormány az érkező migránsoknak a partra szállás előt...
2019-09-16 15:43:26
1 2 3 ..................61 .........91 92 .........121 122 
Címkék: Németh Zsolt, Európa Tanács, Trócsányi László, Csillag Mozgalom, Dunja Mijatovic, Silvio Berlusconi, Hajrá Olaszország, Giorgia Meloni, Matteo Salvini, Giuseppe Conte, Luciana Lamorgese, Kijelentette Olaszország, Nacsa Lőrinc, Luigi Di Maio, máltai egyezség, keresztény szabadság, olasz kikötőket, egész világ, visegrádi országok, migrációs politikában, bevándorláspárti erők, olasz kormány, nemzetközi pártszervezetet, nagyon fontos, budapesti intézet, szervezet megerősödési, elkövetkező években, görög uniós, belügyminiszterek keddi, máltai partokra, tengeren vesztegelniük, megegyezés elvezethet, hosszú távú, migrációs frontországokon, felelősség megosztását, támogatása kell, képviselőház kedden, parlamenti pártok, jobbközép ellenzék, közép-európai kormányokkal, osztrák belpolitikában, háború elől, olaszországi kikötők, órás felszólalásának, migráció kérdéséről, visegrádi országoktól, uniós döntéshozatalba, magyar ellenzéki, magyar jelöltet, élen ezúttal, bevándorláspárti erőket, magyar érdekeket,
© 2013 TVN.HU Kft.