Belépés
Toni Servillo élete legnehezebb szerepének tartja Berlusconi megformálását
... Berlusconinak utolsó miniszterelnöksége idején és közvetlen azelőtt történt magánéleti eseményeire koncentrált: a feleségével való viszonyára, aki válókeresetet nyújtott be ellene, és a sajtóban bunga-bunga partiknak nevezett összejövetelekre, amelyek Berlusconi arcorei villájában zajlottak, és amelyekre a politikus fiatal nőket rendelt.
Paolo Sorrentino szerint Berlusconi a...
2018-12-17 11:41:24
Salvini: az olasz kormány nem bukik meg
...

Matteo Salvini eloszlatta a kormányválságról az olasz sajtóban terjedő híreszteléseket, hangsúlyozva, hogy az Öt Csillag Mozgalom (M5S)-Liga a helyén marad és maradéktalanul teljesíti az olaszoknak tett ígéreteket..
"Józan ésszel és alázattal minden megoldható" - hangsúlyozta a Liga vezetője a Radio1 olasz közszolgálati rádióban.
A Matteo Salvinihez közeli p...
2018-11-07 15:11:33
Sargentini-jelentés - Orbán: a Fidesz meg akarja reformálni az Európai Néppártot
... méricskél, és gyakorlatilag úgy ugrálunk, ahogy a szocialisták meg a liberálisok fütyülnek". Szerinte a néppártnak egyetlen célja van, az, hogy "jaj, csak meg ne vádoljanak bennünket az európai sajtóban vagy éppen az európai fórumokon".
A Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel folytatott közelmúltbeli tárgyalásával kapcsolatban a miniszterelnök azt mondta: a határok megvédés...
2018-09-11 19:13:33
91 éve született Gina Lollobrigida
... keresztezte először útját nagy vetélytársa: az éppen gyermeket váró Lollobrigida kénytelen volt átengedni a főszerepet az akkor még ismeretlen Sophia Lorennek. Kettejük rivalizálását a korabeli sajtóban kebelháborúként emlegették: bár soha nem nyilatkoztak rosszat a másikról, soha nem játszottak együtt, s ha csak lehetett, még a találkozást is kerülték.


Azért ...
2018-07-04 21:15:34
Az olasz miniszterelnök mégse mondja le párizsi látogatását
... telefonon beszélt egymással, és egyetértettek abban, hogy az EU állam- és kormányfőinek június végi csúcstalálkozója előtt közös olasz-francia egyeztetésre van szükség.
A minap az olasz sajtóban olyan értesülések láttak napvilágot, hogy Giuseppe Conte a párizsi látogatás lemondását mérlegelte a migránsokat szállító Aquarius mentőhajó miatt Róma és Párizs között kibontakozott...
2018-06-14 11:01:22
Levelezik a NER-értelmiség:
... kirakatban csináltak színházat, ami jelentős visszhangot váltott ki különböző nemzetközi fesztiválokon, Magyarországon csak Eörsi István merészelt írni róluk néha a kulturális sajtóban. A kilencvenes években aztán Bálint és Halász is, legalább részben, hazaköltözött, a Squat valamiért mégsem lett része a kulturális hagyománynak, ami hiba. Győrben, Bálint Eszter fell...
2018-06-10 09:26:58
Olasz kormányalakítás - Az Öt Csillag Mozgalom és a Liga választói is véleményt mondanak a kormányszerződésről
... oldalas kormányszerződésről. Más pártok szimpatizánsai is voksolhatnak igennel vagy nemmel az M5S-Liga programjára. Felmérések szerint az olaszok többsége nem olvasta el az interneten és a sajtóban is megjelent terjedelmes kormányszerződést, annyit tud csupán, hogy az M5S és a Liga megállapodott.
Számítások szerint az M5S-Liga program megvalósítása 170 milliárd eurós költség...
2018-05-20 07:04:03
Olasz kormányalakítás - Finisbe érkezett a folyamat, nem tudni milyen eredménnyel
... továbbra sem sikerült közös nevezőre jutniuk. Viták kísérik a miniszterelnök személyét: az is felmerült, hogy Di Maio és Salvini egymást váltva vezetné a római kormányt.
Az olasz sajtóban közölt közös kormányprogram majdnem negyvenoldalas vázlata azt mutatja, hogy kormányra jutva az M5S és a Liga is meg akarja valósítani választási ígéreteit. Az M5S által szorgalmazott alapj...
2018-05-16 09:21:07
Olasz kormányalakítás - Olasz sajtó: elkészült az Öt Csillag Mozgalom és a Liga közös kormányprogramja
... késő délutáni órákban Sergio Mattarella államfő fogadja a Di Maio és Salvini vezette delegációkat a kormányprogram, a miniszterelnök és a miniszteri névsor bemutatására.
Az olasz sajtóban megjelent vázlatok szerint az M5S és a Liga húszpontos kormánycsomagot állított össze, amelyben a Liga által ígért adóreform, valamint az M5S által tervezett állampolgári jogon járó alapjöve...
2018-05-14 11:59:35
Választás 2018 - Kövér: Európa jövőjét befolyásolja a magyar választás
... Kövér László.
Ugyanakkor azon országokban, amelyek bennünket vádolnak demokráciadeficittel, a jogállamiság hiányával, a politikai korrektség jegyében "brutális" cenzúra érvényesül a sajtóban és a köznapi kommunikációban - tette hozzá, példaként említve Németországot.
Arra a kérdésre, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje kormányra kerülésük e...
2018-03-12 20:37:54
1 2 3 ....16 ..24 ..31 32 
Címkék: Toni Servillo, Európai Néppártot, Gina Lollobrigida, Csillag Mozgalom, Paolo Sorrentino, Matteo Salvini, Matteo Salvinihez, Sophia Lorennek, Giuseppe Conte, Eörsi István, Bálint Eszter, Sergio Mattarella, Kövér László, Karácsony Gergely, olasz kormány, olasz miniszterelnök, magyar választás, feleségével való, sajtóban bunga-bunga, politikus fiatal, olasz sajtóban, helyén marad, olaszoknak tett, liberálisok fütyülnek, néppártnak egyetlen, európai sajtóban, európai fórumokon, határok megvédés, éppen gyermeket, korabeli sajtóban, párizsi látogatás, migránsokat szállító, kulturális sajtóban, kilencvenes években, kulturális hagyománynak, olaszok többsége, miniszterelnök személyét, római kormányt, miniszteri névsor, jogállamiság hiányával, politikai korrektség, köznapi kommunikációban, kormányprogramja, összejövetelekre, kormányválságról, csúcstalálkozója, kormányalakítás, kormánycsomagot, kommunikációban, kebelháborúként, híreszteléseket, szimpatizánsai, maradéktalanul, miniszterelnök, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.