Belépés
"Gondolkodási szünetre" kényszerül az olaszországi Hering-mozgalom
...
A "heringek" virtuális, vagyis interneten rendezett kongresszussal zárják le történetük első és talán utolsó fázisát. Csütörtök estére újabb kiáltvány közlését ígérték, hangsúlyozva, hogy nem politikai iránymutatásról, hanem a mozgalom hat hónapos életének "értékösszefoglalójáról" lesz szó.
Ennek pontjairól előzetesen szólva Mattia Sartori leszögezte, hogy a mozgalom la...
2020-05-28 11:01:10
Salvini: elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból
... következtetéseket".
Matteo Salvini ismételten cáfolta, hogy ez az Italexitet, vagyis Olaszország esetleges kilépését jelentheti az EU-ból, a brit Brexit példájára. Hozzátette viszont, hogy inkább az olaszországi vállalatokat tartja életben, mint az európai bürokratákat.
A Liga az olasz főváros kongresszusi központjában tartott találkozót, amellyel a párt elindította ka...
2020-02-16 20:04:32
Populizmus ellenes fordulatot szorgalmazott a Hering-mozgalom vezetője Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti
... Romagnában.
A Hering nevet a legelső, Bolognában tartott villámakción választották, amikor olyan sokan csatlakoztak, hogy heringekként szorongtak. A mozgalom az utóbbi két hónapban számos olaszországi teret megtöltött, és december 14-én Rómában rendezett országos megmozdulást.
Kezdetben a Heringek párton kívüli "baloldali kereszténynek" vallották magukat, de az emiliai...
2020-01-19 18:31:37
Salvini: a baloldal elvesztette az egykor általa képviselt társadalmi osztályokat
... Salvini mentelmi jogának megvonását. Az ügy az olasz parti őrség Gregoretti nevű hajóját érinti: a volt belügyminiszter tavaly nyáron öt napig nem engedélyezte a hajó fedélzetén az olaszországi partokra érkezett migránsok leszállását, és ezért ügyészségi eljárás indult ellene.
A Matteo Salvini és a jobboldal megállítására született Hering-mozgalom vasárnap Bolognában tart dem...
2020-01-18 18:32:03
Új alapszabályt fogadtak el a Salvini vezette Liga kongresszusán
... oldalán áll".
A pártkongresszuson a mintegy ötszáz küldött kézfeltartással szavazta meg a párt új alapszabályát.
Salvini beszédében kijelentette, a Ligának nem elegendő az olaszországi tartományokban a következő hónapokban esedékes választások megnyerése: "kulturális forradalmat vezetünk, amely a diktatúrára szabadsággal, a múltra a jövővel, a haragra mosollyal válaszo...
2019-12-21 19:44:15
Salvini bevándorlási törvényeinek eltörlését követelte a Hering-mozgalom római tömegtüntetése
... Pietro Bartolo a lampedusai migránsokat segítő orvos, aki a baloldali Demokrata Párt (PD) európai parlamenti képviselője, valamint a földközi-tengeren tevékeny Sea-Watch civilszervezet olaszországi szóvivője. A megmozduláson külön csoportot alkottak a magukat Fekete Heringeknek nevező migránsok, akik a menedékkérelmek korábbi szigorításának eltörlését sürgették.
Mattia Santor...
2019-12-14 18:41:54
A Heringek politikai szervezetet hoznak létre és meg akarják állítani Salvinit Sárközy Júlia, az MTI tudósítója
...
Mattia Sartori a majdnem kizárólag külföldi újságírókkal tartott találkozón elmondta, a Heringek az utóbbi egy hónapban bizonyították, hogy meg tudják tölteni az olaszországi városok tereit. Most a "legnagyobb falat", Róma következik annak felmérésére, hogy mekkora erőt képviselnek.
"Ezt követően második fázisra kapcsolunk, és szervezettebb politikai formában folytatjuk...
2019-12-13 19:11:41
Friss felmérés: Giorgia Meloni pártja erősíti az olasz jobboldalt, a baloldal tovább gyengül
... november közepén született Heringek mozgalom esetleges politikai ereje a felmérések szerint jelenleg több mint öt százalékot ér. A baloldali fiatalok villámakciójaként indult Heringek az olaszországi tereken tartanak demonstrációkat a Salvini vezette jobboldallal szemben. A jövő hét végén a legnagyobb római teret akarják megtölteni, ugyanazt, ahol Matteo Salvini október 19-én tart...
2019-12-05 14:32:08
1 
Címkék: Európai Uniótól, Sárközy Júlia, Salvinit Sárközy Júlia, Giorgia Meloni, Mattia Sartori, Matteo Salvini, Pietro Bartolo, Demokrata Párt, Fekete Heringeknek, Mattia Santor, olaszországi Hering-mozgalom, baloldal elvesztette, egykor általa, olasz jobboldalt, baloldal tovább, brit Brexit, olaszországi vállalatokat, európai bürokratákat, olasz főváros, párt elindította, olasz parti, volt belügyminiszter, hajó fedélzetén, olaszországi partokra, jobboldal megállítására, mintegy ötszáz, olaszországi tartományokban, következő hónapokban, diktatúrára szabadsággal, haragra mosollyal, lampedusai migránsokat, baloldali Demokrata, földközi-tengeren tevékeny, megmozduláson külön, magukat Fekete, menedékkérelmek korábbi, majdnem kizárólag, hónapban bizonyították, olaszországi városok, felmérések szerint, baloldali fiatalok, olaszországi tereken, legnagyobb római, kézfeltartással, demonstrációkat, menedékkérelmek, belügyminiszter, iránymutatásról, szigorításának, tömegtüntetése, tartományokban, kongresszussal,
© 2013 TVN.HU Kft.