|
|
|
... megszórjuk sóval, borssal és a korianderrel. Jól beledörzsöljük a fűszereket, majd ráhajtjuk a papírt és kissé megveregetjük az öklünkkel. Kevés olívaolajon, forró serpenyőben megsütjük. Oldalankét 4-5 perc. Szép kérget kell kapnia.A brokkolikat kivesszük a főzővízből (de nem öntjük a vizet), és a forró grillserpenyőbe tesszük, minden oldalát szép, piros csíkosra sütjük.A főzővízb... |
2013-01-13 22:34:28 |
|
|
|
|
|
|
... bacon szeletekbe, majd hideg helyen pihenni hagyjuk jó néhány órán át.
Ha mindezzel megvagyunk, csomagoljuk be legalább két réteg alufóljával őket, és gyenge parázson süssük meg. Oldalankét 4-5 percet szánva a műveletre, legkésőbb 20 perc múlva íllatos és ínycsiklandó bélszín szeleteket tálalhatunk a szintén parázsban sült és sózott vajjal ízesített burgonyánkhoz.
... |
|
2012-02-12 16:10:48 |
|
|
|
|
|
|
... a hússzeletek mindkét oldalát belemártjuk.
3. Egy nagyobb serpenyőben felmelegítjük a zsírt, amikor közepesen forró, belehelyezzük a hússzeleteket. Mindkét oldalukon megsütjük, oldalankét kb. 5-5 perc.
4. Amikor idáig eljutottunk, a fokhagymákat belereszeljük, vagy préseljük, és úgy intézzük, hogy a húsok mindkét oldalára jusson. Beleszórjuk a fűszereket, (majoránn... |
2010-08-21 14:20:48 |
|
|
|
|