Belépés
Trump kampánycsapata pert indít a The New York Times ellen rágalmazás miatt
... tartalmát)" - fogalmazott a kommünikében Eileen Murphy sz...
2020-02-27 07:04:52
Koronavírus - Romániában is megjelent a fertőzés
... bizonyult: ők egyelőre hatósági őrizet alatt otthonukban maradnak - közölte Raed Arafat a belügyminisztérium katasztrófavédelmi államtitkára.
A Matei Bals járványügyi intézetben további 33 olyan minta ellenőrzése van folyamatban, amelyet az olaszországi beteggel érintkezésbe került román állampolgároktól vettek a hatóságok.
A bukaresti egészségügyi hatóságok szerda délut...
2020-02-27 07:03:51
Elfogadták Eger 45 milliárdos főösszegű költségvetését
... "hibrid" költségvetésként jellemezte a büdzsét, melyet szerinte mintegy 80 százalékban az előző önkormányzati ciklusból örökölt állapot határoz meg. Készítőinek mozgásterét nagyban befolyásolták olyan, korábban ki nem fizetett tételek is, melyek rendezését kiemelt feladatának tartotta a jelenlegi városvezetés - húzta alá.
Jelezte: utóbbiak együttes összege mintegy félmilliárd...
2020-02-26 23:23:07
Katalán válság - Havonta tanácskozik mostantól a spanyol és a katalán kormány
... a fennálló politikai probléma politikai megoldást kíván, amely párbeszéd révén érhető el.
Quim Torra katalán elnök a találkozó utáni sajtótájékoztatóján kijelentette: a konfliktus az olyan alapvető jogok tagadásából fakad mint a véleményszabadság, a gyülekezési szabadság, de mindenek felett a népek önrendelkezési joga.
"Katalónia demokratikusan és szabadon akar dönteni s...
2020-02-26 22:33:03
Koronavírus - Németországban 24 óra alatt 7 új fertőzést regisztráltak
...
Az ország legnépesebb tartományában, a 18 milliós Észak-Rajna-Vesztfáliában egy házaspárnál mutatták ki a kórokozót. A 47 éves férjet Düsseldorfban kezelik intenzív osztályon súlyos tüdőgyulladással, állapota életveszélyes, de stabil. A 46 éves feleség tünetei enyhék. Az utóbbi két héten, a vírus lappangási ideje alatt aktívan részt vettek közösségük életében, és egy néhány n...
2020-02-26 20:12:58
Fővárosi Közgyűlés - Megvan Budapest idei költségvetése
... Teodóra, a Városmajori Szabadtéri Színpadot Benkő Nóra irányítja a jövőben.
A közgyűlés a városvezetés kezdeményezésére határozatban nyilvánította ki, hogy nem támogatja az iparűzési adó olyan irányú változtatását, amely negatívan érintené a kerületi és fővárosi önkormányzati bevételeket.
A testület egy új hatástanulmány elkészítését is előírta a budapesti Liszt Ferenc-r...
2020-02-26 19:23:18
Kövér: világméretű küzdelem zajlik, vége lehet az EU-nak
...
Az egyik oldalon állnak, akik azt gondolják, létezhet olyan demokrácia, amely a korlátlan szabadságra épül, a másik oldalon azok, akik szerint a demokrácia a rend és a szabadság egyensúlyára épülhet csak - mondta Kövér László.
Közölte: a demokrácia nem lehet ellentétes a többség akaratával, már pedig úgy látszik, Európában most ez lesz a trend.
A házelnök kérdésesne...
2020-02-26 19:02:57
Koronavírus - Újabb intézkedéseket vezetett be a Szegedi Tudományegyetem
... terek és az épületek látogatása, valamint a személyes ügyintézés mellőzését kérik azoktól, akik az új koronavírussal érintett területen jártak az elmúlt két hétben, vagy ugyanezen időszakban olyan emberekkel találkoztak, akik a koronavírussal érintett területen jártak a találkozásukat megelőző két hétben, esetleg ilyen személlyel élnek közös háztartásban. Az indokolt távolmaradás ...
2020-02-26 18:52:41
Koronavírus - Jól vannak a budapesti kórházi karanténban lévők
... különböztetni a gyanús, a valószínűsített és az igazolt eseteket. Minden egyes esetet külön vizsgálnak - emelte ki -, gyanúsnak azt tekintik, akinek a láza 38 fok feletti, 14 napon belül olyan területen járt, ahol a vírus közösségi terjedése adott volt, illetve olyan súlyos tüneteket mutat, ami már kórházi kezelést igényel.
Jelenleg Kínára érvényes az, hogy országos járvánnyá...
2020-02-26 18:12:49
Őszben tvaszról
... Árpád:
ŐSZBEN - TAVASZRÓL

A csendes és fakó kis udvaron
Magam beszélgetek az éjszakával.
A boldogok menyboltja fukaron
Szór ide fényt. S mint haldokló madárdal,
Olyan ez az ének.
Oly könnyes, csendes és oly búcsuzó.
Tegnap még végigbabráltam a fákat.
A sárga rózsát és a pirosat
Megkötözgettem. S vágyak, tilosak,
Susogtak...
2020-02-26 18:00:44
1 2 3 ...........23294 23295 ......34941 34942 ......46588 46589 46590 
Címkék: York Times, Elfogadták Eger, Fővárosi Közgyűlés, Megvan Budapest, Szegedi Tudományegyetem, Eileen Murphy, Raed Arafat, Matei Bals, Városmajori Szabadtéri Színpadot Benkő Nóra, Liszt Ferenc-r, Kövér László, Jelenleg Kínára, katalán kormány, budapesti kórházi, kommünikében Eileen, olaszországi beteggel, bukaresti egészségügyi, előző önkormányzati, jelenlegi városvezetés, fennálló politikai, találkozó utáni, olyan alapvető, gyülekezési szabadság, népek önrendelkezési, ország legnépesebb, házaspárnál mutatták, vírus lappangási, városvezetés kezdeményezésére, budapesti Liszt, egyik oldalon, korlátlan szabadságra, másik oldalon, szabadság egyensúlyára, többség akaratával, házelnök kérdésesne, épületek látogatása, személyes ügyintézés, koronavírussal érintett, találkozásukat megelőző, indokolt távolmaradás, igazolt eseteket, vírus közösségi, boldogok menyboltja, sárga rózsát, kezdeményezésére, állampolgároktól, tüdőgyulladással, költségvetésként, tudományegyetem, valószínűsített, németországban,
© 2013 TVN.HU Kft.