Belépés
Húsvéti locsolóversek
... napját jöttem ma kívánni,
Nem szeretnék a lányokra nagyon sokat várni!
Ez a pár csepp jó szagos víz úgy használ a lánynak,
Mint a réten a gyöngyharmat a nyíló virágnak.
Olyan lesz az arcuk tőle, mint a hamvas virág,
Örömünkben együtt örül a megváltott világ.
Megváltónk is együtt örül az egész világgal,
Ajándékozzatok meg hát egy hímes tojással! |...
2021-04-02 20:00:32
Íme öt meseszép ötlet az idei tojásfához
... megszokott formákhoz, miért is ne készülhetne tojásfa úgy, hogy ma a a tojás a fa? Szúrjon hurkapálcát a dísztojásokba, azokat pedig egy szép tavaszi növény mellé. Amilyen egyszerű az elkészítése, olyan látványos lesz a végeredmény.

Extrém húsvét

Ezt meg ...
2021-03-29 19:30:18
Életlecke
... tégy meg egy apró lépést.
3. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne élvezzük.
4. A munkád nem gondoskodik rólad, amikor beteg vagy. A családod és a barátaid igen.
5. Ne vásárolj olyan dolgokat, amikre nincs szükséged.
6. Nem kell minden érvelésben győzz. Légy hű magadhoz.
7. Sírj másokkal. Sokkal gyógyítóbb, mint egyedül.
8. Rendjén van, ha Istenre dü...
2021-03-27 18:10:18
Koronavírus tünetei napról napra
... levertnek érzi magát ebben az időszakban. De nem kizárt a hasfájás és a hasmenés sem.

Sokan csak fáradtnak érzik magukat, és kikapcsol a szaglásuk, valamint az ízérzékelésük. Rengeteg olyan beteg ismert, akik több tünetet is produkálnak, de nem lázasodnak be. A hasi panaszokat tapasztaló betegek egy részénél megjelennek a légzőszervi tünetek is, más részüknél nem.
...
2021-03-24 15:51:43
A férfi magányosan élt, hatalmas házában...A férfi magányosan élt, hatalmas házában senki sem várta este. Amikor azt kérdezték, miért, cinikus nevetéssel válaszolt:
- A nővel csak baj van, ráadásul olyan, mint a meztelen csiga: csupaszon jön, amikor meg megy, viszi a házat. A gyerekeket pedig ...
2021-03-17 11:01:22
Bibliai szöveget tartalmazó tekercsek maradványaira
... Igazat mondjatok egymásnak, hűséggel és békével szolgáltassatok igazságot kapuitokban. És egyiktek se gondoljon szívében rosszat felebarátja ellen, se ne szeressétek a hamis esküt, mert mindez olyan dolog, amit gyűlölök - mondja az Úr." (Zak 8,16-17)

A tekercstöredékeken a tizenkét kispróféta szövegei olvashatók, Zakariás mellett Náhum próféta könyvéne...
2021-03-16 21:03:05
Tökéletesen véd a vírustól az FFP2-es maszk
... Viseljük, hordjuk, tesszük, vesszük. A lényeg, hogy takarjon. Hogy védjen a vírustól. Vagy attól, hogy megfertőzzünk másokat. Egyszerre nyűg, divat, és fokmérője annak, hogy ki mennyire veszi komolyan a járványt, hogyan védi és tartja tiszteletben környezetét. Van, aki csak textilt hord, míg más például FFP2-t. Budapesten a Hegyvidéki Önkormányzat hétfőtől elrendelte az FFP2-es ma...
2021-03-14 20:30:01
Nőnapra - Szeretettel
... természetesen azokat is, akiket nem ismerhetek. Szívből kívánom, hogy legyetek mindig nagyon boldogok, vidámak, derűsek és sikeresek mindenben.

Kívánom, hogy az év többi 365 napján is olyan szeretet, tisztelet és megbecsülés övezzen Benneteket, mint ezen a szép napon!

Boldog NŐnapot kívánok!

Titeket köszönt a világ.
Lányok, Anyák, Mamák.
...
2021-03-08 20:00:18
Ajándék

Ajándék
Írta: Törő Zsóka

Kaptam az élettől egy nagy ajándékot,
magam sem hittem el, olyan csodás, szép volt.
Apró kavicsok közt igazgyöngyre leltem,
selymesen csillogott, tenyerembe vettem.
Megéreztem benne különlegességét,
opál ragyogását, erejét, s...
2021-03-08 19:01:56
Ami egyértelműen boldoggá teszi a nőket, az az érzelmi biz.
... egy érintés által - nagyon fontos. Sok nő elhanyagolva érzi magát, ha ennek a hiányát észleli. Ráadásul a Kaliforniai Technológia Intézet kutatói szerint a fej vagy a kar bőrfelületei olyan idegsejteket rejtenek, melyek a finom mozdulatok hatására örömimpulzusokat közvetítenek az agynak.
Humorérzék
Egy jó humorérzékkel megáldott férfi verhetetlen. Az a kapcsolatna...
2021-03-07 08:27:00
1 2 3 ..........1089 1090 ......1634 1635 .....2178 2179 2180 
Címkék: Hegyvidéki Önkormányzat, Boldog NŐnapot, Törő Zsóka, Kaliforniai Technológia Intézet, idei tojásfához, férfi magányosan, lányokra nagyon, nyíló virágnak, arcuk tőle, hamvas virág, megváltott világ, egész világgal, hímes tojással, szép tavaszi, apró lépést, barátaid igen, hasi panaszokat, részénél megjelennek, légzőszervi tünetek, nővel csak, meztelen csiga, gyerekeket pedig, hamis esküt, tizenkét kispróféta, szép napon, nagy ajándékot, érintés által, hiányát észleli, finom mozdulatok, örömimpulzusokat, különlegességét, szolgáltassatok, ajándékozzatok, locsolóversek, maradványaira, dísztojásokba, ízérzékelésük, természetesen, humorérzékkel, megfertőzzünk, igazgyöngyre, egyértelműen, elhanyagolva, tiszteletben, bőrfelületei, gyöngyharmat, közvetítenek, idegsejteket, önkormányzat, technológia, koronavírus, produkálnak, szeressétek, szeretettel, hurkapálcát, felebarátja, kaliforniai, elkészítése, kapuitokban, megjelennek, tökéletesen, környezetét, készülhetne, gondoskodik, kapcsolatna, verhetetlen, végeredmény, légzőszervi,
© 2013 TVN.HU Kft.