Belépés
Koronavírus - Európai Bizottság: az online platformok üzemeltetői több millió félrevezető hirdetést távolította
... Ilyen módszer például, hogy csak burkoltan állítják, képek vagy ábrák segítségével sugallják, hogy termékeik gyógyhatással rendelkeznek.
A vizsgálat összességében azt mutatta, h...
2020-05-26 19:23:33
Uniós szóvivő: az EU fontosnak tartja Hongkong autonómiájának megőrzését
... tagállamok külügyminiszterei péntekre tervezett tanácsülésén várhatóan megvitatják a kínai és ahongkongi fejleményeket, és kialakítják az EU álláspontját a kérdésben.
Az Európai Unió folyamatos párbeszédet folytat a kínai hatóságokkal véleménye kifejtése és érdekeinek védelme érdekében, továbbá szorosan nyomon követi a fejleményeket - tette hozzá a szóvivő.
Pekingben a n...
2020-05-26 16:12:42
Koronavírus - Bankszövetségi-elnök: Magyarországnak most jó esélye van jól teljesíteni
... visszaforgatták a bankszektor fejlesztéseibe. Ez idő alatt ráadásul a pénzintézetek nemcsak részben finanszírozták a devizahitelek jól időzített forintosítását, hanem sikeresen menedzselték a folyamatot, amivel a teljes magyar gazdaság sokkal jobb helyzetből nézett szembe az új válsággal. "A kormányzat, az MNB és a szektor együttműködése olyan előremutató termékeket hozott létre, ...
2020-05-26 14:02:24
6 kiváló méregtelenítő étel
... benne az olyan tápanyag, amely elengedhetetlen a káros anyagok kitisztításához a szervezetből. Ez a nagyszerű növény nagy mennyiségű rostot képes biztosítani. Ezzel segíti az emésztési folyamatot és szabályozza a bélmozgást, így hozzájárul a méreganyagok kiürítéséhez.

Brokkoli:
Ez a nagyszerű zöldség több kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tej, és több benne a C-v...
2020-05-25 22:35:23
Koronavírus - Az orosz kormányfő óva intette honfitársait a külföldi nyaralástól
...
"Igen, a koronavírus-fertőzés terjedése elleni küzdelemben értünk el sikereket, de emlékszünk rá, hogy a fertőzést külföldről hurcolták be, ezért célszerűnek tartjuk a külföldi turistautaktól való tartózkodást" - mondta Misusztyin a járványellenes koordinációs tanács elnökségi ülésén.
Az orosz kormányfő rámutatott, hogy miközben több, az idegenforgalmi bevételektől függő...
2020-05-25 17:52:22
Űrállomás és űrsikló fejlesztésére készül a Roszkoszmosz
... űrhajójának - első repülését a Nemzetközi Űrállomásra.
"Nagyon örültünk, amikor az amerikaiaknál megjelent egy alternatív emberi utazásra alkalmas szállítórendszer. Ez egy természetes folyamat, el tudom képzelni, hogy egy ilyen erős nagyhatalom, mint az Egyesült Államok, mennyire aggódott az elmúlt kilenc év alatt amiatt, hogy nem volt lehetősége saját űrhajóin szállítani az ...
2020-05-25 14:21:53
Koronavírus - A határátlépések könnyítéséről egyeztetett a külügyminiszter osztrák, cseh és szlovák kollégájáva
... külügyminiszterrel egyeztet ...
2020-05-25 13:52:34
Koronavírus - Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai
... utazók minden megkötés nélkül beléphetnek Szerbiába, nem kell karanténba vonulniuk vagy negatív tesztet bemutatniuk, ahogy a megelőző két hónapban.
Magyarország és Szerbia között folyamatos az együttműködés, még soha nem volt ilyen jó a diplomáciai kapcsolat a két ország között - közölte.
A következő lépés a gazdaság újraindítása. A magyar vállalkozások fontos szerepet j...
2020-05-25 10:21:29
Első alkalommal II. János Pál pápa San Giovanni Rotondóban
... megállt odaadó emlékezetben. Ez az első alkalom az egyház történetében, amikor egy pápa megáll Isten szolgájának sírja előtt, még nem jelentették boldognak Pio atyát, és még nem volt a folyamat befejezve. Ha ő, ha a pápa ezt megtette, az azért van, mert szerette volna rámutatni az embereknek Pio hitére, a keresztény elkötelezettségére, a Pio atya csendes üzenete mellett.
Láto...
2020-05-23 17:54:22
Természetes növényi vérnyomáscsökkentő ételek
... fenntartsuk az egészséges vérnyomást, a következő hat természetes gyógyhatású növényi ételt kell fogyasztanunk:

1. Kurkuma
A kurkuma egy rendkívüli sokoldalú szuperétel, amely folyamatosan elámítja a modern tudományt. A gyógynövény számos előnye, hogy képes a szervezetben a gyulladást jelentősen csökkenteni, ami a magas koleszterinszint és a magas vérnyomás elsődle...
2020-05-22 22:06:47
1 2 3 ..............1436 1437 .......2154 2155 .......2871 2872 2873 
Címkék: Európai Bizottság, János Pál, Giovanni Rotondóban, Európai Unió, Nemzetközi Űrállomásra, Egyesült Államok, online platformok, orosz kormányfő, külföldi nyaralástól, határátlépések könnyítéséről, külügyminiszter osztrák, magyar-szerb határt, vizsgálat összességében, kínai hatóságokkal, bankszektor fejlesztéseibe, pénzintézetek nemcsak, teljes magyar, szektor együttműködése, olyan tápanyag, káros anyagok, nagyszerű növény, emésztési folyamatot, méreganyagok kiürítéséhez, nagyszerű zöldség, fertőzést külföldről, külföldi turistautaktól, járványellenes koordinációs, idegenforgalmi bevételektől, amerikaiaknál megjelent, alternatív emberi, természetes folyamat, ilyen erős, elmúlt kilenc, diplomáciai kapcsolat, következő lépés, gazdaság újraindítása, magyar vállalkozások, első alkalom, egyház történetében, pápa megáll, folyamat befejezve, egészséges vérnyomást, rendkívüli sokoldalú, modern tudományt, gyógynövény számos, gyulladást jelentősen, magas koleszterinszint, magas vérnyomás, szállítórendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.