Belépés
Tisztaság
... töltünk időt. Sok pár eldöntötte, hogy megőrzi a tisztaságát, de ahelyett, hogy ezt életmódjukkal támogatnák, olyan párka...
2019-01-16 20:01:27
A kormány ellen tüntettek ellenzéki pártok Székesfehérváron
... kötelezi a politikusokat, hogy a profit helyett az emberek, a település polgárai mellé kell állni. "El kell utasítani minden olyan törekvést, ami településünk polgárait kiszolgáltatott helyzetbe hozza, vagyis rabszolgasorba taszítja" - mondta.
A majdnem egyórás demonstráción felszólaltak az MSZP, a DK, a Jobbik, a Momentum és az LMP más helyi politikusai is.
A tüntetők ...
2019-01-16 19:32:28
Kormánybiztos: rendkívül gyorsan elbírálják a Magyar falu program pályázatait
... kiegészül csaknem kétmilliárd forinttal.
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára elmondta: az előző években a gazdaság erősödése, a költségvetési helyzet függvényében a kormányzat mindent megtett azért, hogy az utakra komoly összegeket fordítson.
Emlékeztetett: az egyik fontos programként a kormányzat meghirdette, hogy minden megyei jo...
2019-01-16 17:42:37
Balkán Kobra: krimivígjáték a Turay Ida Színházban
...
"Egy unatkozó szépasszony bérgyilkost fogad fel férje megölésére. A megbízott, a Balkán Kobra azonban nincs a helyzet magaslatán, egyebek mellett rosszul lát, ezért vaktában lő" - mondta a rendező szerdán az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsora közös adásában.
Mint elhangzott, a darab eredetijéül szolgáló művet Ivan Kusan horvát s...
2019-01-16 09:41:14
Férfi kézilabda-vb - Zsiga Gyula: nehezen éljük meg Balogh Zsolt kiesését
... szerdai ellenfél, Egyiptom válogatottja változatos kézilabdát játszik a jelenlegi veszprémi vezetőedző, David Davis irányításával.
"Ha ezt a fontos mérkőzést megnyerjük, nagyon jó helyzetbe kerülünk, és a svédekkel ki-ki meccset tudunk játszani" - vélekedett Zsiga Gyula.
A szakmai igazgató szerint a magyar válogatott már az olimpiai bajnok Dánia elleni második, megnyert ...
2019-01-15 18:12:29
Jobbik: meg kell állítani a Fidesz terjesztette gyűlöletet
...
Bebizonyosodott, hogy a Fidesz 2008-tól az összes kampányában tudatosan, a gyűlöletkeltésre, mások bemocskolására, az emberek szembefordítására és hazug, mesterséges ellenségképek megalkotására helyzete a fő hangsúlyt - jelentette ki az ellenzéki politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának, Georg...
2019-01-15 14:21:44
Enneagram - Hetes Archetípus Szintjei
... csalódások után a tűzből kiemelkedő főnixmadárhoz hasonlóan éledjenek újra. A Hetesek soha nem hagyják, hogy valami tartósan megviselje őket; mintha lenne valami módszerük arra, hogy bármilyen helyzetbe kerüljenek is, mindig a legtöbbet hozzák ki belőle. ("Ha az élettől citromot kapsz, készíts limonádét.")

A Hetesek nemcsak pozitív hozzáállásúak, hanem szabad szelleműek...
2019-01-15 12:48:51
Földi Pál: Oroszlán és Sas - A harmincéves háború 1618-1648
... Lipótnak és helyettesének, a már teljesen szenilis Gallasnak semmi hatalma nem volt fölöttük. A hadsereg szétzüllése biztosan haladt a vég felé.

Ferdinánd császár, hogy mentse a helyzetet, diétát hívott egybe Regensburgba, hogy egyesítse a birodalmat. Olybá tűnt, hogy ezt a törekvését siker koronázza, jóllehet 1641 januárjában az egész gyűlés veszélybe került. Banér meg...
2019-01-15 11:06:51
Áldozatalhozatal az evangéliumért
... ha ajánlatos is lenne; hanem ha egy krajcárral megdrágíthatná, azt sokkal szívesebben tenné. És nincs olyan polgár, akit lelkiismerete furdal, ha a sört hígítva tudja eladni. Hasonló a helyzet minden kereskedővel és kézművessel, hiszen mindenki arra törekszik, hogy az embertársait rászedje, hogy harácsoljon, hasznot húzzon, kárt okozzon. Isten adja, hogy az evangélium és a lelkiis...
2019-01-15 08:34:59
Az MNB mintegy 110 millió forinttal támogatta a Nemzetközi Gyermekmentő munkáját
... jelzést követően kiesnek az ösztöndíjprogramból. A bank és az NGYSZ tavalyi megállapodása értelmében 12 hónapon keresztül, összesen 12 600 000 forintot fordítottak harminc hátrányos szociális helyzetű, jól tanuló gyermek segítésére a 11 évvel ezelőtt alapított ösztöndíjából.
Az MNB a szolgálat egészségügyi programját is támogatta 2018-ban. 15 millió forinttal segítette a Gye...
2019-01-14 17:33:06
1 2 3 ............2440 2441 ......3660 3661 ......4880 4881 
Címkék: Balkán Kobra, Turay Ida Színházban, Zsiga Gyula, Balogh Zsolt, Hetes Archetípus Szintjei, Földi Pál, Nemzetközi Gyermekmentő, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, Kossuth Rádió Jó, Ivan Kusan, David Davis, Arthur Finkelstein, kormány ellen, harmincéves háború, profit helyett, település polgárai, majdnem egyórás, előző években, gazdaság erősödése, költségvetési helyzet, kormányzat mindent, utakra komoly, egyik fontos, kormányzat meghirdette, unatkozó szépasszony, helyzet magaslatán, rendező szerdán, darab eredetijéül, jelenlegi veszprémi, fontos mérkőzést, svédekkel ki-ki, szakmai igazgató, magyar válogatott, olimpiai bajnok, összes kampányában, emberek szembefordítására, ellenzéki politikus, tűzből kiemelkedő, legtöbbet hozzák, élettől citromot, hadsereg szétzüllése, törekvését siker, egész gyűlés, krajcárral megdrágíthatná, sört hígítva, helyzet minden, embertársait rászedje, szolgálat egészségügyi, gyűlöletkeltésre, áldozatalhozatal, székesfehérváron, bebizonyosodott, kiszolgáltatott,
© 2013 TVN.HU Kft.