Belépés
Nagy István: 25 milliárdos válságkezelő támogatásra készül az agrártárca
... forint az állattenyésztési ágazatnak jut majd. Ebben újdonság az, hogy az eddigi maximum 500 millió forintos támogatási keretet 2 milliárd forintra emelik, mert bebizonyosodott hogy egy optimális, az állatjóléti és az ökológiai igényeknek is megfelelő üzem megvalósításához ez a nagyságrend szükséges - mondta Nagy István.
A miniszter örvendetesnek nevezte, hogy az elmúlt évekb...
2020-07-07 14:12:53
Krónika 3. rész (költségvetés)
... népcsoportok identitásának megőrzését.
Rendkívül pozitív előrelépésnek nevezte, hogy köznevelési feladataik ellátásához ingó és ingatlanvagyont kapnak önkormányzataik, felvetve, hogy az optimális működés érdekében változtatni kellene az ezek finanszírozására szolgáló pénzek felhasználásának módján és határidején, rugalmasabbá téve azokat.
Független: hatékonyabban használ...
2020-06-11 12:32:30
A bél egészsége hatással van az élet minőségére
... fogja negatív irányba befolyásolni.

A bélflóra egyensúlya azt jelenti, hogy a rossz és a jó bélbaktériumok egyensúlyban vannak. Amennyiben ez így van, akkor hozzájárulnak az optimális emésztéshez, a maximális tápanyag-felszívódáshoz és még a gyulladást is le tudják csökkenteni a szervezetben.

A bélflóra egyensúlyát nagyon sok minden felboríthatja, a túlzott i...
2020-06-03 19:44:54
Agytorna a jó memóriáért
... kockázatát. Az egészséges életmódnak eme kutatás szerit 5 olyan összetevője van, amelyek nagyban befolyásolja, hogy milyenek lesznek idős korunkra a kognitív funkcióink. Ezek a következők: optimális BMI-index, nemdohányzó életmód, rendszeres gyümölcs- és zöldségfogyasztás, rendszeres fizikai aktivitás, illetve alacsony, illetve mérsékelt alkoholfogyasztás.

Az agy egészs...
2020-05-08 23:00:28
Koronavírus - Bankok: egyre többen választják az online megoldásokat
... ATM-ek működési tapasztalatait és folyamatait is állandó kontroll alatt tartja. A rendszeres napi riportok alapján több eszköz és folyamat biztosítja az ATM-ekben lévő készpénzállomány optimális szinten tartását, így az ügyfelek számára biztosított a zavartalan készpénzfelvétel az ATM-ekből - közölte az MKB.
Az OTP Bank közel 2000 darabból álló ATM-hálózatának feltöltése zava...
2020-03-25 18:23:43
Az antioxidánsok királya: glutation
... szintjének drasztikus csökkenéséhez.

Az alacsony glutationszint krónikus betegségek kialakulásához vezethet. Ugyanis ha kevés van belőle a szervezetünkben, akkor ez gátolhatja az optimális sejtműködést és lehetővé teszi a veszélyes szabad gyökök okozta oxidatív károsodást, amely sok krónikus betegség tüneteinek lehet a gyökere.

Az alacsony glutationszint o...
2020-03-10 21:48:00
A gondolkodás javítása egyszerűen
... könnyedebben elő tudja hívni, mint abban az esetben, ha káosz uralkodik körülötte.

Az alvás az egyik leghatékonyabb eszköz az agy állapotának javításában. Ahhoz, hogy az agyunk optimálisan működjön naponta legalább 7-9 órányi alvásra van szüksége. A nevetés is jó gyógyszer lehet, ha az agy teljesítésének javításáról van szó. A nevetés nemcsak jó hatással van az agyra, d...
2020-02-28 23:57:51
A lélek kulcsa 2. rész
... anyagok
felvételét. A táplálék energiává alakul át.

A mindenkori táplálkozás meghatározza az egészségi állapotot.
Táplálkozásunkban óriási szerepe van az elemeknek. Szerveink optimális működése függ a égzéssel létrejövő légési folyamattól, és a megfelelő tápanyag minőségétől.
Amennyiben nagyfokú szomjúságot tapasztalunk, és mozgásigényünk hirtelen megnő, ...
2020-02-10 16:08:59
Energiát és vitalitást növelő gyógynövények
... hangulatra, növeli a libidót és csökkenti a szorongást.

Az ashwaganda - vagy más néven téli cseresznye - segít stabilizálni, javítani a hangulatot és támogatja az optimális fizikai és érzelmi jólétet. Javítja az állóképességet, a memóriát és csökkenti a stressz hatásait a szervezetben.

A schisandra, vagyis az ötízű gyümölcs - más néven kínai...
2020-02-01 23:56:30
Aranygyökér a hosszú egészséges életért
... amelyet rózsagyökérnek is neveznek - antioxidáns hatásokkal rendelkezik, vagyis eredményesen gátolja a szervezetben az oxidatív folyamatokat, védelmezi a sejteket és elősegíti azok optimális működését.

A gyógynövény a szexuális funkciók harmonizálásában is részt vesz, illetve szerepe van a vércukor szabályozásában, továbbá májvédő hatása is elismert. Ez a gyógynöv...
2020-02-01 23:53:31
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Nagy István, élet minőségére, online megoldásokat, antioxidánsok királya, gondolkodás javítása, lélek kulcsa, hosszú egészséges, állattenyésztési ágazatnak, eddigi maximum, ökológiai igényeknek, nagyságrend szükséges, miniszter örvendetesnek, elmúlt évekb, optimális működés, ezek finanszírozására, bélflóra egyensúlya, optimális emésztéshez, bélflóra egyensúlyát, egészséges életmódnak, kognitív funkcióink, rendszeres napi, ügyfelek számára, zavartalan készpénzfelvétel, alacsony glutationszint, optimális sejtműködést, veszélyes szabad, egyik leghatékonyabb, agyunk optimálisan, nevetés nemcsak, táplálék energiává, mindenkori táplálkozás, egészségi állapotot, égzéssel létrejövő, megfelelő tápanyag, ashwaganda &#8211, optimális fizikai, stressz hatásait, ötízű gyümölcs, oxidatív folyamatokat, szexuális funkciók, vércukor szabályozásában, megvalósításához, harmonizálásában, finanszírozására, állattenyésztési, felhasználásának, készpénzfelvétel, készpénzállomány, szervezetünkben, szabályozásában,
© 2013 TVN.HU Kft.