Belépés
Az 1956-os hősök kivívták Amerika tiszteletét
... kitaposva nem engedtem szétbontani a bordáim, amit az orosz teherautón csináltak velem.

- De azért kedves elnök úr, azt is el kell mondani, hogy sok orosz hős, kivégeztetett oroszok által azért, mert a magyar forradalom mellé álltak, mint kiskatonák.

- Így van és én temettettem el őket a 301-es parcellába, hatvankettőt méghozzá. Itt Újpesten volta...
2022-10-22 19:30:18
Gesta Hungarorum
... ma is.) hívnak.9. OROSZORSZÁG

Miután pedig az oroszok vidékét elérték, minden ellenszegülés nélkül egész Kiev városáig hatoltak. Midőn Kiev városán keresztülmentek, a Dnyeper folyón áthajózva meg akarták hódítani az oroszok országát. Akkor az o...
2022-10-14 20:30:38
Katonai helyzet Ukrajnában
... a
Nyugat - Franciaország vezetésével - szisztematikusan megpróbálta a
minszki megállapodásokat a ,,normandiai formátummal"
helyettesíteni, amely az oroszokat és az ukránokat
szembesítette. Emlékezzünk azonban arra, hogy 2022. február 23-24.
előtt soha nem tartózkodtak orosz csapatok a Donbászban. Ráadásul
az EBESZ megfigyelői a ...
2022-09-12 21:45:31
A lengyelek is bűnrészesek az ukrajnai halálgyárak üzemeltet
... országokban tiltottak és büntettek, most viszont mind ezt szabad, sőt el is várják azok akik nyakig vannak az Ukrajnában zajló embereken való kísérletekben.

Rezeg a gatyájuk mert az oroszok lassan-lassan mind több tényleges bizonyítékokat találnak és hoznak nyilvánosságra ami nem valami jó fényt vet a az érintettekre. Sem az USA-ra, sem az Egyesült Királyságra de Német...
2022-09-12 21:00:45
Kilóg a lóláb...
... egy, az egész világot átfogó tervről van szó, amit mi sem bizonyít jobban mint a napjainkban lejátszódó Ukrán-orosz háború!

Az egész világ tudatába lett vésve, hogy az oroszok az agresszorok, amíg az Ukránok az áldozatok! Valójában azonban az idézetben többször megemlített zsidó lobbi kézjegye látszik ebben a háborúban is.

Lássunk neki az elemzésnek. I...
2022-09-09 21:45:35
Titkosítás feloldva!–Ukránok vérengzéseinek dokumentum
... Andrijovics Bandera mellett, Hitler pedig egy naiv gyereknek tűnik.

Hitler a zsidók kiirtását, az ukránok nemcsak a zsidók, hanem az összes együtt élő nemzetiségiek, elsősorban az oroszok kiirtását akarták, nem is akárhogy, hanem kegyetlen kínok között.

A II. világháború idején az ukránok által elkövetett kegyetlenkedésekről szóló dokumentumokat Sztálin titko...
2022-09-08 19:45:48
Kárpát-medence a Földi paradicsomkert II.
... hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt.

A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit sem változott.

Triano...
2022-09-06 22:00:40
Üzenet a nyugatnak!
... Brüsszelből vezérelt ügyészséget, egyesült államokat. Fogjátok fel, és nyugodjatok bele! Túléltünk már tatárt, vertük ki törököt, kapákkal, kaszákkal osztrákot cseheket, küldtünk haza oroszokat és benneteket is túl fogunk élni! Orbán pedig addig fog miniszterelnök maradni, amíg az ellenzék nem minket, hanem titeket szolgál.

Mi tudjuk, hogy tévúton jártok, és szurkolun...
2022-07-26 22:15:43
Üzenet a nyugatnak!
... Brüsszelből vezérelt ügyészséget, egyesült államokat. Fogjátok fel, és nyugodjatok bele! Túléltünk már tatárt, vertük ki törököt, kapákkal, kaszákkal osztrákot cseheket, küldtünk haza oroszokat és benneteket is túl fogunk élni! Orbán pedig addig fog miniszterelnök maradni, amíg az ellenzék nem minket, hanem titeket szolgál.

Mi tudjuk, hogy tévúton jártok, és szurkolun...
2022-07-26 22:14:57
A béke az egyetlen megoldás, új stratégiára van szüksége Eur
... fogalmazott a miniszterelnök. Fönt fogjuk tartani azt a véleményünket a jövőben is, hogy ez nem a mi háborúnk.

Magyarország NATO-tag, amely sokkal erősebb, mint Oroszország, ezért az oroszok soha nem fogják megtámadni a NATO-t. A kormányfő szerint az ukránok mondata, hogy nem fognak megállni Ukrajnában az oroszok, nem reális, arra szolgál, hogy maguk mellé állítsák az o...
2022-07-24 20:00:25
1 2 3 ..............350 351 .......526 527 ........700 701 702 
Címkék: Gesta Hungarorum, Midőn Kiev, Egyesült Királyságra, Andrijovics Bandera, Magyarország NATO-tag, 1956-os hősök, ukrajnai halálgyárak, egyetlen megoldás, orosz teherautón, magyar forradalom, 301-es parcellába, oroszok vidékét, oroszok országát, gatyájuk mert, oroszok lassan-lassan, egész világot, napjainkban lejátszódó, egész világ, idézetben többször, naiv gyereknek, zsidók kiirtását, ukránok nemcsak, összes együtt, oroszok kiirtását, ukránok által, világ legnagyobb, oroszok mind, helyzet semmit, oroszok soha, kormányfő szerint, ukránok mondata, szisztematikusan, megállapodásokat, keresztülmentek, megszerzésével, helyettesíteni, paradicsomkert, miniszterelnök, vérengzéseinek, nyilvánosságra, bizonyítékokat, dokumentumokat, véleményünket, szerencsénkre, ellenszegülés, kivégeztetett, franciaország, nemzetiségiek, szembesítette, kísérletekben, tartózkodtak, érintettekre, uralkodójává, gondolkodtak, magyarország, hatvankettőt, megfigyelői, országokban, napjainkban, tiszteletét, temettettem, bűnrészesek, halálgyárak,
© 2013 TVN.HU Kft.