Belépés
Eljárás indult a Twitter és a Facebook ellen Oroszországban
... két vállalatot arra, hogy a személyi adatok védelméről rendelkező, 2015. szeptember 1-jén életbe lépett orosz jogszabály arra kötelezi mind az orosz, mind a külföldi vállalatokat, hogy az oroszok adatait Oroszországban működő szervereken tárolják.
Ha a közigazgatási eljárás megállapítja a vállalatok mulasztását, akkor a hatóság 5 ezer rubel (mintegy 21 ezer forint) bírsággal...
2019-01-21 19:52:08
Lavrov: Moszkva kész tovább dolgozni az INF-szerződés megmentéséért
...
Az orosz külügyminiszter szerint ugyanakkor az INF-szerződésről az Egyesült Államokkal folytatott tárgyalások megerősítették, hogy Washington irányvonalának célja a hadászati stabilitás rendszerének lerombolása. Kifejezte reményét, hogy a Washington felelősségteljes hozzáállást tanúsít majd a hadászati fegyverzetcsökkentési szerződések ügyében.
Lavrov azt hangoztatta, ho...
2019-01-16 14:31:39
Balázs Béla
... mindenható.
Nem ernyeszt minden kínt és bánatot.
Ciprus árnyában , márvány istenek
Között, egyszer munkások jártak ott,
Akiken nem fogott.

Feketeinges, sápadt oroszok,
Zord Pétervár gyárpoklaiból jöttek.
S édes varázsod rajtuk megtörött.
El nem feledték az otthon maradt,
Gyötrött rabtársakat.

A gyönyörűség szelíd sziget...
2018-12-21 16:45:27
Női kézilabda Eb - Francia-orosz döntő lesz
... döntő két résztvevője, az orosz és a francia válogatott az Európa-bajnokság nyitómeccsén, illetve a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia döntőjében is találkozott egymással, mindkétszer az oroszok nyertek.
A franciák egy olimpiai és öt világbajnoki döntő után első alkalommal játszhatnak kontinensbajnoki finálét.
Eredmények:
elődöntő:Franciaország-Hollandia 27-21 (12-11)...
2018-12-14 22:37:38
Női kézilabda Eb - A csapatkapitány maradéktalanul elégedett
... jó teljesítményt tudunk nyújtani" - értékelt a szövetségi kapitány.
Az Európa-bajnokság pénteki elődöntőjében a házigazda és világbajnok franciák a hollandokkal, az olimpiai címvédő oroszok pedig a románokkal találkoznak. Vasárnap este Párizsban biztosan új Európa-bajnokot avatnak, mert a négy közül egyik csapat sem nyert korábban.
A kontinenstorna győztese kijut a 2020-...
2018-12-13 09:41:49
Női kézilabda Eb - Az orosz válogatott az első elődöntős
... hatékonysággal védett.
Csapata az első félidőben leginkább neki köszönhette, hogy elhúzott ellenfelétől, majd magabiztos előnyre tett szert, és ezt a második felvonásban növelni tudta. Az oroszok, akik 73 százalékos hatékonysággal értékesítették helyzeteiket, az I. csoport további eredményeitől függetlenül biztosították, hogy az első helyen jutnak a párizsi elődöntőbe.
A...
2018-12-10 19:42:48
Robert Mueller: Michael Flynn lényeges információkkal szolgált, enyhe büntetést érdemel
... szerint a volt nemzetbiztonsági tanácsadó lényeges segítséget nyújtott a vizsgálatot végzőknek azokról a kapcsolatokról, amelyek a 2016-os elnökválasztás idején a Trump-kampány munkatársai és oroszok között léteztek, ezért Robert Mueller enyhébb büntetést javasolt kiszabni Flynnre.
A Mueller-bizottság azt vizsgálja, hogy a két évvel ezelőtti elnökválasztás idején a Trump-kam...
2018-12-05 07:04:42
Az én forradalmam
... rád,
a tankönyveim közé rejtve
én is hozok egy pisztolyt.

Hat dicsőséges nap és hat dicsőséges éjszaka
a győzelmünk idején
de a hetedik nap megérkeztek
az oroszok a harckocsikkal.

A tankok összetörték a csontokat,
senki nem hozott segítséget
a világ csak figyelt
az árok szélén ülve.

Leány, ne mondd el édesany...
2018-10-22 12:00:32
Tizenkilenc magyar aranyérem az utánpótláskorúak kick-box vébéjén
... szövetség vasárnapi beszámolója szerint a sportág történetének eddigi legnagyobb - 65 ország 1800 versenyzőjét felvonultató - utánpótlás vb-jén a több mint százfős magyar válogatott az oroszok mögött a második helyen végzett az éremtáblázaton.
A 10-18 éves tehetségek közül kiemelkedett Bálint Martin, aki egymaga négy aranyat gyűjtött: egyéniben mind a három tatamis szabályren...
2018-09-23 13:41:47
216 éve született Kossuth Lajos
... érzések alapján hozta meg döntését és Dembinszky tervét választotta. Görgey tiltakozott, de alávetette magát a parancsnak. A kudarc elkerülhetetlennek tűnt: bár Görgey sikeresen kötötte le az oroszokat Felső-Magyarországon és a Tisza mentén, hogy a magyar főerők Szeged, majd Arad térségében vonulhassanak, Dembinszky veszített Szőregnél. Ekkor végre Kossuth leváltotta és a végső cs...
2018-09-19 15:30:45
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........143 144 145 
Címkék: Balázs Béla, Robert Mueller, Michael Flynn, Kossuth Lajos, Egyesült Államokkal, Zord Pétervár, Bálint Martin, csapatkapitány maradéktalanul, orosz válogatott, első elődöntős, utánpótláskorúak kick-box, személyi adatok, külföldi vállalatokat, oroszok adatait, közigazgatási eljárás, vállalatok mulasztását, orosz külügyminiszter, hadászati stabilitás, otthon maradt, gyönyörűség szelíd, francia válogatott, oroszok nyertek, szövetségi kapitány, olimpiai címvédő, románokkal találkoznak, négy közül, kontinenstorna győztese, első félidőben, második felvonásban, első helyen, párizsi elődöntőbe, volt nemzetbiztonsági, vizsgálatot végzőknek, 2016-os elnökválasztás, tankönyveim közé, győzelmünk idején, tankok összetörték, világ csak, árok szélén, sportág történetének, több mint, oroszok mögött, második helyen, 10-18 éves, három tatamis, magyar főerők, utánpótláskorúak, nemzetbiztonsági, kontinensbajnoki, felelősségteljes, külügyminiszter, maradéktalanul, információkkal, kapcsolatokról, elnökválasztás, hatékonysággal,
© 2013 TVN.HU Kft.