Belépés
Koronavírus - Brit közlekedési miniszter: hamarosan enyhül a karanténszabály
... londoni alsóháznak küldött írásos tájékoztatójában a miniszter hangsúlyozta: az előírás nemsokára megkezdődő enyhítése nyomán a listán szereplő országokból Nagy-Britanniába érkezőknek "bizonyos körülmények között" nem kell 14 napra elkülönítésbe vonulniuk.
Nem részletezte, hogy melyek ezek a körülmények, de közölte, hogy a karanténelőírás enyhítése a vasúton, hajóval és repül...
2020-06-29 20:03:14
Személyre szabott üzenetekkel kampányol a Magyar Turisztikai Ügynökség a közeli országokban
... különböző üzeneteket fogalmaz meg. Valamennyi filmben közös, hogy felhívják a figyelmet Magyarország vízkincseire. A kampány későbbi szakaszában, a digitális és közösségi platformok mellett bizonyos célpiacokon televíziós és közterületi hirdetésekben is megjelennek majd a WOW Hungary - Wellspring Of Wonders országmárka alá tartozó üzenetek, ezzel is tovább építve a kommunikációs p...
2020-06-29 10:31:11
Koronavírus - Szerbiában több közéleti szereplő is megfertőződött
... vírusnak, a járvány ideje alatt kilencen haltak bele a betegségbe. A helyi idegenforgalmi szervezetek arra panaszkodnak, hogy a szigorú előírások és a korlátozások miatt, amelyek értelmében bizonyos országok állampolgárai nem léphetnek be Montenegróba, a potenciális turisták más úticélokat választanak, Montenegró helyett inkább a szomszédos Albániát.
Bosznia-Hercegovinában v...
2020-06-28 11:40:33
Tokió 2020 - NOB-elöljáró: a halasztás nem befolyásolja a következő pályázatokat
... indokolta álláspontját, hogy a jelentkezők a rendezésben lehetőséget látnak az országuk fejlődésére, és a játékoknak van egy helyben maradó öröksége.
Ducrey elismerte, hogy manapság bizonyos körülmények között nagy kihívás olimpiát rendezni, de ez nem változtat azon, hogy a sikeres játékoknak mennyi pozitív hatása lehet.
A NOB-igazgató kapott kérdést a tokiói olimpiai fa...
2020-06-26 11:11:40
12. évközi hét csütörtök 06.25
... következményét is látnunk kell: életünk cselekedetei szoros kapcsolatban vannak a halál utáni sorsunkkal. Jézus óv minket a hamis elbizakodottságtól, amely a szavakban bízik és egészen bizonyosra veszi az üdvösséget. Nem hangzatos szavakat, hanem a szeretet cselekedeteit kéri tőlünk.
Hogyan hallgatom Jézus szavát? Megvalósítom-e a hallottakat?
C. Horváth István Sándor...
2020-06-25 08:42:47
Koronavírus - Szijjártó: komoly kockázatot jelentene egy újabb migrációs hullám
... programot.
A járvány tanulságairól szólva pedig hangsúlyozta, Európa nem kerülhet még egyszer annyira kiszolgáltatott helyzetbe, mint az elmúlt hónapokban volt, ezért létre kell hozni bizonyos stratégiai kapacitásokat, tekintet nélkül a pénzügyi szempontokra, még ha ezek "békeidőben" feleslegesnek is tűnnek.
Szijjártó Péter közölte, hogy Magyarországnak Spanyolország a 1...
2020-06-24 15:22:03
Csaknem negyven ország jelezte már részvételi szándékát a jövő évi vadászati és természeti világkiállításon
... szolgáló létesítményekre.
Agyaki Gábor, az OMVK Baranya megyei szervezetének elnöke elmondta: komoly igény mutatkozott az elmúlt években a martonfai fejlesztésre, így az új központ bizonyosan magas kihasználtsággal működik majd, abban a nyár során is egymást érik már a táborok, programok, s a létesítmény segíti a fiatal vadászok képzését is.
A sajtó rendelkezésére bocs...
2020-06-23 22:10:16
Megszűnt a bevásárló sáv
... elrendelésére, ami úgynevezett járványügyi készültségnek minősül.
A veszélyhelyzet idején meghozott rendeletek ugyan a veszélyhelyzetről szóló rendelet hatályban maradásáig voltak érvényesek, bizonyos védelmi intézkedések továbbra is megmaradnak. Bár arra már Müller Cecília országos tisztifőorvos is célzott korábban, hogy az időseknek fenntartott vásárlási sáv és a tömegközle...
2020-06-18 19:29:04
Koronavírus - Orbán: 2021 is gazdaságvédelmi év lesz
... Orbán Viktor.
Kiemelte ugyanakkor, hogy az idősebbekről továbbra sem szabad elfeledkezni, mivel a vírus jelen van, és ha felszaporodik, a célpontja újra az idős emberek lesznek. Ezért bizonyos, időseket védő szabályokat fenn kell tartani.
Az eddigi gazdaságvédelmi lépésekről szólva a kormányfő közölte: jóval egymillió fölött van azoknak a munkahelyeknek a száma, amelyek ...
2020-06-12 10:12:02
Krónika 5. rész (költségvetés)
... konzervatív kormányzati hozzáállás - hogy ez legyen családi feladat - nem tud megvalósulni, mert a családi viszonyok miatt sok idős emberre nem tudnak a hozzátartozói vigyázni, másrészt bizonyos esetekben - például súlyos demencia esetén - orvosilag és szakmailag sem szerencsés az otthoni ápolás.
Leszögezte: az állam köteles lenne egy ledolgozott élet után biztosítani a méltó...
2020-06-11 15:22:41
1 2 3 ...................698 699 ..........1048 1049 .........1396 1397 1398 
Címkék: Magyar Turisztikai Ügynökség, Wellspring Of Wonders, Horváth István Sándor, Szijjártó Péter, Magyarországnak Spanyolország, Agyaki Gábor, OMVK Baranya, Müller Cecília, Orbán Viktor, közeli országokban, következő pályázatokat, újabb migrációs, miniszter hangsúlyozta, előírás nemsokára, listán szereplő, karanténelőírás enyhítése, figyelmet Magyarország, kampány későbbi, járvány ideje, helyi idegenforgalmi, szigorú előírások, korlátozások miatt, potenciális turisták, szomszédos Albániát, rendezésben lehetőséget, országuk fejlődésére, helyben maradó, sikeres játékoknak, tokiói olimpiai, halál utáni, szavakban bízik, szeretet cselekedeteit, járvány tanulságairól, elmúlt hónapokban, pénzügyi szempontokra, elmúlt években, martonfai fejlesztésre, nyár során, létesítmény segíti, fiatal vadászok, sajtó rendelkezésére, veszélyhelyzet idején, veszélyhelyzetről szóló, időseknek fenntartott, idősebbekről továbbra, vírus jelen, célpontja újra, idős emberek, eddigi gazdaságvédelmi, kormányfő közölte,
© 2013 TVN.HU Kft.