Belépés
Soltész Miklós: a magyar kormány a jövőben is támogatni fogja a magyarországi horvátok kulturális, oktatási és
...
Soltész Miklós a tizenharmadik alkalommal megrendezett Horvát Nemzetiségi Napon a bajai városi színházteremben példaként említette a magyarországi horvátok számára fontos két beruházás megvalósítását, a pécsi Miroslav Krleza-iskola bővítését és hercegszántói horvát iskola felújítását.
Hangsúlyozta, hogy az elmúlt évek alatt erősödött a kapcsolat a két ország, valamint a ...
2019-11-16 21:42:00
Az MSZP egyetért a szabad városok szövetségének megteremtésével
... 2022-ben az ellenzéknek minden esélye meglesz.
Kunhalmi Ágnes bejelentette, hogy az MSZP-frakcióból november 1-jei hatállyal távozott Tóbiás József helyét Szakács László foglalhatja el az országos választmány döntése alapján.
Az új képviselő főképp a devizahitelek és a Quaestor-ügy károsultjainak érdekében dolgozik - tette hozzá.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke azt ...
2019-11-16 16:01:31
MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
...
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke kiemelte: ha 2022-ben a köztársaságpártiak bizalmat kapnak Magyarországon, akkor a vörösterror áldozatainak emlékműve mellé azonnali hatállyal felállítják a fehérterror áldozatainak emlékművét is.
"Horthy elutasította a köztársaságot, a demokráciát, és regnálása alatt végig Budapest-ellenes politikát folytatott. Olyan rendszert...
2019-11-16 11:51:16
Kiforgatás
... keresztyénnek vallják magukat, mégis együtt élnek anélkül, hogy összeházasodtak volna. Amikor Jánost figyelmezteti egyik barátja, hogy ez paráznaság, és hogy a paráznák nem öröklik Isten országát (lásd 1Kor 6,9-10), így felel: ,,Így látod ezt te. Mi azonban nagyon szeretjük egymást, és ezért Isten szemében már régen házasok vagyunk." Vagy lássuk azt a keresztyén családot, ame...
2019-11-16 09:02:12
Stadionavató - Szalai Ádám: kutya kötelességünk kiharcolni az Eb-részvételt
... csatár a Wales elleni selejtezőmérkőzésre. A sorsdöntő cardiffi találkozón a nemzeti csapat győzelmével kiharcolhatja a részvételt a jövő évi kontinensbajnokságon, amelyet rendhagyó módon 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendeznek. A Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad majd otthont.
"Kutya kötelességünk, hogy ezt kedden véghezvigyük, ...
2019-11-15 23:22:01
Máért - Semjén: az etnikai alapú magyar pártokat kell támogatni a szomszédos államokban
... sorolta.
Új innovációként említette a gazdaságfejlesztési programot a külhoni területeken, amelyet minden jelenlévő párt támogatásáról biztosított. Kiemelte: a fejlesztések jók az adott országban élő külhoni magyar kisebbségnek, Magyarországnak, a többségi nemzetnek és az utódállamoknak egyaránt.
Kitért arra is, hogy 1,1 millió a honosított új magyar állampolgárok szám...
2019-11-15 18:11:40
Varga Judit: a kormány elkötelezett a romaintegráció mellett
...
Varga Judit a programot az európai uniós országok Budapestre akkreditált nagyköveteinek bemutató előadás után az MTI-nek elmondta: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által koordinált projekt alapja a szervezet Magyar örökség díjjal is kitüntetett Jelenlét programja, amely nem előre megírt feladatokat valósít meg a településeken, hanem a helyben megismert problémákra keres gyak...
2019-11-15 16:41:56
A búzaföldeken
... hó alatt
vetésünket hiven őrzi.

Aki dús asztalt teritett,
s mindenki egyformán vehet:
,,a bőség kosara" tárva:
mind...
2019-11-15 16:07:03
Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok magyar közösségeit támogassák
...
A dokumentum szerint a résztvevők örömüknek adnak hangot, hogy az Országgyűlés 2018 decemberi döntésének köszönhetően a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok - így a vajdasági, kárpátaljai és diaszpórában élő magyarok - is részt vehettek az idei európai parlamenti választásokon, ezáltal pedig Európa és benne nemzetünk sorsának alakításában.
Üdvözl...
2019-11-15 15:51:34
Nemzetközi összefogást kezdeményez az FTC a sportolók civil életre való felkészítésében
... következő lépésként egy nemzeti munkacsoport létrehozását tervezik, amelyben számítanak a hazai klubok, a sportirányításért felelős Emberi Erőforrások Minisztériuma, a MOB, a Sportegyesületek Országos Szövetsége, a Testnevelési Egyetem, valamint egyéb szakmai szervezetek együttműködésére.
A pénteki konferencián Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom humán erőforrás vezérigazgató-...
2019-11-15 15:01:43
1 2 3 .............4031 4032 .......6046 6047 ......8061 8062 8063 
Címkék: Soltész Miklós, Szalai Ádám, Varga Judit, Horvát Nemzetiségi Napon, Miroslav Krleza-iskola, Kunhalmi Ágnes, Tóbiás József, Szakács László, Tóth Bertalan, Amikor Jánost, Puskás Aréna, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportegyesületek Országos Szövetsége, Testnevelési Egyetem, Friedl Zsuzsanna, Magyar Telekom, magyar kormány, magyarországi horvátok, szabad városok, újhorthyzmus írmagját, etnikai alapú, szomszédos államokban, kormány elkötelezett, romaintegráció mellett, magyar politikai, szomszédos államok, sportolók civil, tizenharmadik alkalommal, bajai városi, pécsi Miroslav, elmúlt évek, ellenzéknek minden, országos választmány, Quaestor-ügy károsultjainak, vörösterror áldozatainak, fehérterror áldozatainak, keresztyén családot, sorsdöntő cardiffi, nemzeti csapat, külhoni területeken, adott országban, többségi nemzetnek, utódállamoknak egyaránt, európai uniós, szervezet Magyar, helyben megismert, bőség kosara, dokumentum szerint, résztvevők örömüknek,
© 2013 TVN.HU Kft.