Belépés
Potápi: a magyar történelem elképzelhetetlen a németség nélkül
... nemzetiségi önkormányzatok azóta is jól működnek, hatáskörüket folyamatosan tudtuk bővíteni" - mondta.
A német az egyetlen nemzetiség Magyarországon, amelynek képviselője van az Országgyűlésben - jegyezte meg.
Közlése szerint a gyönki közösségi ház kialakításához a Miniszterelnökség két pályázaton tízmillió forinttal járult hozzá.
Kemler Imréné, az egyesület elnöke...
2020-08-01 18:12:41
"Homoszexuális propagandára" figyelmeztetne egyes filmek előtt a Mi Hazánk
... tartalmazó - ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az "aberrációtól" és a "devianciától".
A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében - közölte.
Toroczkai László azt mondta: évek óta azt tapasztalják, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz "homoszexuális propagan...
2020-07-29 14:42:21
Koronavírus - Ismét fertőtlenítik a Pesti úti idősotthont a katonák
... mondta, hogy a baloldal akadályozta a koronavírus-járvány elleni védekezést, "ócsárolták" a védekezésben résztvevőket, az egészségügyi dolgozókat, a rendőröket, a katonákat, az Országgyűlésben pedig semmilyen intézkedést nem szavaztak meg. Úgy vélte, a baloldal célja a kormány megbuktatása volt.
A politikát, a napi megélhetést, pénzt, hatalmat előbbre helyezték az összefogás...
2020-07-20 11:22:11
Koronavírus - Novák Katalin: Magyarország csak akkor járulhat hozzá az EU újjáépítési alapjához, ha lezárják a
...
Kiemelte: Magyarország jogállam és ez így is marad. Az Országgyűlésben elfogadott határozat megszabja a kormány mozgásterét a mentőcsomagról szóló tárgyalásokon - szögezte le.
Hangsúlyozta, hogy az unió történetében egy teljesen új dologról van: ez az Új Generáció Alap egy olyan hitel, amit az EU-nak kellene felvennie, és amiért a tagállamoknak kell jótállniuk. A magyar...
2020-07-16 12:32:57
Hollik: véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben
...
Hollik István arra reagált, hogy a Dobrev Klára a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.
Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.
A kommunikációs igazgatótó úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan vill...
2020-07-14 17:06:50
Szerbiai választások - A hivatalos végeredmény is a Szerb Haladó Párt elsöprő győzelmét erősítette meg
... belgrádi törvényhozásban. Ez 21-gyel több, mint amennyi a kétharmados többséghez szükséges.
A második helyen a balközép Szerbiai Szocialista Párt (SPS) végzett 32 mandátummal. Az országgyűlésben rajtuk kívül egyetlen szerb szereplő jutott be, Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listája 11 mandátumot szerzett.
A képvis...
2020-07-05 22:28:56
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... László házelnök figyelmeztette a Jobbik politikusát, hogy vannak határok, amelyeket nem enged átlépni, ezért fontolja meg a szavait, ellenkező esetben elveszi tőle a szót.
"Az Országgyűlésben van, nem egy kocsmában a jobbikos haverjaival" - mondta.
Orbán Viktor válaszában először azt kérdezte a Jobbik frakcióvezetőjétől: "van még odaát valaki?" A felszólalást úgy értéke...
2020-06-29 15:12:18
Szerbiai választások - Néhány helyen meg kell ismételni a szavazást, nem közöl végleges eredményeket a választá
... belgrádi parlamentben. Ez 23-mal több, mint amennyi a kétharmados többséghez szükséges.
A második helyen a balközép Szerbiai Szocialista Párt (SPS) végzett 32 mandátummal. Az országgyűlésben rajtuk kívül egyetlen szerb szereplő jutott be, Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listája 11 mandátumot szerzett.
A képviselőh...
2020-06-25 16:12:51
Novák Katalin és Kósa Lajos: a testvéreket segíti az illetéktörvény módosítása
... szerint a javaslat csak a tehetősebb családoknak segít, azt válaszolta: a baloldal szerint a javaslat remek alkalom arra, hogy vitát folytassanak a kormány családpolitikájáról az Országgyűlésben, és ebben a "Jobbik folyamatosan védte a Demokratikus Koalíció becsületét".
Közölte, a korábban kormányon lévő ellenzék "hosszú bűnlajstrommal rendelkezik a magyar családoknak való k...
2020-06-13 07:02:42
Krónika 4. rész (vegyi fegyverek, kártalanítás)
... követőenaz általános vitát lezárták.

Zárszó

Szijjártó Péter megköszönte a képviselőknek a támogatást, hogy a lehető leggyorsabban keresztülvihessék a javaslatot az Országgyűlésben.
Azt mondta: valóban új típusú biztonsági kihívásokkal kell szembenézni, és ezekre a NATO-nak fel kell készülnie. Nem zárható ki, hogy az elkövetkező időben több hasonló kiegés...
2020-06-09 12:51:55
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........246 247 248 
Címkék: Novák Katalin, Szerb Haladó Párt, Kósa Lajos, Kemler Imréné, Toroczkai László, Generáció Alap, Hollik István, Dobrev Klára, Szerbiai Szocialista Párt, Aleksandar Sapic, Győzelem Szerbiának, Orbán Viktor, Demokratikus Koalíció, Szijjártó Péter, magyar történelem, németség nélkül, hivatalos végeredmény, testvéreket segíti, illetéktörvény módosítása, egyetlen nemzetiség, gyönki közösségi, egyesület elnöke, jelzés bevezetése, baloldal akadályozta, védekezésben résztvevőket, egészségügyi dolgozókat, baloldal célja, kormány megbuktatása, napi megélhetést, kormány mozgásterét, mentőcsomagról szóló, unió történetében, olyan hitel, tagállamoknak kell, parlament keddi, ellenzéki politikus, vitában jelezte, uniós helyreállítási, kommunikációs igazgatótó, olyan vill, kétharmados többséghez, második helyen, balközép Szerbiai, országgyűlésben rajtuk, jobbikos haverjaival, javaslat csak, tehetősebb családoknak, baloldal szerint, javaslat remek, korábban kormányon, magyar családoknak, lehető leggyorsabban,
© 2013 TVN.HU Kft.