Belépés
Szerbiai választások - A hivatalos végeredmény is a Szerb Haladó Párt elsöprő győzelmét erősítette meg
... belgrádi törvényhozásban. Ez 21-gyel több, mint amennyi a kétharmados többséghez szükséges.
A második helyen a balközép Szerbiai Szocialista Párt (SPS) végzett 32 mandátummal. Az országgyűlésben rajtuk kívül egyetlen szerb szereplő jutott be, Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listája 11 mandátumot szerzett.
A képvis...
2020-07-05 22:28:56
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... László házelnök figyelmeztette a Jobbik politikusát, hogy vannak határok, amelyeket nem enged átlépni, ezért fontolja meg a szavait, ellenkező esetben elveszi tőle a szót.
"Az Országgyűlésben van, nem egy kocsmában a jobbikos haverjaival" - mondta.
Orbán Viktor válaszában először azt kérdezte a Jobbik frakcióvezetőjétől: "van még odaát valaki?" A felszólalást úgy értéke...
2020-06-29 15:12:18
Szerbiai választások - Néhány helyen meg kell ismételni a szavazást, nem közöl végleges eredményeket a választá
... belgrádi parlamentben. Ez 23-mal több, mint amennyi a kétharmados többséghez szükséges.
A második helyen a balközép Szerbiai Szocialista Párt (SPS) végzett 32 mandátummal. Az országgyűlésben rajtuk kívül egyetlen szerb szereplő jutott be, Aleksandar Sapic olimpiai ezüst- és bronzérmes vízilabdázó Győzelem Szerbiának elnevezésű listája 11 mandátumot szerzett.
A képviselőh...
2020-06-25 16:12:51
Novák Katalin és Kósa Lajos: a testvéreket segíti az illetéktörvény módosítása
... szerint a javaslat csak a tehetősebb családoknak segít, azt válaszolta: a baloldal szerint a javaslat remek alkalom arra, hogy vitát folytassanak a kormány családpolitikájáról az Országgyűlésben, és ebben a "Jobbik folyamatosan védte a Demokratikus Koalíció becsületét".
Közölte, a korábban kormányon lévő ellenzék "hosszú bűnlajstrommal rendelkezik a magyar családoknak való k...
2020-06-13 07:02:42
Krónika 4. rész (vegyi fegyverek, kártalanítás)
... követőenaz általános vitát lezárták.

Zárszó

Szijjártó Péter megköszönte a képviselőknek a támogatást, hogy a lehető leggyorsabban keresztülvihessék a javaslatot az Országgyűlésben.
Azt mondta: valóban új típusú biztonsági kihívásokkal kell szembenézni, és ezekre a NATO-nak fel kell készülnie. Nem zárható ki, hogy az elkövetkező időben több hasonló kiegés...
2020-06-09 12:51:55
Horvátországi választások - Felmérés: az ellenzéki baloldali Restart Koalíció áll az élen
... választásokon, a Haza Mozgalom pedig csak tovább bonyolítja a helyzetet.
A parlamentbe így három nagy csoport juthat be, és egyik sem lesz képes 76 szavazatot összegyűjteni a 151 fős országgyűlésben, ezért a belpolitikai válság hónapokig is eltarthat - hangsúlyozták.
A szakértők öt forgatókönyvet vázoltak fel. Az első szerint ősszel meg kell ismételni a választásokat. A...
2020-06-08 12:41:41
Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik, két új frakcióvezető-helyettes
... egy hét múltán megvált a poszttól és kilépett a Jobbik-frakció...
2020-06-03 14:26:09
Az őszödi beszéd üzenete "...nem csináltunk semmit..."
... MELLETT..
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/h irek/bizalmi20061006.html ...
2020-05-28 01:15:51
Balczó Zoltán nem vállalja a parlamenti alelnökséget
... feltétellel fogadta el a felkérést, hogy a posztot most betöltő Sneider Tamás nem várja el tőle a jelölés visszautasítását, a személycsere pedig "nyugodt körülmények között, az Országgyűlésben kialakult rutinnak megfelelően lesz megoldható".
Hozzátette: mivel a jelenlegi alelnök nem mondott le, az ő megválasztása csak abban az esetben lehetséges, ha Sneider Tamást a Jobbik-fr...
2020-05-25 12:51:57
Koronavírus - Gulyás: az ország legsikeresebb szűk évtizedén vagyunk túl
... ellenzék tehet, hiszen - mondta -"ma már azért is hálásak lehetünk, ha az ellenzék egyszerűen csak becsületsértő módon gyalázza a demokratikusan választott közjogi méltóságokat az Országgyűlésben, és nem fizikai értelemben veri szét a parlamenti ülést".
Az interjúban szó esik a kormány kommunikációjáról is, ezzel összefüggésben Gulyás Gergely úgy fogalmazott, a közéleti disk...
2020-05-21 12:41:40
1 2 3 ...................123 124 ..........185 186 ..........245 246 247 
Címkék: Szerb Haladó Párt, Novák Katalin, Kósa Lajos, Restart Koalíció, Brenner Kolomant, Balczó Zoltán, Szerbiai Szocialista Párt, Aleksandar Sapic, Győzelem Szerbiának, Orbán Viktor, Demokratikus Koalíció, Szijjártó Péter, Haza Mozgalom, Sneider Tamás, Sneider Tamást, Gulyás Gergely, hivatalos végeredmény, testvéreket segíti, illetéktörvény módosítása, ellenzéki baloldali, őszödi beszéd, parlamenti alelnökséget, ország legsikeresebb, kétharmados többséghez, második helyen, balközép Szerbiai, országgyűlésben rajtuk, jobbikos haverjaival, javaslat csak, tehetősebb családoknak, baloldal szerint, javaslat remek, korábban kormányon, magyar családoknak, lehető leggyorsabban, elkövetkező időben, belpolitikai válság, első szerint, posztot most, jelölés visszautasítását, személycsere pedig, jelenlegi alelnök, esetben lehetséges, ellenzék egyszerűen, demokratikusan választott, parlamenti ülést, kormány kommunikációjáról, közéleti disk, visszautasítását, országgyűlésben, törvényhozásban, bűnlajstrommal,
© 2013 TVN.HU Kft.