Belépés
Innovációs kisvállalkozás új üzemét avatták Nagykanizsán
...
Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője a Két Salamon Bt. üzemcsarnokának avatóján azt mondta: a kormányzati gazdaságpolitika céljaival összhangban egy innovatív technológiát alkalmazó kkv kapott hazai forrással kiegészített európai uniós támogatást.
Hozzátette: a 2010 óta alkalmazo...
2019-08-23 16:42:12
Önkormányzat 2019 - A fejlesztések folytatásához kérnek felhatalmazást a Fidesz-KDNP jelöltjei Heves megyében
... fogalmazott: a megye településeinek pillanatai drágák, fontos, hogy lendületben maradjanak, és erre a Fidesz-KDNP jelöltjei jelentik a garanciát.
Horváth László, Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője arról beszélt: az elmúlt években a pártszövetség csapatot épített, és ezt a csapatot szeretné egyben tartani, erősíteni, velük értékeket megőrizni és gazdagítani a válasz...
2019-08-23 14:32:26
Kis Miklós Zsolt: a sikeres gazdasági növekedéshez az agrárgazdaság fejlesztése elengedhetetlen
... pályázatokra 11 ezernél is több támogatási kérelem érkezett és már több mint 4 ezer támogatási döntés született 16,5 milliárd forint tekintetében.
Salacz László, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta: Kecskemét ipari létesítményei rohamosan fejlődnek, de a város történelmileg egy mezőváros. Mint mondta, Bács-Kiskun megye mindig is az ország éléskamrája volt, ez...
2019-08-23 13:42:13
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség Demeter Mártát
...
A közlemény szerint Demeter Márta 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat közösségi oldalán közzétette.
A bejegyzésben azt írta, hogy a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.
Az ügyészség szerint amellett, hogy ez a közlé...
2019-08-23 11:11:48
Önkormányzat 2019 - Molnár Krisztián a Fidesz megyei listavezetője Fejér megyében
... megye mind a 106 települése részesült, és ezt a munkát szeretné a következő ciklusban befejezni.
Úgy vélte, sokat segíthet a megye további fejlesztésében, ha a kormány és az országgyűlési képviselők mellett a megyei és települési vezetők között is tökéletes összhang van, erről majd október 13-án a választópolgárok dönthetnek.
Molnár Krisztián közölte, hogy a visszajelzés...
2019-08-23 10:21:51
Gulyás Gergely: a közoktatásra fordított forrás a legjobb beruházás a jövőbe
... majd szállást biztosítani.
Az átadáson részt vett Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára és Koncz Ferenc (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője, Szerencs korábbi polgármestere is.
A Szerencsi Tankerületi Központhoz tartozó, 1994-ben alapított kollégium épületét az energetikai felújítási munkálatok során hősziget...
2019-08-22 22:35:07
Rétvári: a kistelepülések fontos fejlesztéseire is jut a forrásokból
...
Rétvári Bence, aki egyben a térség KDNP-s országgyűlési képviselője, a vácdukai Sportpark, valamint a focipálya-kivilágítás, továbbá a gyalogátkelőhely és járdaszakasz hármas átadási ünnepségén azt mondta, egy ország erősödését az is mutatja, ha hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre a kisebb településein is a helyi közösségnek fontos fejlesztéseket tud átadni.
Hozz...
2019-08-22 20:54:54
Gulyás Gergely: a megye az alapja a közigazgatási szervezetrendszernek
... kifejezte reményét, hogy a központi közigazgatás korszerűsítése a Magyar falu programmal és a Modern városok programmal folytatódhat.
Az ünnepségen jelen volt Tilki Attila, a Fidesz országgyűlési képviselője, Péter Csaba, Fehérgyarmat független polgármestere és Román István kormánymegbízott.
A szatmári térség mintegy ötven települését kiszolgáló fehérgyarmati járási kor...
2019-08-22 19:25:43
Önkormányzat 2019 - Újra indul Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármestere
... Egyben arra biztatta a szolnokiakat, hogy továbbra is a fejlődésre, Szalay Ferencre és csapatára, a Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltekre szavazzanak.
Kállai Mária, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta: Szalay Ferenc polgármester vezetésével egy olyan város építése kezdődött, amely folyamatosan erősödik.
Szalay Ferenc elmondta: Szolnok hatalmasat lépett előr...
2019-08-22 19:08:35
Czibor Zoltánra emlékeztek Kaposváron
...
Bajkai István országgyűlési képviselő, az Aranycsapat Testület alelnöke a labdarúgó szülőházánál azt mondta: Czibor Zoltán minden idők egyik legkiválóbb balszélsője, korának egyik legkiválóbb sportolója volt, aki 43-szor öltötte magára a címeres mezt, a válogatottban 17 gólt szerzett.
Nyert olimpiai bajnoki címet, világbajnoki ezüstérmet, tagja volt az angolok ellen az é...
2019-08-22 18:54:21
1 2 3 ..........1052 1053 .....1578 1579 ......2103 2104 2105 
Címkék: Miklós Zsolt, Demeter Mártát, Molnár Krisztián, Gulyás Gergely, Szolnok Fidesz-KDNP-s, Czibor Zoltánra, Cseresnyés Péter, Technológiai Minisztérium, Salamon Bt, Horváth László, Salacz László, Demeter Márta, Magyar Honvédség, Fülöp Attila, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Koncz Ferenc, Szerencsi Tankerületi Központhoz, Rétvári Bence, Tilki Attila, Péter Csaba, Román István, Szalay Ferencre, Kállai Mária, Szalay Ferenc, Bajkai István, Aranycsapat Testület, Czibor Zoltán, fejlesztések folytatásához, sikeres gazdasági, agrárgazdaság fejlesztése, ügyészség Demeter, közoktatásra fordított, legjobb beruházás, kistelepülések fontos, térség fideszes, kormányzati gazdaságpolitika, innovatív technológiát, megye településeinek, elmúlt években, pártszövetség csapatot, csapatot szeretné, város történelmileg, ország éléskamrája, közlemény szerint, miniszterelnök közvetlen, ügyészség szerint, munkát szeretné, következő ciklusban, megye további, országgyűlési képviselők, választópolgárok dönthetnek,
© 2013 TVN.HU Kft.