Belépés
Fazekas: A nemzeti parki védjegyes termékek terjedése támogatja a gazdasági növekedést
...
A tárcavezető elmondta, áprilisban indították az országjárást azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a nemzeti parkok természeti értékeire, valamint az azokból előállított termékek jelentőségére. A sajtokról, mézekről, szalámikról és kolbászokról, sörökről, borokról - amelyek sikeres pályázat esetén megkaphatják a védjegyet - szólva elmondta: ezek hagyományos technikával,...
2017-11-14 16:23:04
Szlovák megyei választás - Potápi: jó pozícióból indulhat az MKP a jövő évi önkormányzati választáson
... szórványterületeken, mint a tömbmagyarság esetében.
Megjegyezte azt is: a hátrányos megyehatároknak miatt nekik mindig jóval több embert kell megmozgatniuk. A jövő héten már megkezdik az országjárást, hogy a kapcsolati hálót fenntartsák, megerősítsék, és megfelelő képviseletet "bokszoljanak ki" maguknak - jelezte.
Kántor Zoltán, a kutatóintézet igazgatója arról beszélt...
2017-11-06 12:11:48
Nemzeti konzultáció - Tuzson: a "Soros-terv" végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené
... szól: ez Magyarországon a bevándorlást segíti elő, és végső soron Magyarország megváltoztatását jelentené.
Tuzson Bence hozzátette: ezért döntöttek úgy, hogy ezzel kapcsolatban országjárást is indít a Fidesz, és mindenki, aki a kormányzatban valamilyen szerepet vállal, elmegy és beszélget az emberekkel. Megkérdezi a véleményüket, elmondja a kormányzat álláspontját.
Úgy f...
2017-10-17 18:46:37
Székesfehérvár lesz a teljes Seuso-kincset bemutató vándorkiállítás első állomása
... visszaszerzéséről szóló tárgyalások. A következő fél-egy évben azonban magyar és nemzetközi konferenciákon elő fognak állni eredményeikkel.
A főigazgató elmondta azt is, hogy Budapesten - az országjárást követően - várhatóan jövő júniusban nyílik meg a Magyar Nemzeti Múzeumban a leletegyüttest bemutató kiállítás.
Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere közölt...
2017-10-05 19:44:28
Osztrák választás - Továbbra is határozott néppárti előnyt mérnek
... az országban. Norbert Hofer az FPÖ alelnöke a 17. a listán, míg a párt elnöke, Strache a 24. helyet szerezte meg.
A héten már Sebastian Kurz és Christian Kern is megkezdte az országjárást, azonban az SPÖ szeptember 7-én, az ÖVP szeptember 23-án indítja el hivatalosan a kampányát.
Még a májusi kormánykoalíciós válság és Reinhold Mitterlehner néppárti elnök és alkancellár...
2017-08-27 12:31:54
Tiszaújvárosban kezdte újabb országjárását Botka László
... hogy devizahitel- és Quaestor-károsultakkal is találkozott. Ezzel kapcsolatban a ...
2017-08-05 17:32:18
Molnár Csaba alelnököt választotta a DK a párt kampányfőnökének
...
A párt szombati, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a DK befejezte a tavaszi országjárást, több mint 200 helyszínen több tízezer emberrel találkoztak a párt vezetői. Az elnökség döntött arról is, hogy a nyáron megkezdik a 106 egyéni képviselőjelölt politikai és kommunikációs felkészítését.
Ezzel együtt a Demokratikus Koalíció célja a következő hónapokban is az ellenz...
2017-06-24 09:51:28
Soltész: idén 74 milliárd forintot költ a kormány gyermekétkeztetésre
... beszélt arról is, hogy a gyermekétkeztetés támogatásán belül a katolikus iskolák 2 milliárd 345 millió forint támogatást kapnak, és ebből 68 ezer fiatalt étkeztetnek.
Mint mondta, országjárást indítottak, amelynek első állmása a szerdán meglátogatott egri Ward Mária Katolikus Gimnázium volt. Az egyházi oktatási intézmények felkeresésének célja a tapasztalatszerzés arról, hogy...
2017-03-08 15:43:05
Rio 2016 - Új és bevált akciókkal hozza össze a szurkolókat és a magyar csapatot a Coop
... üzletükben gyűjtik majd. A boltokban bárki írhat az olimpikonoknak, s a több kilométernyi szalagokat a júliusi eskütétel alkalmával adják át a riói magyar csapatnak.
Az akció keretében országjárást is rendeznek, mely során aktív és korábbi kiváló sportolók, összesen 130 helyszínen segítenek a jókívánságok gyűjtésében, ekkor a szurkolók személyesen is találkozhatnak kedvenceik...
2016-05-03 12:42:01
Tóbiás: Balog Zoltán miniszternek mennie kell
... kell szüntetni a Kliket és vissza kell adni az iskolákat a helyi közösségek működtetésébe.
Tóbiás József szerint Balog Zoltánnak nem csupán az oktatási kérdések miatt kellene országjárást tartania, hanem az egészségügy és a szociális terület helyzete miatt is.
Véleménye szerint az állam a szociális területen teljes mértékben felmondta a szolgáltatást. Meggyőződése szeri...
2016-01-29 14:11:53
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Botka László, Molnár Csaba, Balog Zoltán, Kántor Zoltán, Tuzson Bence, Magyar Nemzeti Múzeumban, Cser-Palkovics András, Norbert Hofer, Sebastian Kurz, Christian Kern, Reinhold Mitterlehner, Demokratikus Koalíció, Ward Mária Katolikus Gimnázium, Tóbiás József, Balog Zoltánnak, nemzeti parki, gazdasági növekedést, teljes Seuso-kincset, párt kampányfőnökének, magyar csapatot, tárcavezető elmondta, országjárást azzal, nemzeti parkok, azokból előállított, tömbmagyarság esetében, hátrányos megyehatároknak, jövő héten, kapcsolati hálót, kutatóintézet igazgatója, bevándorlást segíti, kormányzatban valamilyen, kormányzat álláspontját, következő fél-egy, főigazgató elmondta, országjárást követően, leletegyüttest bemutató, párt elnöke, májusi kormánykoalíciós, párt szombati, tavaszi országjárást, párt vezetői, elnökség döntött, nyáron megkezdik, következő hónapokban, gyermekétkeztetés támogatásán, katolikus iskolák, szerdán meglátogatott, egyházi oktatási, boltokban bárki, több kilométernyi,
© 2013 TVN.HU Kft.