Belépés
Szép napot mindenkinek!
... kormány uralmának, amelynek célja a totális diktatúra, azontúl saját meggazdagodása, minden körülmények között.
Nem vagyunk hajlandóak egy olyan ország törvényeit betartani, mely országnak vezetői a törvények felett állva nem gyakorolják ezen törvényeket.
Nem vagyok hajlandó betartani egy olyan rendszer törvényeit, amely csak kötelességeket támaszt, de jogokat immár nem ...
2018-12-17 10:07:20
Illegális bevándorlás - Deutsch: ismét a magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd
... polgárok oldalán állnak, készek bármikor szembefordulni a magyarok egyértelmű akaratnyilvánításával. A lakosság elsöprő többsége ugyanis azt szeretné, ha Magyarország megmaradna magyar országnak, és elutasítja azokat a törekvéseket, amelyek bevándorlóországgá kívánják tenni.
Világossá vált, hogy a "Gyurcsány-párti", MSZP-s és párbeszédes képviselők bevándorláspártiak - mondta...
2018-12-16 15:15:39
Meghívást kapott Konstantinápolytól a frissen megválasztott új ukrán ortodox egyház vezetője
... azzal a kéréssel, hogy adjon önállóságot a most még az orosz ortodox egyház joghatósága alá tartozó - ráadásul megosztott - ukrán ortodox egyháznak. Az eljárási rend szerint ezt annak az országnak kell - vezetője révén - hivatalosan kezdeményeznie az ökumenikus pátriárkánál, amelyben az adott ortodox egyház működik.
Konstantinápoly előbb kijelentette, hogy joga van az ökumen...
2018-12-16 15:05:35
Nagy István: megduplázódott Magyarország üvegházi termelőkapacitása
... előtérbe, mint például az állattenyésztés, a kertészet és az élelmiszer-feldolgozás.
Pásztor Béla polgármester arról beszélt, hogy ez a vállalkozás mind a településnek, mind az országnak igen hasznos, szeretné, ha továbbra is fennmaradna. Hozzátette, hogy nem a szavak, hanem a tettek számítanak.
Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezetője elmondta, hogy 2018-ban...
2018-12-14 15:32:39
Francia zavargások - Közgazdász: tovább növelnék a költségvetési hiányt Macron ígéretei
...
Hozzátette: a francia államháztartás nincs jó helyzetben, az országnak idén sikerült ugyan a GDP 3 százalékában meghatározott EU-s referenciaérték alá csökkentenie a költségvetési hiányt, de a hétfőn bejelentett intézkedések miatt a hiány várhatóan 3,2 százalékra emelkedik majd.
Regős Gábor emlékeztetett, Macron a tüntetést vezető sárgamellényesek lecsillapítására, 32 ez...
2018-12-14 10:51:21
Csángó himnusz
Csángó magyar, csángó magyar, Mivé lettél, csángó magyar. Ágról szakadt madár vagy te, Elvettetve, elfeledve.
Egy pusztába telepedtél, Melyet országnak neveztél De se országod, se hazád, Csak az Úristen gondol rád.
Idegen nyelv béborítja nyom, Olasz papocskák nyakadon. Nem tudsz énekelni, gyónni, Anyád nyelvén imádkozni.
Én Istenem hova leszünk? Gyermekeink, s mi el...
2018-12-11 21:32:58
Európa a Duna hosszában
... kilométert tesz meg a Fekete-tengerig. Magyarország egész területe e folyam vízgyűjtőjén terül el, itteni főágának hossza 417 km, ezért az ország vízrajzának meghatározó alkotóeleme. Sok országnak képezi természetes határát, vagy folyik ott keresztül : Németország, Ausztria, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Szerbia, Bulgária, Románia, Moldávia és Ukrajna.


[b...
2018-12-11 17:00:31
Antall-konferencia - Boross Péter: a gondviselésnek köszönhető, hogy Antall József miniszterelnök lett
... nem lehet mindig azt tenni, amit szeretnénk, hanem sokszor csak azt, ami lehetséges - jegyezte meg. Kiemelte, hálásak lehetünk a sorsnak, hogy ilyen színvonalú miniszterelnöke volt az országnak, és "búsonganunk" kell azon, hogy korán elment, mert még rengeteg dolga lett volna.
Marinovich Endre, a Veritas főigazgató-helyettese, Antall József volt kabinetfőnöke kiemelte, Antall...
2018-12-11 16:25:52
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
... diktatúra kereteit".

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára úgy reagált: az a párt beszél nemzetközi megítélésről és félelemkeltésről, amely egy idegen országnak kémkedő képviselőt küldött Brüsszelbe, és amelynek egyik országgyűlési képviselője egy zsidó származású nő megütésével hencegett.

Az államtitkár szerint az államadósság 2010 elő...
2018-12-11 11:01:20
Bizalmi szavazást akarnak a belga kormánnyal szemben a koalícióból kilépő flamand nacionalisták
... kormányáról, és ha nem kapnak bizalmat a parlamenttől, akkor előrehozott választásokra van szükség.
A politikus elengedhetetlennek nevezte a voksolást, minthogy szerinte új kormánya van az országnak, amely nem folytatása a pártok színei alapján a helyi sajtóban "svédnek" nevezett korábbi koalíciónak.
Ezt a véleményt osztja a flamand Másik Szocialista Párt (sp.a) és a fla...
2018-12-10 15:52:23
1 2 3 ...............569 570 ........854 855 ........1138 1139 1140 
Címkék: Nagy István, Boross Péter, Antall József, Pásztor Béla, Márkus Zsolt, Veresi Paradicsom Kft, Regős Gábor, Marinovich Endre, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Másik Szocialista Párt, magyarok ellen, frissen megválasztott, költségvetési hiányt, gondviselésnek köszönhető, belga kormánnyal, koalícióból kilépő, totális diktatúra, olyan ország, törvények felett, olyan rendszer, magyarok egyértelmű, lakosság elsöprő, orosz ortodox, eljárási rend, országnak kell, ökumenikus pátriárkánál, adott ortodox, vállalkozás mind, országnak igen, tettek számítanak, francia államháztartás, országnak idén, hétfőn bejelentett, hiány várhatóan, tüntetést vezető, pusztába telepedtél, ország vízrajzának, idegen országnak, zsidó származású, államtitkár szerint, államadósság 2010, pártok színei, helyi sajtóban, véleményt osztja, flamand Másik, lecsillapítására, sárgamellényesek, félelemkeltésről, konstantinápoly, referenciaérték, miniszterelnöki, állattenyésztés, miniszterelnöke, meggazdagodása, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.