Belépés
Hallottál már Szaffi freeről?
... bizony komoly problémáim vannak a hagyományos élelmiszerekkel, és átálltam egy másfajta étkezésre. Nem könnyű, de két hét elteltével teljesen megváltozott az ízlésem és az állapotom is. Az orvosi herce hurce kedvéért ismét vacakul kellett étkeznem, aminek még nyögöm a következményeit,de a héten ismét belekezdtem az egészséges, védő és nem pusztító életmód változtatásba.
Nehé...
2018-01-11 09:50:16
DR: KENDE PÉTER: A Necrosis: Szövetelhalás
... vastagságú. A hasonló injekciók beadásának
hasonló szövődménye ismert és foglalkozási szabályszegésként
vagy mulasztásként semmilyen körülmények között nem
fogadható el. A felperes orvosi ellátása szakszerű volt, a
keletkezett szövődmény - a fartájéki hegesedés - a kezelési
kockázatba tartozónak tekinthető. Az alperes alkalmazottait e
vona...
2014-07-25 18:40:44
Rabszolgasors Magyarországon
... nem kezdhetsz el dolgozni,mert van egy két napos tréning. Sokan már itt feladják és nem jönnek többet..

Mindenféle kétes alakokat felvesznek, akiktől nem kérnek erkölcsit és az orvosi alkalmasságin tüdőszűrő papírt sem. Nekik bizony nem az a mozgató rúgójuk,hogy dolgozni akarnak,hanem hogy mit lehet ellopni.

Ahol én dolgoztam az a rész az egy Raktár épületből...
2010-08-12 11:57:03
Rabszolgasors Magyarországon
... nem kezdhetsz el dolgozni,mert van egy két napos tréning. Sokan már itt feladják, és nem jönnek többet..

Mindenféle kétes alakokat felvesznek, akiktől nem kérnek erkölcsit és az orvosi alkalmasságit, tüdőszűrő papírt sem. Nekik bizony nem az a mozgató rúgójuk, hogy dolgozni akarnak, hanem hogy mit lehet ellopni.

Ahol én dolgoztam az a rész az egy Raktár épüle...
2010-08-11 22:02:50
A következőkre gondoltam...
... hazamentem a november 21-i, Kossuth
téri összejövetelről, amit egy szakszervezeti funkcionárius hívott
össze és kínjában csatlakoztak hozzá olyan nagyszerű emberek is, mint
pl.az Orvosi Kamara elnöke...

Nem véletlenül gondoltam előtte, hogy a kormányzópártok állhatnak az
egész szakszervezetek által meghirdetett sztrájk-felhívás mögött.
Ugyanis, ...
2007-11-25 13:24:35
Felvételi tortúrám a BR-SZKI-n
... "hozzájárultam" ahhoz, hogy legközelebbi hozzátartozóimról adatokat gyűjthetnek és otthagytam a Munkakönyvemet, a géppel írott önéletrajzom egy példányát.. Majd egy fiatal ügyintéző elkísért az orvosi rendelőbe. Ott megkaptam az "Egészségi alkalmassági vizsgálatot kérő lap"-ot, amelynek "Kérdőív"-i részét nekem kellett otthon kitölteni, és amellyel ezt követően a BM Központi Kórhá...
2007-06-02 11:12:49
1 
Címkék: KENDE PÉTER, Rabszolgasors Magyarországon, Orvosi Kamara, Központi Kórhá, következőkre gondoltam, hagyományos élelmiszerekkel, másfajta étkezésre, orvosi herce, héten ismét, hasonló injekciók, felperes orvosi, fartájéki hegesedés, alperes alkalmazottait, orvosi alkalmasságin, orvosi alkalmasságit, november 21-i, szakszervezeti funkcionárius, kormányzópártok állhatnak, géppel írott, fiatal ügyintéző, orvosi rendelőbe, kormányzópártok, következményeit, szakszervezetek, élelmiszerekkel, összejövetelről, magyarországon, alkalmazottait, munkakönyvemet, szakszervezeti, változtatásba, alkalmasságin, szövetelhalás, mulasztásként, hozzájárultam, rabszolgasors, alkalmasságit, funkcionárius, legközelebbi, foglalkozási, alkalmassági, megváltozott, önéletrajzom, meghirdetett, következőkre, csatlakoztak, belekezdtem, szövődménye, körülmények, vizsgálatot, gyűjthetnek, hagyományos, keletkezett, felvesznek, hazamentem, tartozónak, mindenféle, vastagságú, egészséges, kockázatba, véletlenül, otthagytam, szövődmény, beadásának,
© 2013 TVN.HU Kft.