Belépés
A hivatalos orvosszakértői jelentés szerint Jeffrey Epstein felakasztotta magát
...
Barbara Sampson, vezető igazságügyi orvos szakértő pénteken a kora esti órákban rövid közleményben tudatta, hogy Epstein öngyilkos lett, felakasztotta magát a manhattani börtön cellájában. Mint a szakértő fogalmazott: erre a megállapításra "valamennyi nyomozati anyag, beleértve a teljes boncolási jegyzőkönyv körültekintő felülvizsgálata után" jutott.
A múlt vasárnap est...
2019-08-17 11:10:43
Tizenöt év fegyházbüntetést kapott egy férfi, aki agyonverte féltestvérét
... sérüléseit. A vérző, nyöszörgő féltestvérét ágyba fektette és betakarta.
A vádlott és édesapja a hajnali órákban észlelték, hogy a sértett meghalt.
A bíróság igazságügyi orvosszakértői véleményre hivatkozva azt állapította meg, hogy a férfi életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.
Az ítélet indoklása szerint megállapítható volt a védekezésre kép...
2019-07-18 15:24:55
Befejezték a nyomozást a soroksári futónő meggyilkolása ügyében
... szeptember 25-én este. Holttestére több órás kutatás után, nyomkövető kutya segítségével találtak rá Soroksáron, egy fás-bokros területen.
A kiskorú gyermeket nevelő nővel az orvosszakértői vélemény szerint különös kegyetlenséggel végzett a tettes.
A több mint öt évig tartó, aprólékos nyomozás során a rendőrök 391 tanút hallgattak ki, több mint 1500 DNS-mintát vizsgált...
2019-06-15 23:23:25
Dózsa György úti baleset - Megszüntették M. Richárd letartóztatását szívbetegsége miatt
... miatt aorta-műbillentyű beültetésére van szükség, ennek hiányában közvetlen életveszélyes állapotba kerülhet - olvasható a PKKB végzésében.
Tudatták, a bíróság által elrendelt orvosszakértői vizsgálat szerint ha a tervezett szívműtét a következő hónapokban nem történik meg, a vádlott maradandó szívizom-károsodást szenved, valamint életveszélyes állapot is kialakulhat. A műtét...
2019-02-11 18:22:35
Balla Irma-gyilkosság - Tizenöt év fegyházra ítélték az emberöléssel vádolt férfit
... részletről nem beszélt, arra hivatkozva, hogy nem emlékszik mindenre. Egy korábbi meghallgatásán azt is beismerte, hogy aznap amfetamin tartalmú kábítószert fogyasztott; ezt később az orvosszakértői vizsgálat is igazolta.
Beismerő vallomását későbbi kihallgatásain azonban visszavonta, így az eljárásban már nem vehették figyelembe.
D. Lajos DNS-ét megtalálták az asszony á...
2019-01-31 12:41:49
Elrendelték a soroksári gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását
... célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítja.
A törvényszék közölte: a gyanút a helyszíni szemléről készült jegyzőkönyv, a rendőri jelentések, az igazságügyi orvosszakértői vélemények, az igazságügyi genetikai szakértői vélemények, az igazságügyi vegyészszakértői és nyomszakértői vélemény és a lefoglalt bűnjelek támasztják alá. A nyomozás még tart, továb...
2018-12-07 16:51:56
Török hírtelevízió videofelvételeket mutatott be az Isztambulban eltűnt szaúdi újságíró ügyével kapcsolatban
... irányítótorony megadta a gépüknek a felszállási engedélyt - írta a Demirören.
Az NTV török hírtelevízió szerdán azt jelentette, hogy a 15 szaúdi között volt az arab ország igazságügyi orvosszakértői intézetének vezetője is. Az NTV a nyomozásból származó információkra hivatkozva azt valószínűsíti, hogy a katonaorvosnak a bizonyítékok eltűntetése volt a feladata.
A szaúdi ...
2018-10-10 12:31:38
Kórházba szállították a börtönből az éhségsztrájkoló Oleh Szencovot
...
A hatóság szerint Szencovot terv szerinti kiegészítő vizsgálatra és orvosszakértői konzultációra szállították át a labitangi kórházba. A nap folyamán korábban az orosz elnöki emberi jogi tanács közölte, hogy a négy hónapja éhségsztájkot folytató őrizetes állapota stabil, élete nincs veszélyben, a kényszertáplálása orvosi szempontból nem indokolt.
Szencovot 2015. auguszt...
2018-09-28 18:33:46
Pogányi repülőbaleset - Elkészült az előzetes hatósági jelentés
... (ITM) Közlekedésbiztonsági Szervezete (KBSZ) által végzett vizsgálat előzetes eredményét tartalmazó dokumentumot is az MTI-nek.
A KBSZ megállapításai szerint az igazságügyi-orvosszakértői vizsgálat alapján "nincs bizonyíték" arra, hogy fiziológiai tényezők, vagy egyéb akadályoztatás befolyásolta volna a pilóták cselekvőképességét.
Az előzetes jelentés megállapításai szer...
2018-08-01 10:11:10
2018. évi történelmi évfordulók 03. 29.
... poszton.
Először közelíti meg és küld fényképeket űrszonda (Mariner-10) a Merkúrról.
1989 - A rákoskeresztúri Új köztemetőben Kralovánszky Alán régész és a Budapesti Igazságügyi Orvosszakértői Intézet szakcsoportja megkezdik a Nagy Imre-per áldozatainak exhumálását és azonosítását.
2004 - A NATO hét új tagországgal bővül: Bulgária, Észtország, Lettország, Litvánia, ...
2018-03-29 11:57:21
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Jeffrey Epstein, Dózsa György, Megszüntették, Balla Irma-gyilkosság, Oleh Szencovot, Barbara Sampson, Lajos DNS-ét, Közlekedésbiztonsági Szervezete, Kralovánszky Alán, Budapesti Igazságügyi Orvosszakértői Intézet, Nagy Imre-per, hivatalos orvosszakértői, soroksári futónő, emberöléssel vádolt, soroksári gyilkosság, éhségsztrájkoló Oleh, előzetes hatósági, kora esti, manhattani börtön, szakértő fogalmazott, teljes boncolási, múlt vasárnap, hajnali órákban, sértett meghalt, bíróság igazságügyi, férfi életét, azonnali orvosi, ítélet indoklása, fás-bokros területen, kiskorú gyermeket, orvosszakértői vélemény, több mint, bíróság által, tervezett szívműtét, következő hónapokban, vádlott maradandó, korábbi meghallgatásán, orvosszakértői vizsgálat, törvényszék közölte, helyszíni szemléről, rendőri jelentések, igazságügyi orvosszakértői, igazságügyi genetikai, igazságügyi vegyészszakértői, lefoglalt bűnjelek, felszállási engedélyt, arab ország, nyomozásból származó, bizonyítékok eltűntetése,
© 2013 TVN.HU Kft.