Belépés
Nem bocsátható feltételes szabadságra a "skálás gyilkos"
... szabálykövető és a büntetés-végrehajtási (bv-) intézet rendjének megfelelő magatartást tanúsított, tavaly óta egyszer fegyelmi fenyítést kapott. Emellett a pártfogó felügyelői és igazságügyi orvosszakértői véleményben is aggályokat fogalmaztak meg törvénytisztelő életmód folytatására való készségéről.
A másodfokú bíróság ezért úgy ítélte meg, hogy a feltételes szabadságra boc...
2020-01-23 14:51:46
Ingyenes kardiológiai szűréssel várja az amatőr sportolókat a Semmelweis Egészségnap következő rendezvénye
... előrehaladtával pedig fokozottabban igaz, hogy esetleges szívbetegség vagy társbetegségek ismerete nélkül kifejezetten veszélyes lehet belevágni heti több órás intenzív sporttevékenységbe. Orvosszakértői háttér és megfelelő edzettségi szint hiányában nagyobb lehet a veszélye a sérüléseknek, baleseteknek is - írták.
A Semmelweis Egészségnapok következő állomásán ezért a Városm...
2020-01-13 12:41:48
Emberölési kísérlet miatt vettek őrizetbe két Fejér megyei férfit
... dunaújvárosi ingatlannál, berúgták a bejárati ajtót, majd sodrófával, kalapáccsal és vascsővel bántalmazták az ott lakókat.
A sértettek közül az egyik férfi - az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint - életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül a feltételezett elkövetőket - egy dunaújvárosi lakásban, illetve parkban - elfogt...
2019-12-19 09:41:17
Tizenegy éve lezáratlan gyilkosságot oldott meg a rendőrség
... unokáival. Az idős asszony itallal is megkínálta, de később távozásra szólította fel, amiből szóváltás, dulakodás lett; végül a nőt a férfi megölte.
Petőfi Attila szerint az orvosszakértői vélemény alapján az ügyben felmerül a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja is, amit a törvény életfogytig tartó szabadságvesztéssel súlyt. A pontos tényállást a Komárom-Eszt...
2019-12-18 13:51:31
Illegális bevándorlás - Tizennyolcra emelkedett a novemberi lampedusai hajóbaleset áldozatainak száma Sárközy J
... kiemelni a tengerből. Az első órákban 5 halottat találtak, a többi holttestet azóta a tenger mélyén kutatták fel.
A Lampedusa partjainál életüket vesztett migránsok holttesteit az orvosszakértői vizsgálat után a szigeten tartják, esetleges családtagok jelentkezésére várva. Bizonyos határidő után az olasz állam temeti el őket.
Ezt megelőzően az október 7-re virradó éjsz...
2019-12-01 17:41:45
Vádat emeltek a zárkájában halálát lelő pedofil Jeffrey Epstein börtönőrei ellen
... sebesülései ugyanis szerintük nem arra utaltak, hogy felakasztotta magát, hanem arra, hogy megfojtották.
A két orvos véleménye, ...
2019-11-20 07:04:43
Több százan tüntettek Koszovóban egy ellenzéki aktivista három évvel ezelőtti tisztázatlan halála miatt
... Dehari három hónappal később, mindeddig tisztázatlan körülmények között halt meg cellájában.
A rendőrség először azt állította, hogy öngyilkosság történt, egy svájci igazságügyi orvosszakértői vizsgálat azonban a múlt héten arra engedett következtetni, hogy gyilkosság történt, ezért az ügyészség újranyitotta az ügyet.
Albin Kurti, az Önrendelkezés vezetője - aki várhat...
2019-11-05 16:09:27
Jogerősen 18 év fegyházra ítélték a kakucsi lány gyilkosát
... tárta fel kellő mélységben". A másodfokú bíróság nem találta bizonyítottnak, hogy a vádlott előre elhatározta volna a sértett megölését.
Ezzel együtt azt is megállapította - az orvosszakértői vélemények alapján -, hogy a cselekmény egyébként is kifejezetten embertelen végrehajtási módja megalapozta a különös kegyetlenséggel történő elkövetést, mint az emberölés minősített ese...
2019-10-25 22:07:13
Megkezdődött a soroksári futónő meggyilkolásával vádolt férfi pere
... derült ki, hogy szakmunkás végzettsége van, többször volt büntetve lopás és garázdaság miatt.
Lichy József, a vádlott védője az előkészítő ülés után újságíróknak azt mondta: az orvosszakértői vélemények között ellentmondások lehetnek, és a DNS nyomok rögzítése is vet fel kérdéseket.
Hozzátette: emberölési ügyekben általában nem hallgathat a vádlott az eljárás végéig, a...
2019-10-07 12:31:50
A hivatalos orvosszakértői jelentés szerint Jeffrey Epstein felakasztotta magát
...
Barbara Sampson, vezető igazságügyi orvos szakértő pénteken a kora esti órákban rövid közleményben tudatta, hogy Epstein öngyilkos lett, felakasztotta magát a manhattani börtön cellájában. Mint a szakértő fogalmazott: erre a megállapításra "valamennyi nyomozati anyag, beleértve a teljes boncolási jegyzőkönyv körültekintő felülvizsgálata után" jutott.
A múlt vasárnap est...
2019-08-17 11:10:43
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Semmelweis Egészségnap, Sárközy, Jeffrey Epstein, Semmelweis Egészségnapok, Petőfi Attila, Albin Kurti, Lichy József, Barbara Sampson, amatőr sportolókat, novemberi lampedusai, zárkájában halálát, ellenzéki aktivista, kakucsi lány, soroksári futónő, hivatalos orvosszakértői, pártfogó felügyelői, másodfokú bíróság, feltételes szabadságra, bejárati ajtót, sértettek közül, egyik férfi, elsődleges orvosszakértői, bejelentés után, feltételezett elkövetőket, dunaújvárosi lakásban, idős asszony, férfi megölte, orvosszakértői vélemény, ügyben felmerül, különös kegyetlenséggel, törvény életfogytig, pontos tényállást, első órákban, többi holttestet, tenger mélyén, orvosszakértői vizsgálat, szigeten tartják, olasz állam, október 7-re, rendőrség először, svájci igazságügyi, múlt héten, ügyészség újranyitotta, vádlott előre, sértett megölését, orvosszakértői vélemények, cselekmény egyébként, emberölés minősített, vádlott védője, előkészítő ülés, eljárás végéig, kora esti, manhattani börtön, szakértő fogalmazott,
© 2013 TVN.HU Kft.